• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın zeki hatunları

Belki konuştuğu, görüştüğü birisi vardır ve ailesine söylemediği için yalnız sanıyorlardır. Yoksa sadece bir fotoğraftan reddetmezdi yalnız ve evlenmeye niyeti olsa.

Sırf evlenmeyi düşünmediğimden zorla görüştürüldüğüm çocuğun yüzüne bile bakmadım. Çocukcağız da tee 1 sene sonra bile şansını tekrar denemek istedi ama bu defa aracılara çok sert çıktım. Muhtemelen bu çocuk da evlenmek istemiyor ve geçiştirdi.

Var koydum da ama onları da beğenmedi heralde :KK70:

Adam muhtemelen baskılardan kurtulmak adına beğenmedim demiştir.cogunluk şu aracı işine karşı çünkü otomatik olarak ailelerde beklenti oluyor. Ben eşimle tanışırken ilk adımı atmıştım. Ama sizde adam olumsuz yanıt verdiği için sanırım ilk adım atmazdim

Merhaba herkese🌸
Bundan yaklaşık 3 ay önce biriyle tanıştırılmak istendim. (Görücü usulü hem de🤦🏻‍♀️) Adamla birbirimizi tanımıyoruz ben hayır dedim çünkü sınava hazırlanıyorum. Sonradan annesi çok ısrar etti ben de tamam madem tanışırız dedim. Telefon numaram gitmiş ve sonuç. Adam benden elektrik alamamış :D tek bir fotoğrafla. 90larda vesikalık falan gösterilirdi onun gibi bir şey oldu da teknoloji çağında mesaj bile atmaması, daha fazla görmek istememesi garibime gitti.:KK53: Ki fotoğrafta yüzüm gözüm net değil bile. Fotoğrafı görseniz hak verirdiniz. Beğenmeyebilir tabiki ama görünen fotoğraf ne beğenilecek ne de beğenilmeyecek, yargıya varılmayacak bir fotoğraftı. Evlenmeye niyeti olan insan fotoğraftan tespit yapmaz mesaj falan atar yüzyüze görmek ister diye düşünüp saçma sebebini kınadım ve yoluma baktım.

Taa ki caddede karşılaşana kadar. O beni görmedi ama ben çok beğendim🤦🏻‍♀️ Bu olaydan beridir de adamla karşılıklı telefon numaralarımız duruyor çünkü durumlarını görebiliyorum o da benimkine bakıyor. Mantığıma da çok yatıyor engel olamıyorum. (eğitimi vs) Zaten böyle konularda mantığı ağır basan insanım. Numara silmemesinden de umutlanıyorum saf gibi. Ki ben asla böyle şeyleri düşünmezdim aklıma girdi adam.

Mesaj atayım diyorum hemen vazgeçiyorum ne yazacaksın saçmalama kendini düşürme diyorum. Durumlarıma bakıyor ne koysam da baksa bilemiyorum çünkü ben hiç taktik maktik anlamam

Ilk kez başıma geliyor kızlar ne olur acil yardım ne yapmalıyım. Bu arada yaş farkımız var ben 24e gireceğim o 32 yaşında.
Bence klasik reddedilince cazip gelmiş ama illa şansını denemek istersen durumlarına da bakıyorsa kendini koy seni daha net görsün

Hayatında biri olma benim de aklıma geldi, gayet olabilir. Ama neden hâlâ numaramı silmeyip durumlara bakıyor. Hayatında biri olan insan çoktan silerdi diye düşünüyorum🤷🏻‍♀️
Ben durumlara bir bakmaya başlıyorum herkese bakıyorum teknik servisin durumuna bile 😁 onlardan anlam çıkarmayın 😁ben normalde herkese yaz derim içinde kalmasın derim ama siz yazmayın.

beğenmedi diyelim neden numaranı silmedi silmeyi unuttu desek neden durumlarına bakıyor bunların cevabını bulursak her şey çözüme kavuşacak gibi :eek: mantığına uymayan bir şey mi var acaba

Annesinin ısrarı yüzünden olmuştur
Belki hoşlandığı biri vardır çevresinde
Sen niye kötü fotonu yolladın ki ayrıca?
Ne bilim insan böyle birşey için güzel fotosunu yollar
Hikaye bakmak falan özellikle sana baktığını ne biliyorsun ?başkalarına bakarken zaten hepsine bakıyorsun otomatik olarak
Elektrik alamamış tipi değilsin oda olabilir dediği gibi
Ayrıca hikayelerinden diğer fotolarınıda görür beğense iletişime geçerdi
Ben olsam asla yazmam

Ben olsam asla bir sey yazmam ,surekli profil fotosu vs degismem,durum dahi sık degismem.Yas farki da var gibi biraz.32 yasinda bir adam eger gercekten karakteri oturmuşsa dikkat eder bu tarz seylere.Ben olsam sadece kendimi ben gibi ve güzel hissettigim bir fotomu profil yapip öyle birakirdim.Fikri degisirse o aramali ,siz degil ,asla!

