- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
teşekkürler
ALLAH razı olsun canımmm sevindim böyle düşünmeneDoğruları söyledim tatlım şaşırmana gerek yokHangi düşüncede olduğunun bir önemi yok son derece naif ve tatlı dile getiriyorsun bu da hoş bişey
teşekkürler
Enem ikinci kere cevaplamışım. Senden de Allah razı olsunALLAH razı olsun canımmm sevindim böyle düşünmene
Fistik beni sempatikmi buluyosun yoksa geleyim diyemi etiketledin bilemedim
Fistik beni sempatikmi buluyosun yoksa geleyim diyemi etiketledin bilemedimvalla bulantilarim basladi bakam dedim
Cok heyecanlandim simdi.Muhabbete cagirsam geyige etiketlerim dadlumSempatikim benim
Cok heyecanlandim simdi.beni sempatik bulan ilk ve tek uye dile benden ne dilersen. Once sirtimi sivazla ama mucks
deliler sempatik olur kızımmmThank you perideli kafa nickli sempatik cok tuhaf
sensin tatlıııııı
Nerelerdesin ya KK özledi seni, en azından ben seni özledimsensin tatlıııııı
bende çooook kuzum iş çok yoğun valla nee gireme frsatım olmuyorNerelerdesin ya KK özledi seni, en azından ben seni özledim
Yaa olma amabende çooook kuzum iş çok yoğun valla nee gireme frsatım olmuyorakşamda bitkin oluyorummm
su yıl sonları boyle canım bütün işleri sonlandırma çabası baskı altında sinr bozucuYaa olma ama
Ben de!Nerelerdesin ya KK özledi seni, en azından ben seni özledim
bende çooook kuzum iş çok yoğun valla nee gireme frsatım olmuyorakşamda bitkin oluyorummm
tatlımmmBen de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?