- 17 Temmuz 2013
- 2.472
- 3.044
- 333
- Konu Sahibi Koton prenses
-
Oyle mi dersin?aslinda gizli tutmak istemelerinin sebebi evlilikleri bayagi bi olayli oldu.eger digerleri ogrenirse ortalik karisir hersey daha kotuye gider bosanirlar diye simdilik soylemeyelim dedi kp.gizli kalmamış ki. onun ailesinin haberi var ama kız tarafından sadece sizin haberiniz var ve gizli kalacak bak bak baakk..
iyi niyet görmedim.
sahipsiz sanmasınlar kızı.
Evet canim aynen oyle oldu.ayrica bu ilk degilmis.babasi gecengun yine tartismislar falan diye anlatti.tabi ben sok.Yahu gece gece yememiş içmemiş babasına mı yetiştirmiş damat ?
O da tutup kulağından size mi getirmiş ?
Madem onlar voltran misali , sizde eşinizle yalnız bırakmayın görümcenizi .
Yarin konusalim duruma gore digerleri ogrensin diye kararlastirildi.esim de aynisini soyledi zaten.bir de kardesimi dinlemem lazim bakalim o ne diyecek dedi.Soylemeyelim die israr ettilerse mutlaka soylenmesi gereken durum var demektir....gorumcene soyle bakalim o ne dicek tek tarafli di lememek lazim belki baska bisey sakliolar
Iste aklin yolu bir.bu mantiksizlik karsisinda ne yapacagimi bilemedigim icin fikirlerinize ihtiyac duydum.tesekkur ederimNe tez canlı aile aynı gece kavga et babana anlat o da seni alsın abisinin evine getirsin yarın için plan yap.. ama gizli olsun hersey. Yarın ilk iş arayıp konuşun ne oluyor bunlar ne yapıyor diye.
Evet pek olgun degil durumdan da anlasildigi gibiDamat bana çok çiğ geldi.
Bu da ayri bi sacmalik zaten3 aylık bebeğin nesini aldıracakmış?
Ben de ayni seyi soyledim.aynen katiliyorum.2 insan kavga ediyorsa 2 insan cozer bunu araya su bu girerse olmaz daha kötü olur kendi aralarında cozmeliler bunu siz karışmayın bence ...
Damatta pek masum gelmedi hemen aileye mi söylenir haspam ...
Sizin damat aklınca külhanbeylik taslıyor. O da biliyor aldırmak için geç olduğunu. Aileleri de işin içine katarak, görümcenizi istenmeyen gelin durumuna sokmaya çalışmış. Görümceniz ayrılsa da ayrılmasa da onu zorluklar bekliyor anlaşılan.Bu da ayri bi sacmalik zaten
O cocugu en cok isteyen kendisiydi.oyle bisey soyleyince biz de cok sasirdik.Sizin damat aklınca külhanbeylik taslıyor. O da biliyor aldırmak için geç olduğunu. Aileleri de işin içine katarak, görümcenizi istenmeyen gelin durumuna sokmaya çalışmış. Görümceniz ayrılsa da ayrılmasa da onu zorluklar bekliyor anlaşılan.
Görümceniz ayrılmakta ısrar ederse arkasında durun. Çocuğu tek başına yetiştirme kararını göze alamayacağını varsayarak böyle üzerine gidebiliyor çünkü eşi. Ne acı ama... O "aldırsın" dediği çocuğun yerinde olmak istemezdim.
Tesekkurler yorumun icin canim.kelimesi kelimesine katiliyorum.sunun surasinda kac ay olmus sanki evleneli biz yapamiyoruz biz edemiyoruz.duyan da kac senelik evli zanneder.kp de yazik esimi cok sevdigi icin almis gelmis oglunu.o adama da bisey diyemiyorum yapici olma taraftari.Damat bence adam degil. Ne demek canım daha yeni evli biraz sans verse ne olur esine. Kalkmış gelmis bir de kp e. Yazık yani böyle seyleri hemen ailelere yetistirenleri anlayamıyorum. Her zaman dogru bir şey vardır bir çift sevgili olsun, evli veya nişanlı olsun aralarında ne geçerse geçsin affederler. Fakat isin icine aileler girdimi onlara yorum hakkı verirsin ve onlar söylenenleri unutmaz. Kadın 3 aylık hamile bi de hormonları tavan yapmıştır biraz anlayış gösterse ne olur. Ne zayıf karakterli bi adam bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?