Anket KK'da kimlerin ehliyeti var??

Ehliyetiniz var mı?

• Ankete Katılan
    524
artık benim de bir ehliyetim olacak....
sınav tamam alması kaldı be......
çok ta iyi sürücü oldum ......

aynen canım. bulduğum ilk fırsatta arabayı kaçırcam yada yeter be deyip kendime araba alacam.

Evet ehliyetim var araba kullaniyorum, isteyenlere Allah hayirlisinla kismet etsin kazasiz kullanmalar dilerim

Benimde varşutarafagitti 1 sene oldu alalı, ehliyet almadan önce babam tarafından baya bi direksiyon dersi aldığımdan zorlanmadım sınavdanda en düşük puanım 90 dı:1closedeyes:
Şuan kursa giden arkadaşlar yada almak isteyen arkadaşlara başarılar diliyorum araba kullanmak çok zevkli ve güzel bişi (tabi şuanlık öyle ilerde kendi arabam olduğunda istanbul trafiğinde ne düşünürüm bilmiyorum).
Herkeze kazasız belasız sağlıklı sürüşlerrŞenizŞeniz

Evet var....2yıl önce aldım... Ama Kardeşim ve babamdan bana fazla sıra gelmiyor...:çok üzgünüm:Herkese kazasız belasız günler dilerim...

4 yıldır ehliyet sahibiyim ve çok güzel araba kullanırım .ilk aldığımda babam çalıştırıyordu beni saolsun
akşam sokak lambalarının ışığından dolayı farlarını yakmayı unutmuşum arabanın babam ne zaman fark edeceğimi merak edip sölememiş bende anca karanlık bi sokağa girince fark ettim :bbo: babam gülmekten kırıldı :roflol: ama o benim ilk ve tek hatam oldu diyebilirim şimdi çok iyiyim arabada:sm_cool:

Benimde var ama istanbul trafiğinde korkudan araba kullanamıyorum.20yıl önce yurt dışından aldım ehliyetimi.

18 yaşıma giridiğim de ehliyetimi aldım...ben ehliyetimi aldığım da kurs falan yoktu...maslak trafik şubesinden aldım...
araba kullanmakta iddalıyım,şehirler arası yollarda araç kullanmaya bayılırım,ama otoban da değil..çift yönlü yolları tercih ederim,sollama falan olmalı yoksa dümdüz araç kullanmanın hiç tadı yok...tabi ki bana göre öyle...

Son düzenleme:
hiç isteğim olmadığı halde eşim yazdırdı. ben de değişiklik olsun diye gittim evde sıkılıyor insan. tabi öylece kaldı kullanmıyorum. notlarımda doksan beş üstü. hepsi bu şekilde. ama önemli olan pratik hep pratikte kaybediyorum zaten bir milyar boşa gitti. ona gideceğime ing kursuna gitseydim keşke istediğim bişey olurdu en azından.

Benimde var 7 yıl önce ehliyet almıştım,istanbul yollarında araç kullanmak zor ama otobanda araba daha rahat kullanılıyor.Basıyorum gaza gidiyorum ama eşim yanımda oluyor,herkese kazasız belasız günler dilerim.Emniyet kemerleri takılsın lütfen.:teytey:

1 yıl önce aldım ve araba kullanmaktan müthiş haz duyuyorum
Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar nasip etsina.s.

Bende 8 Yildir Var...istanbul Trafiğinde Gayet Rahat Kullaniyorumm...herkesin Almasini Tavsiye Ederim...erkeklerden Ne Eksiğimiz Var....

Benimde var diyebilirim, teoriyi gectim suan pratige calisiyorum, yalniz kullanabilme yetkim var yani, ocaktan once sinava girmem lazim o zaman kesin sonucu bildiririm bura:dance:

ben de evlendikten sonra aldım hemen hemen üç sene oldu alalı ama son iki yıldır kullanıyorum ama hala hatalarım var vites değiştirirken ve durup kalkmalarda seri değilim en büyük hayalim usta bir şöfor olmak ah ah ne zaman ...

7 senelik ehliyetim var ama trafik tecrubem 3 aylik...
Sehir ici direksiyon dersi aldim ve guvenim yerine geldi.
Ehliyeti olup da trafige cikmaktan korkanlariniz varsa benim gibi, direksiyon dersini siddetle tavsiye ediyorum. Hele bir de iyi bir hocaya denk gelirseniz, kimse tutamaz sizi.
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…