- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Biz de forumun en güzel memiktolularını seçelim ama kazanan belli baştan@soocute , @WhiteSwan_ ,tboz , C ChAneL81 , @Garfieldella , Tikkabilla , @libra72 , arzum77 , @mary jane ... Bunlar hem sempatik hem mematik
Eeeent dı oskır goğs tuuuuuuuu...............Biz de forumun en güzel memiktolularını seçelim ama kazanan belli baştan
Hepinizin memiktoları benim için aynı
Hepinizin memiktoları benim için aynıhepsi evladım gibi, onlarla gözümü açtım ben, nasıl ayırırım birini diğerinden bi gün görmiiim özlüyorum
Allah iyiliğini versin emiHepinizin memiktoları benim için aynıhepsi evladım gibi, onlarla gözümü açtım ben, nasıl ayırırım birini diğerinden bi gün görmiiim özlüyorum
Aaaamiiiiiiinnnnnnnnn ..... Cümlemize ....Allah iyiliğini versin emi
Ben o bennnn evet bennnnnEeeent dı oskır goğs tuuuuuuuu...............
Hahahahaah deliiiiiiHepinizin memiktoları benim için aynıhepsi evladım gibi, onlarla gözümü açtım ben, nasıl ayırırım birini diğerinden bi gün görmiiim özlüyorum
Kız senin adın Bile sekerteşekkür ederim
Balimmm
Yahu konuyu açıp seçelim o ZamanBiz de forumun en güzel memiktolularını seçelim ama kazanan belli baştan
Hepinizin memiktoları benim için aynıhepsi evladım gibi, onlarla gözümü açtım ben, nasıl ayırırım birini diğerinden bi gün görmiiim özlüyorum
Oyy oyyyy.... Öptüm seni şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?