Kk'daki konuların sürekli haber olması

Aynen katılıyorum
Kazen Bey açıkladı 700.000 kişi okuyormuş
Gazeteyi bu kadar kişi okumaz yani
Konuların zaten hepsi üye olmadan da okunuyor ki

Ayrintilar veriliyor, olaylar birebir anlatiliyor bazen ki o detaylara gore cevap veriyoruz bizler. Derdini anlatan ustunkoru anlatsa kimse bir sey anlamiyor. Acikcasi ben o haberlerden sonra cekindim ve kesinlikle konu acmamaya karar verdim. Oldu ki acarsam hani ille paylasma ihtiyaci hissedecegim bir sey olursa, olaylari degistiririm.. Tabi bu benim alacagim objektif yorumlari nasil etkiler bilinmez.
Site yonetiminin sucu yok. Ille haber yapmak isteyen uye olur yine alir konulari. Iste global dunyanin zorluklari..

Hayır ben buraya bir kaygımı paylaştım.bazı arkadaşlar suçlu muamelesi yaptı resmen.

bence de hayatın içinden / bdv bölümü saDece üyelere açık olmalı, üye olmak bir dk sürse bile sonuçta bir gizlilik olur, aşılması kolay da olsa. ve üyelerin açtığı konuları falan da herkes görebiliyor sanırım, üye olmasa bile. bu çok saçma

Bu sitede üye ve kullanıcı adını söylemezse nasıl anlasın
Şahsen ben kimseye burda üye olduğumu söylemedim
Ama kadınlar kulübünde ibr üyenin konusu şöyle diye açık açık konuya yer veriliyo
Eee baş rol sensen okuyunca anlarsın ki bunu yazan benim karım, bi bakayım ne düşünüyo ne yapacak der haliyle

Hayır ben buraya bir kaygımı paylaştım.bazı arkadaşlar suçlu muamelesi yaptı resmen.
bence haklısın canım bu öyle sitelere uyarı maili atmakla kapanacak bir şey değil bence, ciddi bir güvenlik sorunu söz konusu. ben de gördüğüm an kazene mesaj attım bu konuyla ilgili. ellerinden geleni yapmış olsalar bile ne bileyim.. insanın içi rahat edemiyor

Ama kadınlar kulübünde ibr üyenin konusu şöyle diye açık açık konuya yer veriliyo
Eee baş rol sensen okuyunca anlarsın ki bunu yazan benim karım, bi bakayım ne düşünüyo ne yapacak der haliyle
Tamam haklısın da
Ben hiç zannetmiyorum eşlerin böyle gazeteyi açıp bu konuları okuduğunu binde bir denk gelir eşin okuması
Erkekler acar spor sayfası biraz magazin hadi bi kaçta politik haber bitti

Burasi popüler en çok bdv oluyor kadinlar dert anlatir erkekler okur bu durum böle.. Ben bunu okuyunca açmak bile istemiyorum. Eşimin haberi yok hic biseyden..

Hanımlar, zaten çevresinde derdini açık açık konuşup, paylaşbileceği insanlar olanlar kolay kolay buraya yazmaz. Burada insanlara anlatmakta zorlanacağımız konuları açıyoruz ya da zaten konuşacak kimseyi bulamadığımız için buradayız.

Böyle olunca korkacak bir şeyi olan yazmasın dersek buranın ne anlamı kalacak?

Ha elbette açık açık yazılmamalı. Ne burada ne de internet üzerindeki herhangi bir başka sitede. Sonuçta sanalda yazdığınız her şey ya da eklediğiniz fotoğraflar artık bizim denetimimizden çıkıyor. Ancak çare aramak için derdini yazarken, sorununu anlatmak zorunda kalıyorsun. Soru soruyorlar yanıt veriyorsun. Bir yerden sonra gizliliği korumak zorlaşıyor. Tamam ismin, adresin belli değil ama anlatılan konular ve olaylar birleştirildiğinde kimliğimizle ilgili elbette ipucu veriyor ve tabii bahsettiğimiz kişilerin kim olabilecekleriyle ilgili de fikir oluşabilir. Üye olarak yazışma yaptığın bir sitede senin iznin olmadan en özel derdini alıp, gazetede haber yaparlarsa bu çok ciddi bir sorun .

Evet yönetim bununla ilgileneceğini söyledi ve ilgileniyorlardır da. Ancak madem bu sitenin kurallarında "izinsiz alıntı yapılamaz" diye bir madde var o zaman KK yönetimi buradaki özel yazışmaları alıntılayan ve yayan haber sitelerine dava açmalı. Bunun sonuçlanması muhtemelen bir kaç yıl sürer ama sanırım kazanırlar ve işte o zaman uğraşmaları bir işe yarar. Çünkü bundan sonrası benzer saldırılar için bu dava emsal teşkil eder ve caydırıcı olabilir.

Zira belli ki bu işin devamı gelecek. Daha önce Hürriyet'te yayınlanmış şimdi Sözcü, haberler.com vs. O zaman yönetimin sadece gazeteleri araması ya da mail atması eğer bu saldırılara enge olamıyorsa ben KK yönetiminin konuya daha ciddi eğileceğini umuyorum.

Benim tadım kaçtı.

her gün bu durumla ilgili konu açılıyor artık.daha dün üç konu vardı.

site yönetimi gerekli açıklamayı yaptı zaten.

genele açılmış bir konu gibi görüldüğü için özel hayat deşifresi yok o yüzden suç da teşkil etmiyor.ancak elbette etik değil.

Ee siz site yöneticileri neden el atmıyor dediniz. Buda bir çeşit suçlama. Burada kopyala yapıştır konularla başa çıkamıyorlar işte. İzin almadan yapıyorlar. Her gün her dakika sanal gazeteleri mi kontrol etsinler ? Kazen Mune okusun yorumları. BDV ye sadece üyeler ulaşabilse farklı olur mu bir de onlardan duyalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…