• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın zeki hatunları

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Merhaba herkese🌸
Bundan yaklaşık 3 ay önce biriyle tanıştırılmak istendim. (Görücü usulü hem de🤦🏻‍♀️) Adamla birbirimizi tanımıyoruz ben hayır dedim çünkü sınava hazırlanıyorum. Sonradan annesi çok ısrar etti ben de tamam madem tanışırız dedim. Telefon numaram gitmiş ve sonuç. Adam benden elektrik alamamış :D tek bir fotoğrafla. 90larda vesikalık falan gösterilirdi onun gibi bir şey oldu da teknoloji çağında mesaj bile atmaması, daha fazla görmek istememesi garibime gitti.:KK53: Ki fotoğrafta yüzüm gözüm net değil bile. Fotoğrafı görseniz hak verirdiniz. Beğenmeyebilir tabiki ama görünen fotoğraf ne beğenilecek ne de beğenilmeyecek, yargıya varılmayacak bir fotoğraftı. Evlenmeye niyeti olan insan fotoğraftan tespit yapmaz mesaj falan atar yüzyüze görmek ister diye düşünüp saçma sebebini kınadım ve yoluma baktım.

Taa ki caddede karşılaşana kadar. O beni görmedi ama ben çok beğendim🤦🏻‍♀️ Bu olaydan beridir de adamla karşılıklı telefon numaralarımız duruyor çünkü durumlarını görebiliyorum o da benimkine bakıyor. Mantığıma da çok yatıyor engel olamıyorum. (eğitimi vs) Zaten böyle konularda mantığı ağır basan insanım. Numara silmemesinden de umutlanıyorum saf gibi. Ki ben asla böyle şeyleri düşünmezdim aklıma girdi adam.

Mesaj atayım diyorum hemen vazgeçiyorum ne yazacaksın saçmalama kendini düşürme diyorum. Durumlarıma bakıyor ne koysam da baksa bilemiyorum çünkü ben hiç taktik maktik anlamam

Ilk kez başıma geliyor kızlar ne olur acil yardım ne yapmalıyım. Bu arada yaş farkımız var ben 24e gireceğim o 32 yaşında.

Adamın evlilik niyeti yoktur belki anası ondan habersiz adına konuşuyordur kızlarla. Üzüldüm ama çok kafaya takmayın bence, bir şeyi ne kadar kafaya takarsanız olacağı varsa da olmuyor çünkü. Olacağı varsa bir şekilde olur zaten.

Daha güzel fotoğraflarını koy , ilgi alanı olabilecek paylaşımlar yap. Mesleğiyle ilgili falan olabilir. Eğer yine de sana yazmıyorsa yapacak bir şey yok belki onun da hayatında biri vardır ailesine henüz söylemeye hazır değildir gelen ısrarlarla da birileriyle konuşuyor sonra bahane bulup olmadı beğenmedim deyip kenara çekiliyordur ☺️

Az gurur diyeceğim. Beni istemeyeni ben hayattttaaa istemem. Eli var yazacak aklı var düşünecek.. sen de durumlarına eli yüzü düzgün foto koyduysan ve gördüyse yazmadıysa zaten hiççç gerek yok. Eğitimi nedeniyle yazma isteğiniz bana çok itici geldi.

Az gurur diyeceğim. Beni istemeyeni ben hayattttaaa istemem. Eli var yazacak aklı var düşünecek.. sen de durumlarına eli yüzü düzgün foto koyduysan ve gördüyse yazmadıysa zaten hiççç gerek yok. Eğitimi nedeniyle yazma isteğiniz bana çok itici geldi.
Sadece eğitim değil tabiki örnek verdim. Dediğim gibi mantık ön planda benim için. Haklısınız hâlâ yazmadı 3 ay oldu

Daha güzel fotoğraflarını koy , ilgi alanı olabilecek paylaşımlar yap. Mesleğiyle ilgili falan olabilir. Eğer yine de sana yazmıyorsa yapacak bir şey yok belki onun da hayatında biri vardır ailesine henüz söylemeye hazır değildir gelen ısrarlarla da birileriyle konuşuyor sonra bahane bulup olmadı beğenmedim deyip kenara çekiliyordur ☺
Hayatında biri olma benim de aklıma geldi, gayet olabilir. Ama neden hâlâ numaramı silmeyip durumlara bakıyor. Hayatında biri olan insan çoktan silerdi diye düşünüyorum🤷🏻‍♀️

Şöyle güzel bir fotoğrafınızı durumunuza koyun madem bakıyor:)
O da olmazsa onun durumlarından paylaştığı bir şey ilginizi çekmiş gibi yapın .
Aaa o kitabı bende okumak istiyordum , tam geçen sene bende oralardaydım vs gibi.

Etkilenmemiş diye anası mi dedi size

Hayatında biri olma benim de aklıma geldi, gayet olabilir. Ama neden hâlâ numaramı silmeyip durumlara bakıyor. Hayatında biri olan insan çoktan silerdi diye düşünüyorum🤷🏻‍♀️
Bazı erkekler yedekte bulunsun kafasında ☺️ Oldukları gibi kabul ettim ben onları.Boşverdim daha doğrusu. Siz silin o sizin peşinizden koşsun belki bu da bir yöntem olabilir ama %100 çalışacağına garanti veremem

Sadece disina bakarak.senden vazgecmis sende sadece disina bakarak.seni begenmeyen birine yazmayi dusunuyorsun aslinda.uyumluymussunuz ...bosver
Tanımadığım bir insanın içini nasıl beğeneceğim? Kitabın kapağını beğendim içinde yazanları merak ediyorum.

Back
X