- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Koton prenses
-
Benim de aklim almiyo.bebekleri cok seven bi insan normalde.nasil boyle bisey soyleyebiliyo saskinim.haklisin canim bi haller oldu cidden bu adamlara3 aylik bebek aldırilir mi yahu ? Akıl var mantık var. Ya da yok.
Bu erkek milletinin bde iyice bi taraflari kalktı.
Karismamiza gerek kalmadi cok sukur.azonce telefon geldi esime abi biz baristik.internetten arastirdim biraz hamilelikten o kadar gergin oluyomus diyo.teee Allah im sanki biz bunlari soylememisiz gibi.cocuk gibi ya vallahi.sanki 15 yasinda.neyse ki barismislar da rahatladimYegaaa siz hic karismayin.arada kotu olan siz olursunuz.
3 aylik bebek alinirmi ki
kaç yaşındalar çok merak ettim? değdi mi yani şimdi bu kadar olay çıkarmaya. bu damat gibilerinden allah korusun bizleri. ne diyimKarismamiza gerek kalmadi cok sukur.azonce telefon geldi esime abi biz baristik.internetten arastirdim biraz hamilelikten o kadar gergin oluyomus diyo.teee Allah im sanki biz bunlari soylememisiz gibi.cocuk gibi ya vallahi.sanki 15 yasinda.neyse ki barismislar da rahatladim
Kizlar iyigeceler.acilen fikirlerinize ihtiyacim var.
Konu gorumcemle ilgili.gorumcem 2.evliligini yapti.henuz yeni evli ve suan 3 aylik hamile.1 saat once gorumcemin kayinpederi esimi aradi.musaitsen size gelcez diye.damatla birlikte geldiler.tabi bu saatte olunca ters giden biseyler oldugunu sezdik.
Gorumcemle kocasi tartismislar.bizim damatta babasina gidip olanlari anlatmis.surekli kavga ediyoruz.ayrilacaksa ayrilsin cocuguda aldiralim dedi.babasi da orta yolu bulalim baristiralim diye almis bize getirmis.ve aileden hickimseye de bahsedilmesin diye tembihledi bizi kendi aramizda halledelim diye.diger aile uyeleri ogrenirse olay büyür diye gizlemek istiyo.yarin gidelim konusalim diye anlastik ama inanin nasil bi tavir sergileyecegimizi de tam olarak kestiremiyorum.
Gorumcem hassas bi donemden geciyo.o yuzden suan arayip haberim var da diyemiyorum.normalde esimle ne yasarsak yasayalim kendi aramizda cozen bi cift oldugumuz disariya yansitmadigimiz icin nasil bi yol izlememiz gerektigini de cozemiyorum.
Gizli kalsin dendigi icin diger gorumcemden de yardim alamiyorum.offf ortada yeni bi yuva bi bebek var.sizce ne yapmaliyiz kizlar?
Karismamiza gerek kalmadi cok sukur.azonce telefon geldi esime abi biz baristik.internetten arastirdim biraz hamilelikten o kadar gergin oluyomus diyo.teee Allah im sanki biz bunlari soylememisiz gibi.cocuk gibi ya vallahi.sanki 15 yasinda.neyse ki barismislar da rahatladim
yega muhattap olma canım. sakın olma. çocuğu okulda suç işlemiş gibi gidip babasına söylüyo o koluna girip size getiriyo falan bunlar ne saçma ne garip tavırlar.Kizlar iyigeceler.acilen fikirlerinize ihtiyacim var.
Konu gorumcemle ilgili.gorumcem 2.evliligini yapti.henuz yeni evli ve suan 3 aylik hamile.1 saat once gorumcemin kayinpederi esimi aradi.musaitsen size gelcez diye.damatla birlikte geldiler.tabi bu saatte olunca ters giden biseyler oldugunu sezdik.
Gorumcemle kocasi tartismislar.bizim damatta babasina gidip olanlari anlatmis.surekli kavga ediyoruz.ayrilacaksa ayrilsin cocuguda aldiralim dedi.babasi da orta yolu bulalim baristiralim diye almis bize getirmis.ve aileden hickimseye de bahsedilmesin diye tembihledi bizi kendi aramizda halledelim diye.diger aile uyeleri ogrenirse olay büyür diye gizlemek istiyo.yarin gidelim konusalim diye anlastik ama inanin nasil bi tavir sergileyecegimizi de tam olarak kestiremiyorum.
Gorumcem hassas bi donemden geciyo.o yuzden suan arayip haberim var da diyemiyorum.normalde esimle ne yasarsak yasayalim kendi aramizda cozen bi cift oldugumuz disariya yansitmadigimiz icin nasil bi yol izlememiz gerektigini de cozemiyorum.
Gizli kalsin dendigi icin diger gorumcemden de yardim alamiyorum.offf ortada yeni bi yuva bi bebek var.sizce ne yapmaliyiz kizlar?
Karismamiza gerek kalmadi cok sukur.azonce telefon geldi esime abi biz baristik.internetten arastirdim biraz hamilelikten o kadar gergin oluyomus diyo.teee Allah im sanki biz bunlari soylememisiz gibi.cocuk gibi ya vallahi.sanki 15 yasinda.neyse ki barismislar da rahatladim
Kesinlikle katılıyorum. Damada iyi bir ayar vermeden peşini bırakmayın. Görümcenizi oyuncak eder böyle. Hem çocuk aldırmak ne yaaEsiniz o damadi alsin karsisina konssun,ama bu konustuklarimiz aramizda kalacak desin.sonra sen benim kardesimin nasil kalbini kirarsin,aranizda yasadiklarinuzi nasil ailene anlatirsin,bunu sevmeyen bir adam yapar, sevmiorsan neden kardesimin gunahina girdin, niye cocuk yaptin, pisman oldun da ayrilmak mi istiorsun diye bi azar kaysin, damat meydani bos bulmus istedgi gibi at kosturabilecegini sanio, kendi namusuna sahip ciksin, ailesine anlatmasi ne demek, seviye yerlerde. Damada iyi bir ayar verdikten sonra gorumceniz ve esinie olani biteni anlatin, kayinpederinin ve esinin geldigini konustuklarinizi bi de onu dinleyin, sonra damatla yuzlestirirsiniz.3 aylik cocuk nasil alinacakmis bi de onu aciklasinlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?