Canım geçen elmalıturta nın konusu haber olmuştu.onun eşi okusa anlamayacak mı kendisi olduğuNerden tanıyacak eşler
Herkes takma isim kullaniyo zaten
Yüzlerce ayni konudan var
Site yönetimi zaten uğraşıyorlar
Nasıl yani? Hangi konu haber olmuş ve hangi gazete
Hangi site gazeye yayinlamisKonu burda arkadaşlar
Yüz binlerce kadının ziyaret ettiği bir kadın forumunda, dün akşam evli bir kadının yazdıkları olay oldu. Yüzlerce kişinin yanıt verdiği kadın kafasının çok karışık olduğunu ve ne yapması gerektiğini sanal ortamdan danışarak öğrenmeye çalıştı. İşte kadının derdi:
Dün akşam eşimin telefonuna bir şeye bakmak için almıştım neyse baktım sonra almışken bakayım var mı bir şey diye daha önce başıma gelmişti çünkü baktım yine bir kadınla yazışma vardı.
Eşime ‘Bu kim?’ diye yine sordum. Eşim de ‘Ben yazışmadım. Bir arkadaşın yazışmaları. Telefonu istedi ben de verdim’ dedi.
Sonra tartışmaya başladık. ’Neden telefonunu bir başkasına veriyorsun? Aramızın böyle bozulması daha mı iyi?’ dedim.
Bana, ‘Yıllar sonra benim bir başkasından çocuğum olduğunu öğrenirsen ne yaparsın?’ dedi.
Seni bırakırım, dedim. ‘Peki o çocuğun bakıma ihtiyacı var mesela bakar mısın?’ dedi. Ben de bakmam dedim.
‘Hayırdır? Bu soru nereden çıktı?’ dedim. ‘Sadece sordum’ dedi. Sabaha kadar uyku tutmadı. Soru kafama takıldı durdu kafayı yemek üzereyim.
Kaynak: Kadınlar Kulübü
Bu sitede üye ve kullanıcı adını söylemezse nasıl anlasınCanım geçen elmalıturta nın konusu haber olmuştu.onun eşi okusa anlamayacak mı kendisi olduğu
Konu burda arkadaşlar
Yüz binlerce kadının ziyaret ettiği bir kadın forumunda, dün akşam evli bir kadının yazdıkları olay oldu. Yüzlerce kişinin yanıt verdiği kadın kafasının çok karışık olduğunu ve ne yapması gerektiğini sanal ortamdan danışarak öğrenmeye çalıştı. İşte kadının derdi:
Dün akşam eşimin telefonuna bir şeye bakmak için almıştım neyse baktım sonra almışken bakayım var mı bir şey diye daha önce başıma gelmişti çünkü baktım yine bir kadınla yazışma vardı.
Eşime ‘Bu kim?’ diye yine sordum. Eşim de ‘Ben yazışmadım. Bir arkadaşın yazışmaları. Telefonu istedi ben de verdim’ dedi.
Sonra tartışmaya başladık. ’Neden telefonunu bir başkasına veriyorsun? Aramızın böyle bozulması daha mı iyi?’ dedim.
Bana, ‘Yıllar sonra benim bir başkasından çocuğum olduğunu öğrenirsen ne yaparsın?’ dedi.
Seni bırakırım, dedim. ‘Peki o çocuğun bakıma ihtiyacı var mesela bakar mısın?’ dedi. Ben de bakmam dedim.
‘Hayırdır? Bu soru nereden çıktı?’ dedim. ‘Sadece sordum’ dedi. Sabaha kadar uyku tutmadı. Soru kafama takıldı durdu kafayı yemek üzereyim.
Kaynak: Kadınlar Kulübü
O geçenkiydi.bugün kocamın kafa karıştıran sorusu haber olmuşElinde değilmiş.. Asık olmuş konusu. ..
Ben burda konu açmaya korkar oldum.şu ana kadar hiç açmamıştım bu ilk olacak ama açmam da herhalde artık.milletin açtığı konular gazetelere haber oluyor.site yöneticileri niye buna el atmıyor.dün bir arkadaşın konusu,bugün de başkasının konusu haber olmuş.eşleri okusa ne olacak.
SözcüHangi site gazeye yayinlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?