Kk'nin zeki kadinlari acil fikirlerinize ihtiyacim var

Gorumcenlr dertles sorunu tam olarak anlamaya calis evlilikte sorunun kadindan kaynaklanma ihtimali binde birdir..heleki hamile bi kadin cocugunun sorumlulugu alarak davranir gorumcenden yana sorunu cozmeye calisin

Ne guzel yazmissin 3 cocuk diye.cok dogru tespit.sadece gorumcemin degil bizim de sabira ihtiyacimiz var

Karı koca sorunlarını kendi çözemiyorsa dünya bir araya gelse kimse çözemez. Bence hiç bulaşma

Niyeyse o damat bana hic huven vermedi sanki bugun olmazsa yarin yine oyle ni problemle kapiniza geleceklermis gibi geliyo
Biz de aynen oyle dusunuyoruz evvelim cok haklisin.
Sonradan konustuk gorumcemle diger gorumcem de vardi.ama ne yalan soyleyim ben bu isin sonunu hic hayirli gormuyorum

O kadar haklisin ki canim ne diyeyim.kabahat damatta zaten.herseyi annesine babasina yetistiriyo.boyle olunca gorumcem hakli olarak daha da cildiriyo.

Ama sunu da belirteyim kp cidden kotu biri degil.cok uzgundu aralarini duzeltelim diye cok yapici konustu.kabahat oglunun.

Bi kac kavgadan sonra onu da ogrenir heralde canim.saka gibi zaten.

Aynen biraz bekleseydi iyi olacakti ama kismet iste.
Esim ertesi gun gereken konusmayi yapti zaten.kac kere ozur diledi damat birdaha olmiycak diye ama hic umidim yok acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…