• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'yi seviyorum çünkü ... :))

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.328
Puanlar
208
Evet hanimlar @Feraceli @-Mahperi- 'nin tavsiyesine dayanamayip ben bi konu açtim :))

KK'yi seviyorum çünkü ... boslugu siz doldurun bakalim neden seviyosunuz KK'yi

Hepinize kucak dolusu sevgiler :KK200::KK60::KK60::KK60:

Ilk ben baslayim :D KK'yi seviyorum çünkü mutlulugumu hüznümü sizinle paylasmayi sevdim ve sizler çok mükemmel insanlarsiniz En Büyük TÜRKİYE

Kk yı seviyorum çunku hiç tanımadığım insanlarla yyapmacık olmadan utanmadan çekinmeden herşeyi rahatça konuşabiliyorum..çok arkadaşım var hergun ozel mesajla konuşuorum ama hiç birini tanımıyorum :D :D ..

Kkyı seviyorum cünkü; her seyden herkesten uzaklastıgım icimden gecenleri dosdogru söyledigim bir platform burası
Kkyı seviyorum cünkü birbirini hic tanımayan insanların buradakiler icin dua etmeleri, iyi dileklerde bulunmaları cok hosuma gidiyor:anneadayı:

Kkyı seviyorum cünkü; her seyden herkesten uzaklastıgım icimden gecenleri dosdogru söyledigim bir platform burası
Kkyı seviyorum cünkü birbirini hic tanımayan insanların buradakiler icin dua etmeleri, iyi dileklerde bulunmaları cok hosuma gidiyor:anneadayı:
ayni benimde oyle. hepiniz dualarimdasiniz KK hanimlari. sizleri seviyorum

Back
X