- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Kız kazanan belli zaten diyorummmYahu konuyu açıp seçelim o Zaman
Olsun biz yinede yapalımKız kazanan belli zaten diyorummm
Ankete foto da ekleyecek miyiz?Olsun biz yinede yapalım
KesinlikleAnkete foto da ekleyecek miyiz?
Ooo desene kk sayaçları kitlenecek sayfa gösterimindenKesinlikleHalka açık bir oylama sonuçta
KesinlikleHalka açık bir oylama sonuçta
Ben en iyi YARDIMCI MEMELI KADIN OYUNCU DALInda aday olsam, EN IYI MEMELI DALINnda aday olmak istemiyom... Rakipler çok güçlüOoo desene kk sayaçları kitlenecek sayfa gösteriminden
Yazdığımı okuyup okuyup gülüyom... Ya deliyim ya çok sempatiğimBen en iyi YARDIMCI MEMELI KADIN OYUNCU DALInda aday olsam, EN IYI MEMELI DALINnda aday olmak istemiyom... Rakipler çok güçlüBarcelona ve Real Madrid ile aynı torbaya düşmüş Malatyaspor gibi olmak istemiyorum lan ölüm ligi lan orası.... Atın lan beni 3. Torbaya
Allah iyiliğini versin sempatik kadınBen en iyi YARDIMCI MEMELI KADIN OYUNCU DALInda aday olsam, EN IYI MEMELI DALINnda aday olmak istemiyom... Rakipler çok güçlüBarcelona ve Real Madrid ile aynı torbaya düşmüş Malatyaspor gibi olmak istemiyorum lan ölüm ligi lan orası.... Atın lan beni 3. Torbaya
Öldürdün beni yaaBen en iyi YARDIMCI MEMELI KADIN OYUNCU DALInda aday olsam, EN IYI MEMELI DALINnda aday olmak istemiyom... Rakipler çok güçlüBarcelona ve Real Madrid ile aynı torbaya düşmüş Malatyaspor gibi olmak istemiyorum lan ölüm ligi lan orası.... Atın lan beni 3. Torbaya
@Nevreste
@EnHarbiKiz
@tolin
@bebem-1221
rabia01
@Meg
@HAbibte
@Margarikotin
@adra
@soocute
Balli kaymaklarimmmm
Fistigim benimm:)
Bitanem benimm dünyanın en şeker annesii:)Tikkabilla mmmmm tatliiimmm beniimm @N o r w e g i a n @La Lune tatlibikiz hepinizi çok seviyorum tatlilarimm benim
Emin misin
Ben tavırlarını samimi buluyorumEmin misinşaka bi yana sağ ol ama beklemiyodum
Katılıyo musun dediklerime yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?