Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var koydum da ama onları da beğenmedi heralde![]()
Bence klasik reddedilince cazip gelmiş ama illa şansını denemek istersen durumlarına da bakıyorsa kendini koy seni daha net görsünMerhaba herkese
Bundan yaklaşık 3 ay önce biriyle tanıştırılmak istendim. (Görücü usulü hem de) Adamla birbirimizi tanımıyoruz ben hayır dedim çünkü sınava hazırlanıyorum. Sonradan annesi çok ısrar etti ben de tamam madem tanışırız dedim. Telefon numaram gitmiş ve sonuç. Adam benden elektrik alamamış
tek bir fotoğrafla. 90larda vesikalık falan gösterilirdi onun gibi bir şey oldu da teknoloji çağında mesaj bile atmaması, daha fazla görmek istememesi garibime gitti.
Ki fotoğrafta yüzüm gözüm net değil bile. Fotoğrafı görseniz hak verirdiniz. Beğenmeyebilir tabiki ama görünen fotoğraf ne beğenilecek ne de beğenilmeyecek, yargıya varılmayacak bir fotoğraftı. Evlenmeye niyeti olan insan fotoğraftan tespit yapmaz mesaj falan atar yüzyüze görmek ister diye düşünüp saçma sebebini kınadım ve yoluma baktım.
Taa ki caddede karşılaşana kadar. O beni görmedi ama ben çok beğendimBu olaydan beridir de adamla karşılıklı telefon numaralarımız duruyor çünkü durumlarını görebiliyorum o da benimkine bakıyor. Mantığıma da çok yatıyor engel olamıyorum. (eğitimi vs) Zaten böyle konularda mantığı ağır basan insanım. Numara silmemesinden de umutlanıyorum saf gibi. Ki ben asla böyle şeyleri düşünmezdim aklıma girdi adam.
Mesaj atayım diyorum hemen vazgeçiyorum ne yazacaksın saçmalama kendini düşürme diyorum. Durumlarıma bakıyor ne koysam da baksa bilemiyorum çünkü ben hiç taktik maktik anlamam
Ilk kez başıma geliyor kızlar ne olur acil yardım ne yapmalıyım. Bu arada yaş farkımız var ben 24e gireceğim o 32 yaşında.
Profil fotoğraflarında görmüştür artık 3 ay boyunca değiştirdim sık sık. Galiba gerçekten beğenmediBence klasik reddedilince cazip gelmiş ama illa şansını denemek istersen durumlarına da bakıyorsa kendini koy seni daha net görsün
Ben durumlara bir bakmaya başlıyorum herkese bakıyorum teknik servisin durumuna bileHayatında biri olma benim de aklıma geldi, gayet olabilir. Ama neden hâlâ numaramı silmeyip durumlara bakıyor. Hayatında biri olan insan çoktan silerdi diye düşünüyorum![]()
OlabilirProfil fotoğraflarında görmüştür artık 3 ay boyunca değiştirdim sık sık. Galiba gerçekten beğenmedi
Biz ne dedik?senden.bu sebepten vazgecmis kitabin kapagiji begenmemis iste bosver diyoruzTanımadığım bir insanın içini nasıl beğeneceğim? Kitabın kapağını beğendim içinde yazanları merak ediyorum.
Bunu da 1 ay kadar yaptım. Sanki zaman aşımına uğruyormuş gibi de geliyorBen olsam asla bir sey yazmam ,surekli profil fotosu vs degismem,durum dahi sık degismem.Yas farki da var gibi biraz.32 yasinda bir adam eger gercekten karakteri oturmuşsa dikkat eder bu tarz seylere.Ben olsam sadece kendimi ben gibi ve güzel hissettigim bir fotomu profil yapip öyle birakirdim.Fikri degisirse o aramali ,siz degil ,asla!
Acaba yaş farkını mi taktı desem böyle şeylere erkekler takmıyor diye biliyorum. Silmeyi unutmuş olabilir ama durumlarımı kaçırmaması garipbeğenmedi diyelim neden numaranı silmedi silmeyi unuttu desek neden durumlarına bakıyor bunların cevabını bulursak her şey çözüme kavuşacak gibimantığına uymayan bir şey mi var acaba
Ben de boşluktan mi düşünüyorum acaba dedim kendime. Ama sanki zaman geçiyor beni unutuyor diye hissediyorum. Zaman aşımı gibiUzun zamandır karantinada olduğumuz için belki bu kadar kıymete binmiştir sizin için. Karantinadan sonra da biraz zaman verin bence kendinize. Eğer hala ilginiz aynı seviyede devam ederse o zaman bir yol düşünün konuşmak için.![]()
Ama zaten 3 ay geçmiş aradan doğruyu söylemek gerekirse çok da aklında değilsinizdir. Aksiyon almaya karar verdiğinizde zaten önce aklına girmeye,dikkat çekmeye çalışacaksınız :)Ben de boşluktan mi düşünüyorum acaba dedim kendime. Ama sanki zaman geçiyor beni unutuyor diye hissediyorum. Zaman aşımı gibien azından kim olduğumu unutup beni rehberden silsin istemiyorum. Bu yüzden bir şeyler yapmam lazım
![]()
Çabaladım biraz profil fotoğrafıyla.Ama zaten 3 ay geçmiş aradan doğruyu söylemek gerekirse çok da aklında değilsinizdir. Aksiyon almaya karar verdiğinizde zaten önce aklına girmeye,dikkat çekmeye çalışacaksınız :)