- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Kk 'nin reytingi artmış işteO geçenkiydi.bugün kocamın kafa karıştıran sorusu haber olmuş
O geçenkiydi.bugün kocamın kafa karıştıran sorusu haber olmuş
Canım bilmiyorum.bugün de haber olunca yazdım ben de suçlu mu oldum6
El atmadıklarını nereden biliyorsunuz?
(!)
Aynen katılıyorumFarkında mısınız bilmiyorum ama buranın okunma oranı o gazeteden daha fazla. Yani buradan görülme olasılığı daha fazla gazeteye göre zaten...Korkacak bir şeyi olan yazmasın buraya her şeyini açık açık...
yönetimi suçlamadan önce ,niye el atmıyor demeden önce keşke araştırsaydınız biraz.site yönetimi gerekeni yaptı. açan gazetelerlede irtibata geçtiler.
üstelik bu konyyla alakalı yöneticiler gerekli açıklamayı yaptılar. buyrun link
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/konular-medyada.885606/page-8#post-44046685
Ama kadınlar kulübünde ibr üyenin konusu şöyle diye açık açık konuya yer veriliyoBu sitede üye ve kullanıcı adını söylemezse nasıl anlasın
Şahsen ben kimseye burda üye olduğumu söylemedim
bence haklısın canım bu öyle sitelere uyarı maili atmakla kapanacak bir şey değil bence, ciddi bir güvenlik sorunu söz konusu. ben de gördüğüm an kazene mesaj attım bu konuyla ilgili. ellerinden geleni yapmış olsalar bile ne bileyim.. insanın içi rahat edemiyorHayır ben buraya bir kaygımı paylaştım.bazı arkadaşlar suçlu muamelesi yaptı resmen.
Tamam haklısın daAma kadınlar kulübünde ibr üyenin konusu şöyle diye açık açık konuya yer veriliyo
Eee baş rol sensen okuyunca anlarsın ki bunu yazan benim karım, bi bakayım ne düşünüyo ne yapacak der haliyle
Hayır ben buraya bir kaygımı paylaştım.bazı arkadaşlar suçlu muamelesi yaptı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?