Kk'nin zeki kadinlari acil fikirlerinize ihtiyacim var

Koton prenses

2 prens,1 prenses annesi bir gurbetçi...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
2.472
3.044
333
Kizlar iyigeceler.acilen fikirlerinize ihtiyacim var.

Konu gorumcemle ilgili.gorumcem 2.evliligini yapti.henuz yeni evli ve suan 3 aylik hamile.1 saat once gorumcemin kayinpederi esimi aradi.musaitsen size gelcez diye.damatla birlikte geldiler.tabi bu saatte olunca ters giden biseyler oldugunu sezdik.
Gorumcemle kocasi tartismislar.bizim damatta babasina gidip olanlari anlatmis.surekli kavga ediyoruz.ayrilacaksa ayrilsin cocuguda aldiralim dedi.babasi da orta yolu bulalim baristiralim diye almis bize getirmis.ve aileden hickimseye de bahsedilmesin diye tembihledi bizi kendi aramizda halledelim diye.diger aile uyeleri ogrenirse olay büyür diye gizlemek istiyo.yarin gidelim konusalim diye anlastik ama inanin nasil bi tavir sergileyecegimizi de tam olarak kestiremiyorum.
Gorumcem hassas bi donemden geciyo.o yuzden suan arayip haberim var da diyemiyorum.normalde esimle ne yasarsak yasayalim kendi aramizda cozen bi cift oldugumuz disariya yansitmadigimiz icin nasil bi yol izlememiz gerektigini de cozemiyorum.

Gizli kalsin dendigi icin diger gorumcemden de yardim alamiyorum.offf ortada yeni bi yuva bi bebek var.sizce ne yapmaliyiz kizlar?

gizli kalmamış ki. onun ailesinin haberi var ama kız tarafından sadece sizin haberiniz var ve gizli kalacak bak bak baakk..
iyi niyet görmedim.
yarın bi gün daha kötüsü olursa önünüze atarlar bu olayı.
ayrıca aldıracaksa aldırsın diyen adam baba olacak

Son düzenleme:
gizli kalmamış ki. onun ailesinin haberi var ama kız tarafından sadece sizin haberiniz var ve gizli kalacak bak bak baakk..
iyi niyet görmedim.
sahipsiz sanmasınlar kızı.
Oyle mi dersin?aslinda gizli tutmak istemelerinin sebebi evlilikleri bayagi bi olayli oldu.eger digerleri ogrenirse ortalik karisir hersey daha kotuye gider bosanirlar diye simdilik soylemeyelim dedi kp.

Ne tez canlı aile aynı gece kavga et babana anlat o da seni alsın abisinin evine getirsin yarın için plan yap.. ama gizli olsun hersey. Yarın ilk iş arayıp konuşun ne oluyor bunlar ne yapıyor diye.

Yahu gece gece yememiş içmemiş babasına mı yetiştirmiş damat ?

O da tutup kulağından size mi getirmiş ?

Madem onlar voltran misali , sizde eşinizle yalnız bırakmayın görümcenizi .
Evet canim aynen oyle oldu.ayrica bu ilk degilmis.babasi gecengun yine tartismislar falan diye anlatti.tabi ben sok.
Uyardim ben de aranizda halletmeye calisin neden bizler karismak zorundayiz.ben de esimle yeri geliyo tartisiyoruz ama kesinlikle ne benim ailemin ne esimin ailesinin haberi olmaz kendimiz cozeriz dedim.ama savunmasi damadin biz konusamiyoruz gorumcen beni dinlemiyo bile diyo.offf cidden zor bi durum.ki ben bu gorumcemi cidden cok severim.

Soylemeyelim die israr ettilerse mutlaka soylenmesi gereken durum var demektir....gorumcene soyle bakalim o ne dicek tek tarafli di lememek lazim belki baska bisey sakliolar
Yarin konusalim duruma gore digerleri ogrensin diye kararlastirildi.esim de aynisini soyledi zaten.bir de kardesimi dinlemem lazim bakalim o ne diyecek dedi.

Ne tez canlı aile aynı gece kavga et babana anlat o da seni alsın abisinin evine getirsin yarın için plan yap.. ama gizli olsun hersey. Yarın ilk iş arayıp konuşun ne oluyor bunlar ne yapıyor diye.
Iste aklin yolu bir.bu mantiksizlik karsisinda ne yapacagimi bilemedigim icin fikirlerinize ihtiyac duydum.tesekkur ederim

2 insan kavga ediyorsa 2 insan cozer bunu araya su bu girerse olmaz daha kötü olur kendi aralarında cozmeliler bunu siz karışmayın bence ...
Damatta pek masum gelmedi hemen aileye mi söylenir haspam ...
Ben de ayni seyi soyledim.aynen katiliyorum.
Bu saatten sonra karismama gibi bi durumumuz yok malesef.keske olsaydi.normal de aile de olan olaylari en son biz ogrenirdik.vallahi oylesi daha guzelmis

Bu da ayri bi sacmalik zaten
Sizin damat aklınca külhanbeylik taslıyor. O da biliyor aldırmak için geç olduğunu. Aileleri de işin içine katarak, görümcenizi istenmeyen gelin durumuna sokmaya çalışmış. Görümceniz ayrılsa da ayrılmasa da onu zorluklar bekliyor anlaşılan.
Görümceniz ayrılmakta ısrar ederse arkasında durun. Çocuğu tek başına yetiştirme kararını göze alamayacağını varsayarak böyle üzerine gidebiliyor çünkü eşi. Ne acı ama... O "aldırsın" dediği çocuğun yerinde olmak istemezdim.

O cocugu en cok isteyen kendisiydi.oyle bisey soyleyince biz de cok sasirdik.
Ayrica gorumcemin ilk evliliginden bi cocugu var.tek basina yetistirebilecegini biliyo.ben de o bebek icin uzuluyorum.

Damat bence adam degil. Ne demek canım daha yeni evli biraz sans verse ne olur esine. Kalkmış gelmis bir de kp e. Yazık yani böyle seyleri hemen ailelere yetistirenleri anlayamıyorum. Her zaman dogru bir şey vardır bir çift sevgili olsun, evli veya nişanlı olsun aralarında ne geçerse geçsin affederler. Fakat isin icine aileler girdimi onlara yorum hakkı verirsin ve onlar söylenenleri unutmaz. Kadın 3 aylık hamile bi de hormonları tavan yapmıştır biraz anlayış gösterse ne olur. Ne zayıf karakterli bi adam bu.

Tesekkurler yorumun icin canim.kelimesi kelimesine katiliyorum.sunun surasinda kac ay olmus sanki evleneli biz yapamiyoruz biz edemiyoruz.duyan da kac senelik evli zanneder.kp de yazik esimi cok sevdigi icin almis gelmis oglunu.o adama da bisey diyemiyorum yapici olma taraftari.
Ben de eslerin kendi aralarinda halletmesi gerektigini dusunup oyle yapan bi insanim.ve bunu ozellikle de vurguladim.keske bizler hic duymasaydik dedim ama malesef duymus bulunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…