Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
ay ehliyet demeyin arkadaslar ben cok stress yapar oldum yazilim felan hepsi bitti simdi direksiyondayim ama insALLAH gecerim benim ehliyet ögretmenim biraz sert o yüzden bazen günüm cok kötü geciyo arabayi kaldirmakda bazen cok zorlaniyorum off hayirlisi ile bi alsaydim siz nasil hemen aldinizmi ehliyetleriniz benim daha 8. dersim

Benim bugün direksiyon sınavım vardı.Veeeeeeeeeeee geeçtiim.:hooray:..Darısı yeni sınava girecek arkadaşların başına...

ah ah kızlar yarama parmak bastınız benimde ehliyetim var hemde aylar oldu alalı ama bir türlü sınavdan sora geçip kullanmadım babamın hep bir bahanesi var günlerdir diyorum ehliyet aldım ne zaman kullanıcam çalıştır beni diye geçen hafta sonu babam geldi sabah bugün ehliyet çalışalım dedi bende tamam dedim sora bekle bekle ses seda yok akşam dedim senin niyetin yok hani çalışcaktık diye ablam aldığında her fırsatta çalıştırıyodu şimdi bana gelince ne gerek var ben ,ablan kullanıyoruz ya diyo bende artık çok kırıldım ve yemin ettim bi gün kendi arabam olunca onu kullanıcam artık babamın arabasına elimi sürmem her konuda böle oluyo sorada bana ben sana zarar gelmesinden korkuyorum kzım diyo artık çok sıkıldım

benımde ehliyetım var ıyı araba kulanıyodum 1 yıl kullanmadım kızlar dun denım dedım ellerım tıtremeye başladı neden böyle oldum anlamadım

cüzdanımda geziyor :) kendime güvenmediğim için trafiğe çıkamıyorum. korkuyorum. ya arabayı stop ettirirsem kornalar çalarlar bana. ya kaza yaparsam. offffff

Benim var ehliyetim...Tam 10 sene olmuş ehliyet alalı...Ve kullanıyorum araba tabiii....
Hatta en zevk aldığım şeylerden biri direksiyon sallamak...
Ahh bi de şu yolları bilebilsem...gamyoncuiremsu

benim benim hem 15 yıldır ama toplam 15 kez falan kullanmısımdır ehliyetimi hava olsun diye sanki yanımda geziyor yazık yaaaaaaaaa

ben de ehliyet alalı üç sene oldu ama son bir sene araba vermeye başladı eşim acıkcası yakın yerlere artık tek başıma gidebiliyorummmmmmm ama daha iyi olmam gerekir

evet var.98 yılında almıştım..kullanıyorum.özellikle komşularımı toplayıp çarşı pazar hastane götürüyorum.ALLAH hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…