• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

güle güle canımmm. oo saat 12 olmuş. benim saat bozuk ya zamnaın farkında değilim. neyse bugün geç geldim zati eccik duruyumda sonra çıkıyım.

yoruldun tabi. camdanda güneş vuruyosa ne güzel uyunur kız.:31:
cadımmm sen öğleden sona gelecenmi:44:

tmm canım güle güleee:54:[/QUOTE]

he kız gelcem. dün yoktum. bugün bari geliyim.

ya kızlar bana resim yükleyebilcem güzel bi site adresi verin. minik çıkmasın istiyom yüklediğim resimler. bazı sitelerde engelli.

dün kuaförün yanindan gecerken bi degisiklik yapayim dedim ve gittim kendime kahkül kestirdim 5 dakkada :1:

$imagesCA7T0B67.webp

Polyanan canım senin için hazırladım afiyet olsun:1:

nihoşta çıktı galiba. bend e çıkıyom kızlar. browni, polyanna topic sizlere emanet. çok dağıttık ama kusura bakkmayın. biz gelene kadar temizleyin iyice her yeri. polyanna browniye fazla yüklenme o yoruldu.sen kotar emi canım. hadi byee. toz almayı unutmaaaa:79:

nihoşta çıktı galiba. bend e çıkıyom kızlar. browni, polyanna topic sizlere emanet. çok dağıttık ama kusura bakkmayın. biz gelene kadar temizleyin iyice her yeri. polyanna browniye fazla yüklenme o yoruldu.sen kotar emi canım. hadi byee. toz almayı unutmaaaa:79:

bana emanet değil öylemi :63::63::63:
güle güleee:63::63::63:

Back
X