• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın zeki hatunları

Burda tonla kadın vardır şuan evli oldukları eşlerini ilk başta beğenmeyip sonra eşlerinin kendisini sevdirdiğini ve evlendiklerini söyleyen... Gerçekten hoşlanıyorsan neden böyle içinde kalıyor ki? Yaz adama durumu anlat en azından arkadaş olmaya çalış belki senin isteğin karşısında daha çok ısınır sana... Olmazsa da olmasın yani en azından denedim dersin içinde dert olmaz...ayrıca senden şu enerjiyide aldım istediğini elde etmek için uğraşabilecek ve pozitif bir enerjin var gibi çekinmeden yaz bişeyler adama kendini sevdirebilirsin bence... 😘😘
Ayy çok teşekkür ederim.❤️Onun işyeriyle arkadaşımın dükkanı yakın oralarda dolanıp öyle mi mesaj yerine😊

Çabaladım biraz profil fotoğrafıyla.
Bir kere yaptım duruma bir sağlıkla ilgili bir kağıt koymuştum sanki onunla işim varmış bilgi veriyormuş gibi. Üzerinde boyum, kilom yazıyordu. Belki boyumu kilomu beğenir dedim :KK70: (kendimi övmek için demiyorum burası sanal övsem ne kazanacağım. Sporcuyum) Gizliliği de sadece o yaptım :KK70: çok komik biliyorum ama çaresizlik :KK70: Hatırladıkça kendimden utanıyorum :KK70: Sonuçsuz kaldı. Görünce yıldırım aşkına mı tutuldum naptim gerçekten böyle şeyler yapacak insan değilim🤦🏻‍♀️
Bence hala karantina etkisi. :ıslık: Ama yok içimde kalmasın ben yine de şansımı denemek istiyorum diyorsanız yazın gitsin. Sonuçta ne kaybedebilirsiniz ki? Bence adım atmak küçük düşmek veya kendinden taviz vermek değil. Bir insan başka bir insanı beğeniyorsa bunu söylemekten daha doğal bir şey yok bence. En azından umut olup olmadığını görmüş olursunuz. Hoppa

bence durumlarda kendiniz hakkında küçük ipuçları verin hobileriniz vs. ilgisini çekerse çeker. ama umutlanmayın siz yine de olmuş çünkü baya beğenmesi lazımdı şimdiye kadar

Jasemincim profildeki kız sensen çok hoş görünüyorsun. :KK25:
Bu adamı kafaya koyduysan dikkatini cekmelisin. Gurur yapacak bir şey yok
Bir köşede durup begenilmeyi beklemek bana göre değil mesela. Ne kaybedeceksin bir şeyler yap bence. Belki çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak.

bence durumlarda kendiniz hakkında küçük ipuçları verin hobileriniz vs. ilgisini çekerse çeker. ama umutlanmayın siz yine de olmuş çünkü baya beğenmesi lazımdı şimdiye kadar
Bir kere kendimi güzel bulduğum profil fotosu koydum, hakkında kısmına da onun instagramda yazdığı ünlü birinin sözünü koymuştum aklında kalayım diye. Sözü tee 2015 yılında yazmış bilerek eskilerden aldım ondan aldığım çok belli olmasın diye yaşasın stalk :D Tesadüf gibi. Galiba ben uğraşmışım cidden. Olmayacak belli oldu

Jasemincim profildeki kız sensen çok hoş görünüyorsun. :KK25:
Bu adamı kafaya koyduysan dikkatini cekmelisin. Gurur yapacak bir şey yok
Bir köşede durup begenilmeyi beklemek bana göre değil mesela. Ne kaybedeceksin bir şeyler yap bence. Belki çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak.
Profildeki taş kız ben değilim maalesef ya :( yazayım mı gerçekten bilemedim ki

Profildeki taş kız ben değilim maalesef ya :KK43: yazayım mı gerçekten bilemedim ki
Yaz kuzum ya...en kötü ihtimal ne olabilir. :KK25:
Begendiysek begendigimizi elde etmekten doğal ne olabilir. İkiniz de sağlıklı bekar bireylersiniz. Olmazsa da olmaz . İlk etapta elektrik almayabilir çekim kanunu her şartta aynı işlemiyor .