Ben olsam asla bir sey yazmam ,surekli profil fotosu vs degismem,durum dahi sık degismem.Yas farki da var gibi biraz.32 yasinda bir adam eger gercekten karakteri oturmuşsa dikkat eder bu tarz seylere.Ben olsam sadece kendimi ben gibi ve güzel hissettigim bir fotomu profil yapip öyle birakirdim.Fikri degisirse o aramali ,siz degil ,asla!
Bunu da 1 ay kadar yaptım. Sanki zaman aşımına uğruyormuş gibi de geliyor :KK70: sanki bir an önce bir şeyler yapmam lazımmış gibi. Ya aklına eser de rehberden silerse diyorum.
Aslında silerse silsin. Ama ben de stratejik olup istediğini almak istiyorum. Hiç kafam basmıyor böyle şeylere ve kendime sinirleniyorum

beğenmedi diyelim neden numaranı silmedi silmeyi unuttu desek neden durumlarına bakıyor bunların cevabını bulursak her şey çözüme kavuşacak gibi :eek: mantığına uymayan bir şey mi var acaba
Acaba yaş farkını mi taktı desem böyle şeylere erkekler takmıyor diye biliyorum. Silmeyi unutmuş olabilir ama durumlarımı kaçırmaması garip

Uzun zamandır karantinada olduğumuz için belki bu kadar kıymete binmiştir sizin için. Karantinadan sonra da biraz zaman verin bence kendinize. Eğer hala ilginiz aynı seviyede devam ederse o zaman bir yol düşünün konuşmak için. :ıslık:

Uzun zamandır karantinada olduğumuz için belki bu kadar kıymete binmiştir sizin için. Karantinadan sonra da biraz zaman verin bence kendinize. Eğer hala ilginiz aynı seviyede devam ederse o zaman bir yol düşünün konuşmak için. :ıslık:
Ben de boşluktan mi düşünüyorum acaba dedim kendime. Ama sanki zaman geçiyor beni unutuyor diye hissediyorum. Zaman aşımı gibi :D en azından kim olduğumu unutup beni rehberden silsin istemiyorum. Bu yüzden bir şeyler yapmam lazım🙂

Ben de boşluktan mi düşünüyorum acaba dedim kendime. Ama sanki zaman geçiyor beni unutuyor diye hissediyorum. Zaman aşımı gibi :KK70: en azından kim olduğumu unutup beni rehberden silsin istemiyorum. Bu yüzden bir şeyler yapmam lazım🙂
Ama zaten 3 ay geçmiş aradan doğruyu söylemek gerekirse çok da aklında değilsinizdir. Aksiyon almaya karar verdiğinizde zaten önce aklına girmeye,dikkat çekmeye çalışacaksınız :)

Burda tonla kadın vardır şuan evli oldukları eşlerini ilk başta beğenmeyip sonra eşlerinin kendisini sevdirdiğini ve evlendiklerini söyleyen... Gerçekten hoşlanıyorsan neden böyle içinde kalıyor ki? Yaz adama durumu anlat en azından arkadaş olmaya çalış belki senin isteğin karşısında daha çok ısınır sana... Olmazsa da olmasın yani en azından denedim dersin içinde dert olmaz...ayrıca senden şu enerjiyide aldım istediğini elde etmek için uğraşabilecek ve pozitif bir enerjin var gibi çekinmeden yaz bişeyler adama kendini sevdirebilirsin bence... 😘😘

Ama zaten 3 ay geçmiş aradan doğruyu söylemek gerekirse çok da aklında değilsinizdir. Aksiyon almaya karar verdiğinizde zaten önce aklına girmeye,dikkat çekmeye çalışacaksınız :)
Çabaladım biraz profil fotoğrafıyla.
Bir kere yaptım duruma bir sağlıkla ilgili bir kağıt koymuştum sanki onunla işim varmış bilgi veriyormuş gibi. Üzerinde boyum, kilom yazıyordu. Belki boyumu kilomu beğenir dedim :KK70: (kendimi övmek için demiyorum burası sanal övsem ne kazanacağım. Sporcuyum) Gizliliği de sadece o yaptım :KK70: çok komik biliyorum ama çaresizlik :KK70: Hatırladıkça kendimden utanıyorum :KK70: Sonuçsuz kaldı. Görünce yıldırım aşkına mı tutuldum naptim gerçekten böyle şeyler yapacak insan değilim🤦🏻‍♀️

Back
X