• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'nın zeki hatunları

Hiçbirsey yapmayın.
Annesi oğluna da ısrar etmis oda o baskıyla fotoğrafı öylesine göreyim demiş bile olabilir.

Görücü usulüne olumsuz bakmıyorum, bende eşimle aileler aracılığıyla olmasa da görücü usulü tanıştım sayılır ama özellikle annelerin ısrarcı olduğu görüşmeler sıkıntılı olabiliyor. Ailesine hayır diyemeyip onların istediği kizla evlenip sonu mutsuzlukla sonuçlanan evlilikler biliyorum etrafımda.

Baska fotoğraflarda atmışsınız, wahstapta, herhangi bir adım atılmamış karşı taraftan, yerinizde olsam silerdim numarasınıda.

Son düzenleme:
Seni o reddetmiş olduğu için ulaşamadığın için olmuş olabilir mi bu beğeni?
Bence bir süre bekle, görücü usulü bir durum ve tanımıyorsun, bir seferinde ben de görücü usulü biri ile konuşmuştum, sonra anlaşamadık ve ayrıldım.
Arkamdan araya giren herkese sırf onunla tanımak için vakit geçirdiğimden dolayı basit bir kız algısı oluşturmuş neler neler söylemişti, gittiğimiz bir komedi filmi bile olay olmuştu, halbuki kendi ahlaksız konuşmalarından ve sırf onu durdurduğum ve haddini bildirdiğim onca durumu hiç söylememişti.
Ben onunla gezdiğim için, tanımaya çalıştığım için ( 1 Hafta ) basit bir kız olmuştum, o da zaten o bırakmasa ben onu bırakırdım havasında güya cool bir adam.
Temkinli yaklaş ve bir süre bekle derim ben.

sanki biraz o size ilgi göstermeyince sizinki ters tepki olmuş gibi. Belki sadece fonograftan değil de yaşam tarzlarınızın uyuşmayacağını düşünmüş onun için ilgi göstermemiştir.

Bu arada yıllar önce benim başıma da böyle bir olay geldi. Ünv yeni bitirdim annemin baskısından o kadar bunaldım ki bir arkadaşın abimle tanış teklifini kabul ettim. Hay etmez olaydım, tamam güzel sayılmamam da süslendim püslendim gittim.

Nasıl bir saflıksa benim ki ne iş yapıyor diye sormadım. Oturduk, konuşuyoruz falan ilkokul terk, şoförlük yapıyor. Küçümsediğimden değil de ben de o dönem heberci stajer olarak başlamıştım. Sonra işsizlik falan çok zor zamanlar geçirdim o ayrı. Ama bir daha görüşmedim, o da benden elektrik alamamış.:KK70:

Yaa çok tatlı hikaye, mutlu bitsin lütfen 🙏 Bence onun evlilik niyeti yok ya da görücü usulü istemiyor o yüzden beğenmedim dedi. Bekarken ben de görücü usulü tekliflerini bahanelerle geçiştirirdim. Durumda kitap, film, dizi önerisi falan isteseniz ya da ne bileyim öyle sorulu bir durum atsanız. Ben ilgi alanım olan sorulara kimin storysi olduğuna bakmadan cevap atıyorum. Belki böyle sohbet başlar.

Bence adam anlamıştır sürekli fotoğraf değişip, durum paylaşmanızdan. İtici bile gelmiş olabilir bu halleriniz. Adam yaşça büyük sizden belki daha olgun davranan kadınlardan hoşlanıyordur. Yani kusura bakmayın ama liseli ergenler gibi davranmışsınız. Boy kilo gösteren kağıtları paylaşmak falan komik olmuş.

evlenmeye niyeti yok, aklinda biri var, belki de gay, ya da evlenip ayrilmis veya cocuklu biriyle beraber.. bir sekilde aile israriyla numaranizi almis, fotografiniza bakmis olmaz deyip gecmis gibi geldi sirp yakasindan dussunler diye.. senaryo yaziyor da olabilirim. o aramadikca siz aramayin bir manasi olmaz.

Ben olsam olayi şakaya vurup laf atardim duruma baktigi zaman , numarani silecem ama once senin silmeni bekliyorum :) yaz gönder cevap vermezse sil gitsin önüne bak verirse de bahane olur işte :)))

Boy kilo gösteren kağıtları paylaşmak falan komik olmuş.
Evet dedim ya aklıma geldikçe utanıyorum diye. Evet olgun insanlardan hoşlanıyor olabilir. Ben hâlâ 23 yaşındayım ne kadar olgun olsam da 32 gibi olmaz ki. Haklısınız ergence şeyler yaptım

Evet dedim ya aklıma geldikçe utanıyorum diye. Evet olgun insanlardan hoşlanıyor olabilir. Ben hâlâ 23 yaşındayım ne kadar olgun olsam da 32 gibi olmaz ki. Haklısınız ergence şeyler yaptım
Utanmayın olan olmuş zaten. 3 ay uzun bir süre. İstese gerçekten yazardı size. Paylaştığınız her duruma bakmasına anlam yüklemeyin. Belki sadece gevşek bir tiptir. Laf olsun diye paylaşılan bütün durumlara bakıyordur.

Ama sen daha yolun çok başındasın. Ben yaşını yeni öğreniyorum. Gözümden kaçmış. 😁Adamın kriterlerine uymuyorsun büyük ihtimalle. Bir de bu yaşlarda böyle birine takılıp kalma bırak onlar senin peşinden koşsun. Hem önce iş bul çalış paranı kazan ne biliyim arabanı al arkadaşlarınla tatile çık, gecelere ak ama evlilik kesinlikle düşünme.

Kimse dışını beğenmediği kisinin icini merak etmez diye düsünüyorum. Yani boy boy fotoğraflar paylasarak yanlıs yapmıssınız fakat daha farklı alternatifler bulabilirsiniz. Mesela eğitimiyle alakalı veya ilgi alanları neler? Nelerden hoslanır? Neye düskün? Nelerden konusur onları araştırın kısaca ilgisini ceken ne varsa araştırıp paylasabilirsiniz hikayenizde. Zaten isterse yazar, yazmazsa da bos verin. :)

Back
X