- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.161
sEVGİLİLER GÜNÜ GELİYOR BEN KOCAMANE ALICAM BİLMİYORUM YAAAAAA
biz bu sene bişi almıycaktık birbirimize öyle kararlaştırdık .. amaaa geçen alışverişte ben ona pantolon aldım kemer aldım onlara saysınn
oda bana alırmı bilmiyom gari almasada olur ama
biz sevgililer gününde bişey almamaya karar verdik canım bu ara masrafımız var malum evden dolayı.. evde başbaşa yemek yiyeceğiz falan.. sonra da paris
ay gül gül öldüm yemegi kasikla verdi ha.
o ani görmek isterdimyaa:90:
hadi yanekadar çok sevio kızım seni daha ne istiyon biitanecik gelini
bacılar ben çıkıyorummm.. hepinizi seviyorumm
kocaman öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
valla bende bu sene bisi almicim o allirmi bilmem artik
bacılar ben çıkıyorummm.. hepinizi seviyorumm
kocaman öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
bende bişey almıcam bu sene malum ev aldık boşa para harcamayalım oda bana ev aldı daha ne alsın dimiben güzel yemekler yapmayı düşünüyorum bide gıda boyası ile yada çilekli krem şantiyle pasta yapmak istiyorum romantik olsun diye
pariside atlamıyo hee
Güle güle tatlımmm
kız ne ka ortak yanımız var heee
ewet tatlım biçok ortak yönümüz var
atlar mıyım kız o kadar möhüm bi olayı
kizlaarrr bende kaciyorummm
kocam nerdeyse gelecek ve bana sen ne yaptin saatlerce diyecek nasil diyim kk kankilerle sohbet ettim
daha mutfak masasi ve makina duruyor bi kosu yapayim burda olursaniz konusuruz yine
kizlaarrr bende kaciyorummm
kocam nerdeyse gelecek ve bana sen ne yaptin saatlerce diyecek nasil diyim kk kankilerle sohbet ettim
daha mutfak masasi ve makina duruyor bi kosu yapayim burda olursaniz konusuruz yine
millet de zannediyo ki işte bana düşkün çok seviyo falan.. tamam nefret de etmiyo ama öle sevmiyo da hissediyorum yani.
he bacım bayılır bana
tamam canım koş git yap işlerini yapamazsanda kız durmadı yapamadım hiç bişey dersin
su kadinlarin 6. hissinede hayranim ben.
kadin olmak bi ayricaliktir
hep öyle diyom zaten gelince uyuyor oluyor kizim üf ya ancak uyuttum hic durmadi diyom oda sariliyor canim askim cok yoruldun demi diye nerdee halbukitamam canım koş git yap işlerini yapamazsanda kız durmadı yapamadım hiç bişey dersin
Güle güle canım
benim kocam gececi bu hafta şuan evde uyuyor aşkım benim
hep öyle diyom zaten gelince uyuyor oluyor kizim üf ya ancak uyuttum hic durmadi diyom oda sariliyor canim askim cok yoruldun demi diye nerdee halbuki
ses yapma uyanmasin
kiz arkandan gizlice gelip okumasin yazdiklarini paris ne falan dermis
kız taktik de veriyoruz polyanan sana
çocuğu olanalrın bahanesi hazır.. bizim gibiler nolcak kız dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?