- 15 Haziran 2017
- 31
- 12
- 3
- Konu Sahibi Gunes1111111111
-
Meraklı niye olayım ki bana böyle davranan insanlara senede 3-4 kez görüşüyorum diye seviniyorum.bana kalsa zaten gitmicem.Bu kuralı da hep severim ne kadar uzak o kadar iyisaf gibi merakli gibi gorunme onlara. koy mesafeni. esin de istemiyosa gidip gelmek salla. sen de agzna alma. ne kadar uzak o kadar iyi.
Ahahahha güldürdün valla.Allah'ta seni güldürsünBen kalmak asla istemezdim ama eşim olacak sığır kalırdı
Çocuğun var mı[/QUOTE
1 kızım var.
2,5 yaşında teyzesi, yani gördükçe seviyorlar arada bi telefonda sorarlar o kadar.Maşallah kaç yaşında.çocuguna karşı nasıllar
Anladım canım,sabret benim eşimin ailesi de bana çok laf sokuyorlar,ve cocugumla ilgili herşeye karışıyorlar,şükret2,5 yaşında teyzesi, yani gördükçe seviyorlar arada bi telefonda sorarlar o kadar.
Allah kolaylık versin tatlım.Sen de çok takma üzülme bu durumlarda.Anladım canım,sabret benim eşimin ailesi de bana çok laf sokuyorlar,ve cocugumla ilgili herşeye karışıyorlar,şükret
Amin canım Allah sana da kolaylık versin.Senin yerinde olmayı çok isterdim,Ne güzel başka şehirdesin,ben kaynanamla kayınbabamla aynı şehirdeyim,ilçelerimiz farklı sadece, her ay gidip onları görmek zorunda kalıyom,çok can sıkıcı bir durumAllah kolaylık versin tatlım.Sen de çok takma üzülme bu durumlarda.
Çok şükür karışmıyorlar ona da karışsalar herhalde devrelerim iyice yanar.
Allah gönlüne göre versin canım.İnşallah günün birinde mutlu olacağınız bir yere taşınırsınız.Evinden huzur sağlık eksik olmasın inşallahAmin canım Allah sana da kolaylık versin.Senin yerinde olmayı çok isterdim,Ne güzel başka şehirdesin,ben kaynanamla kayınbabamla aynı şehirdeyim,ilçelerimiz farklı sadece, her ay gidip onları görmek zorunda kalıyom,çok can sıkıcı bir durum
Amin canım sağol Allah senden razı olsun seninde hiç huzurun bozulmasin inşallah. Eşimle çok konuştum başka şehire gitmeyi kabul etmiyor. İlla ailesiyle aynı şehirde yaşama meraklısı eşimAllah gönlüne göre versin canım.İnşallah günün birinde mutlu olacağınız bir yere taşınırsınız.Evinden huzur sağlık eksik olmasın inşallah
Çok gıcık bi durum gerçekten.Benim eşimde bayaa bi diretti orada yaşayalım diye ama sonun da ben kazandım.Amin canım sağol Allah senden razı olsun seninde hiç huzurun bozulmasin inşallah. Eşimle çok konuştum başka şehire gitmeyi kabul etmiyor. İlla ailesiyle aynı şehirde yaşama meraklısı eşim
İnşallah canım Amin. Sen nasıl ikna ettin eşini, eşin işini nasıl bırakabildi taşınmak içinÇok gıcık bi durum gerçekten.Benim eşimde bayaa bi diretti orada yaşayalım diye ama sonun da ben kazandım.
İnşallah senin eşin de en yakın zamanda kabul eder.Gerçekten anlayabiliyorum çok zor bir durum.Ne varsa aile yanında, sanki başka şehirde yaşayamayacaklar.Allah yardımcın olsun.
