KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

biz bu sene bişi almıycaktık birbirimize öyle kararlaştırdık .. amaaa geçen alışverişte ben ona pantolon aldım kemer aldım onlara saysınn
oda bana alırmı bilmiyom gari almasada olur ama

bende bişey almıcam bu sene malum ev aldık boşa para harcamayalım oda bana ev aldı daha ne alsın dimiben güzel yemekler yapmayı düşünüyorum bide gıda boyası ile yada çilekli krem şantiyle pasta yapmak istiyorum romantik olsun diye

bacılar ben çıkıyorummm.. hepinizi seviyorumm
kocaman öpüyorum yarın görüşürüz inşallah

Güle güle tatlımmm

kız ne ka ortak yanımız var heee

pariside atlamıyo hee

atlar mıyım kız o kadar möhüm bi olayı

kizlaarrr bende kaciyorummm
kocam nerdeyse gelecek ve bana sen ne yaptin saatlerce diyecek nasil diyim kk kankilerle sohbet ettim
daha mutfak masasi ve makina duruyor bi kosu yapayim burda olursaniz konusuruz yine

kocam nerdeyse gelecek ve bana sen ne yaptin saatlerce diyecek nasil diyim kk kankilerle sohbet ettim
daha mutfak masasi ve makina duruyor bi kosu yapayim burda olursaniz konusuruz yine

tamam canım koş git yap işlerini yapamazsanda kız durmadı yapamadım hiç bişey dersin

Güle güle canım

benim kocam gececi bu hafta şuan evde uyuyor aşkım benim

tamam canım koş git yap işlerini yapamazsanda kız durmadı yapamadım hiç bişey dersin
hep öyle diyom zaten gelince uyuyor oluyor kizim üf ya ancak uyuttum hic durmadi diyom oda sariliyor canim askim cok yoruldun demi diye nerdee halbuki
Güle güle canım

benim kocam gececi bu hafta şuan evde uyuyor aşkım benim

ses yapma uyanmasin
kiz arkandan gizlice gelip okumasin yazdiklarini paris ne falan dermis

yok kızzz hayatta uyanmaz.. uykusu çok ağırdır

kız taktik de veriyoruz polyanan sana

çocuğu olanalrın bahanesi hazır.. bizim gibiler nolcak kız dilek

he valla sizi seviyorum ben yaaa
sizde canim istemedi kendimi iyi hissetmiyorum bugun deyin

anaaam ben kactim artikin byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…