Ben olsam numarasını silerdim beğenmediğini söyleyen bir adam görsün diye neden durum paylaşıyorsun ki? Profil fotoğrafını değiştir belki bu kez beğenip yazar diyecektim onu da yapmışsın. Ben senin yerinde olsam numarasını silerim, bir adım atacak olsa atar zaten. Belki adamın niyeti yoktur annesi zorlamistir demişler ama öyle olsa numaranı kendi telefonuna eklemezdi. Ne istediğini bilmeyen dengesiz bir tip işte senin için hayırlı olmuş bence

Yaz kuzum ya...en kötü ihtimal ne olabilir. :KK25:
Begendiysek begendigimizi elde etmekten doğal ne olabilir. İkiniz de sağlıklı bekar bireylersiniz. Olmazsa da olmaz . İlk etapta elektrik almayabilir çekim kanunu her şartta aynı işlemiyor .
Ne yazsam ki onu da bilemiyorum

Tanımadığım bir insanın içini nasıl beğeneceğim? Kitabın kapağını beğendim içinde yazanları merak ediyorum.
Ay bak son cümle güzelmiş onu değiştirerek yazın .
Eski bir kitap ya da sıradan bit kitap fotosu üzerine
" kitap eski ya da kötü diye içini okumamak olmaz,kim bilir içinde ne güzellikler vardır "yazın :KK48:

Ya bu adamlardaki ego ne böyle 🤣 Bende 40 yaşında bir adamla tanışmıştım ama adam beni beğenmemişti 😽 Ben de adamı çok beğenmiştim sonradan dibim düşmüştü konuşurken o kadar beğenmemiştim halbuki 👻

Kızlar bu arada whatsappta benim mavi tikim(okundu özelliği) kapalı. Yani onun durumlarına bakıyorum ama benim baktığımı listesinde göremez. Bakmıyorum sanabilir ne yapsam geri mi açsam. Ben kendim durum koyacağım zaman mavi tik i acıyorum onun bakıp bakmadığını görmek için :KK70::cool:

Ay bak son cümle güzelmiş onu değiştirerek yazın .
Eski bir kitap ya da sıradan bit kitap fotosu üzerine
" kitap eski ya ds kötü diye içini okumamak olmaz "yazın :KK48:
Harika fikir😍 Nolacaksa olsun ayol yeter gayrı :KK70: Şaka bir yana gerçekten fikriniz aklıma yattı

Harika fikir😍 Nolacaksa olsun ayol yeter gayrı :KK70: Şaka bir yana gerçekten fikriniz aklıma yattı
Düzeltme yaptım sonu da güzel 👀.
Valla beğendiysen savaş :halay:
Mesaj içeren paylaşımdan sonra daha enerjik güzel pozitif şeyler paylaş,laf sokmalı olmadan ,seni merak edeceği güzel ,anlamlı şeyler .
Ben mesela "Rakı gibiyim, içmesini bilmeyeni çarparım ,içmesini bileni de yaşatırım " yazmıştım ,bacak kadar boyumla ettiğim laflara bak şimdi düşündükçe gülüyorum ahahahah :KK70::rolleyes::KK76:

Düzeltme yaptım sonu da güzel 👀.
Valla beğendiysen savaş :halay:
Mesaj içeren paylaşımdan sonra daha enerjik güzel pozitif şeyler paylaş,laf sokmalı olmadan ,seni merak edeceği güzel ,anlamlı şeyler .
Ben mesela "Rakı gibiyim, içmesini bilmeyeni çarparım ,içmesini bileni de yaşatırım " yazmıştım ,bacak kadar boyumla ettiğim laflara bak şimdi düşündükçe gülüyorum ahahahah :KK70::rolleyes::KK76:
Hahahahah çok iyi :D

Back
X