Eşim özelde çalışıyor, ben memurum oraya taşınırsak benim ne durumda olacağımı anlattım.Zaten ailesiyle anlaşamadığımızı da biliyor.Psikolojim bozulabilir evimizin içi sürekli huzursuz olabilir bu da en çok çocuğumuzu etkiler gibisinden suyuna giderek anlattım.Mantıklı geldi sanırım.Birazda direttim.Zaten sonradan da kendisi iyi ki taşınmamışız dedi.Çoookkk şükürİnşallah canım Amin. Sen nasıl ikna ettin eşini, eşin işini nasıl bırakabildi taşınmak için
Anladim canım,ben çalışmıyorum şuanda,mesleğim var ama oğlumu büyütüyorum. Eşimde fabrikada çalışıyor, aslında istese rahat taşınabilir başka şehire,çoğu yerde yapabileceği yaygın bir işi var,Ama inat ediyor,ailesi yüzünden defalarca huzurumuz kaçıyor eşim bunu biliyor, ben başka şehire taşınıp yeni bir sayfa açalım mutlu olalım diyorum, hala ailem bu kadar çok mu kötü niye tasincaz diyorEşim özelde çalışıyor, ben memurum oraya taşınırsak benim ne durumda olacağımı anlattım.Zaten ailesiyle anlaşamadığımızı da biliyor.Psikolojim bozulabilir evimizin içi sürekli huzursuz olabilir bu da en çok çocuğumuzu etkiler gibisinden suyuna giderek anlattım.Mantıklı geldi sanırım.Birazda direttim.Zaten sonradan da kendisi iyi ki taşınmamışız dedi.Çoookkk şükür
Belki bana düşmez ama eşinizin keyfi yerinde anlaşılan sizi pek düşünmüyor.Bencillik yapıyor.Zaman geçtikçe anlayacaktır bence,ben neden böyle yaptım diye.Yani biz kadınlar kendi açığımızdan baktığımızda bize gerçekten zor geliyor ama erkekler için hava hoş çünkü arada bi aileyi görüyor arkadaş çevresi de oradadır muhtemelen, olup bitenden kadının psikolojisinden haberi yok ya da herşeyin farkında umursamıyor.Aile dışında bağlayıcı bişey olmasa büyük ihtimal taşınmayı göze alabilir veya değişik ve zor bi fikir ama belki siz başka şehirde bir okul kazansanız taşınma ihtimaliniz artabilir veya cazip bir iş.Neden olmasınAnladim canım,ben çalışmıyorum şuanda,mesleğim var ama oğlumu büyütüyorum. Eşimde fabrikada çalışıyor, aslında istese rahat taşınabilir başka şehire,çoğu yerde yapabileceği yaygın bir işi var,Ama inat ediyor,ailesi yüzünden defalarca huzurumuz kaçıyor eşim bunu biliyor, ben başka şehire taşınıp yeni bir sayfa açalım mutlu olalım diyorum, hala ailem bu kadar çok mu kötü niye tasincaz diyor
işte sıkıntının kaynağı bu.siz onların oğullarını uzaklaştırdınız,eltiniz ve kaynınız onlarla yaşıyor.bu yüzden sizi sevmiyorlar,eltiniz de sizin uzakta rahat olmanızı kaldıramıyor.hem uzakta keyif yapıp hemde maddi olarak eşit davranmalarını beklemeyin.kayınpederiniz yanındaki çocuğuna destek olur.başı ağrısa ilk onlar koşacak siz bayramdan bayrama gidiyorsunuz.Çok gıcık bi durum gerçekten.Benim eşimde bayaa bi diretti orada yaşayalım diye ama sonun da ben kazandım.
İnşallah senin eşin de en yakın zamanda kabul eder.Gerçekten anlayabiliyorum çok zor bir durum.Ne varsa aile yanında, sanki başka şehirde yaşayamayacaklar.Allah yardımcın olsun.
Ya evli değilsiniz ya da evleneli yıllar oldu ortalığın pahalılığından haberiniz yok.Evet aylarca halısız perdesiz oturduk.Bir evi düzmek kolay değil.Ve bu sadece bir örnekti.17 binle nasil halisiz perdesiz oturdunuz uzun sure onu anlamadim
1.5 senelik evliyim. Kim evini hangi butceyle ne kadara duzer beni ilgilendirmez. Haliyi gec de perdesiz evde nasil oturdun uzun sure onu anlat bari?Ya evli değilsiniz ya da evleneli yıllar oldu ortalığın pahalılığından haberiniz yok.Evet aylarca halısız perdesiz oturduk.Bir evi düzmek kolay değil.Ve bu sadece bir örnekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?