Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şu an kursa gidiyorum cuma günü bitiyo inşallah...
aralık 15 te sınavlarım var daha sonrada direksiyon ..
ocak ayında ehliyetim elimde olacak inşallah...
benimde ehliyetim var, bir yıl oldu ehliyet alalı ama sınav gününden beri hiiiç araba kullanmadım, yani kendi arabamızda siftahım yok kızlar, ama bu sene şeytanın bacağını kıracağım inaşallaha.s:1rolleyes:
ama rüyalarımda hep araba kulanıyorum valla:roflol::roflol::roflol:, çok zevkli bence:1rolleyes:
benim varrr:sm_cool: bayramdan sonraki pazartesi günü alcım cüzdanıma koydumsüprizzzzz ama arabayı ehliyet sürmüyomuş:1no2:
kursda toyota arabaları cokkk güzel kullanıyodum. babam ehliyet aldıgım gün bizim toyotayı sattı opel meriva aldısenağlama ve ben ilk ehliyetli araba kullanma girişimimde az kalsın kaza yapıyodum. Allah korudu:çok üzgünüm:
ehliyetim var birde kazamm var amaa 8de 8 benim suçum yok valla raporla sabittir:)motoruyla daldıı maynak çocuk:)bir yıldır falanda araba yok kaza olasılıgı azaldı yani:)
Evet var.Vukuatlari ma gelince iki kere esimin arabasini sokak lambasina degdirdim.Kendi arabamla sokak lambasina sevgi gösterisi yapmadim henüz.Onu gecen hafta kirmizi isikta baska bir bayan sürücü yapti.:mymeka:
Amaaaaa Izmir de hayatta süremem,bizim dolmus söförlerimiz dakka bir gol bir olayi yasatirtatlicadiarzu
23 yıldır araba kullanırım rallilerede katıldım bu konuda süperim her konuda olduğu gibi vede tır dahil bütün araçları kullandım en sevdiğimde zaten tır kullanmaktır harika bir olay şirketteki bütün araçları kullanır büyük araçlarla istanbul trafiğinde cirit atarım beni rahatlatan şeylerden biridir araç kullanmak