Bu seker işine benim de aklım ermiyor, tokluk sekerim aclik şekerinden düşük çıkınca bugün diyabet hemşiresini aradım neden bu sekilde olduğunu sordum...olcum oncesi yediklerimi sordu...kırmızı et, salata ve ayranı beğenmekle beraber yanında hiç ekmek yemediğim icin bu şeklide sonuçlandığını mutlaka öğünlerde ekmek yememi söyledi..e hani karbonhidrattan uzak durmam geliyordu benim ....anlamadım gitti !!!
Bugün öğlen yemekte başka bir şey bulamadığım icin schinitzel yedim roka salatasiyla sekerim 170 e fırladı avmde oluyorum sandim dünya ayaklarımın altından kaydı kulaklarım tıkandı
Daha önce böyle dertlerim yoktu bu saçma sapan süreç yüzünden sekerim inip çıkıyor sürekli inince de halsiz oluyorum gözlerim kararıyorne yapacağımı bilemedim
Ama öğünlerde o kadar çok şey yemek istemiyorum doyuyorum genellikle çünkü açılmadan da yemek yenmez ki(
Oğlum bir doğsun çekincem minicik kulaklarını :))
Dumamm,senin 1.saat kaç çıkmıştı?
Benim aç kaldığımda gözüm kararıp,midem bulanır.(eskiden beri)
Gebelikte bile hiç yedikten sonra gözüm falan kararmıyor.
Acaba çok yüksek değil mi benim yahu?
Bana sadece 50'lik yapılmıştı. Yanlış olmasın ama 176 civarı diye hatırlıyorum tokluğu canım. Karpuz yediğimde kötü oluyordum ama dondurma yiyorum mesela o zaman birşey olmuyor. Acaba karpuz sulu olduğu için hemen mi şekeri yükseltiyor?
Her karpuz yediğinde mi oluyor bu sorun?
Yoksa bir kereye mi mahsus?Bence bir kez olduysa o günün sıkıntısından dolayı falandır.
O güne denk gelmiştir,belki başka birşeye üzülmüşsündür,karpuz bahane olmuştur falan..
50 den sonra 100 lüğü neden istemediler ki senden?
100 lüğü ikinci kez gene yaptırdık.
1.sa:gene 240 çıktı.
Diğerleri normal çok şükür.
'Gebelik şekerin yok ama dikkat et' dendi gene arkadaşlar.
Gözün aydinn çok sevindim senin icin bu diyet ve olcum süreci çok sıkıcı
100 lüğü ikinci kez gene yaptırdık.
1.sa:gene 240 çıktı.
Diğerleri normal çok şükür.
'Gebelik şekerin yok ama dikkat et' dendi gene arkadaşlar.
Canım, gözün aydın iyi haberler almışsın ne güzel. Uzun zamandır görüşemedik, nasılsın?
Benimde bebişim dönmüş, dün öğrendim bende.
Ayyy çok sevindimm,demek annesini zorda bırakmak istemedi küçük yaramaz.MaşAllah ona ya.
Peki Allah korusun döndükten sonra tekrar eski pozisyonuna döner mi dumam?Anne karnında sürekli dönüyorlar ya.
Bu arada ben iyiyim,gözlerim seni arıyor ama yoktun ne zamandır.İyisindir inşAllah.
Şeker tebriği içinde teşekkürler,çok şükür bu günlere canım.
Ayyy çok sevindimm,demek annesini zorda bırakmak istemedi küçük yaramaz.MaşAllah ona ya.
Peki Allah korusun döndükten sonra tekrar eski pozisyonuna döner mi dumam?Anne karnında sürekli dönüyorlar ya.
Bu arada ben iyiyim,gözlerim seni arıyor ama yoktun ne zamandır.İyisindir inşAllah.
Şeker tebriği içinde teşekkürler,çok şükür bu günlere canım.
valla bu şeker olayı çok sıkıcı gerçekten hele de canım deli gibi çikolatalı pastalar tatlılar çekerken bana 100lük yapıldı ve sadece1.saat yüksek çıktı dikkat et dedi açlık tokluk testi yapılacak haftaya önlem amacıyla bu arada d,yet uygula dikat et dendi ama ben çok dikkat etmiyorum sadece pirinç pilavı ve beyaz ekmeği reçeli kestim özellikle söylediği için onun dışında çikolata arada yiyorum :) ne yapalım hamileyiz yaaa bebişimin bir taraflarında çikolata lekessi mi olsun yanii :) zaten bu şeker takibinin yapılması konusunda kesin bir karar yokmuş doktorlar arasında sadece önlem amaçlı yapılıyormuş doktorum öyle söyledi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlrda biz herşeye katlanırız bu arada kasım anneleri geri sayıma başlamış çok heyecanlandım bende yavaş yavaş hastane çantamızı hazırlayalım demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?