Klasik gebelik şekeri muhabbeti,şekerim gene yüksek malesef

Ne güzel kocaman olmuş bebişin. Sağlıcakla büyüt inşallah.
Doğumun nasıldı? Biraz bilgi verebilir misin? Biz yakınladık da moral olur inşallah bizlere.

Ne güzel kocaman olmuş bebişin. Sağlıcakla büyüt inşallah.
Doğumun nasıldı? Biraz bilgi verebilir misin? Biz yakınladık da moral olur inşallah bizlere.

teşekkürler canım..benim bebişim 36+5 de gelmek istedi..herzaman sezeryan istemiştim ben fakat kendisi gelmek isteyip doğum başlayınca normal doğumu denemeye karar verdi doktorum..aksam 22 de gittim hastaneye sabah 4 e kadar sancı çektim tam açılma olmayınca dayanamadım daha fazla sezeryanla alındı bebeğim..sancı çekme süreci dışında herşey gayet iyiydi..bebeğimde sağlıklı idi bende..çok korkuyordum şekerden dolayı bir olumsuzluk olur mu diye ama çok şükür herşey gayet iyi oldu..Allah senide kurtarsın,sağlıkla al bebişini kucağına inşallah..sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum canım..

cnm senin açlık değerlerinmi 160-180 aralığı idi benimde öle idi yaklaşık 50 gr lıkta açlık 83 tokluk 175 çıktı.100 gr lık açlık 86 diğerleri 150-175-150 çıktı aslında benimkilerde yüksek ama normal dendi.diyette insülinde yapmadım inşallah bebeişime zararı olmaz.senin değelr nasıldı.

mrb arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum tek tek ve açıkçası bir kez daha mı şeker yüklemesi yaptırsam diye düşünmekten kendimi alamadım benim 25+6 da 50'lik şeker yüklemem yapıldı açlık 73 toklluk ise 143 çıktı. dr um tokluk için biraz yüksek hamur işi ve tatlı fazla tüketme dedi. dedi demesine de ben zaten normal de de tatlıya ve hamur işine düşkün birisi değilim hiç yem,yorum desem nerdeyse yalan olmaz. şaşırdım kaldım. hamileyim bebeğime yarar diye kahvaltı da bal tüketmeye çalışıyordum bu mu etkiledi bilmiyorum ama yüklemeden sonra onu da kestim.kafama takılan dr um 100 lük yükleme istemedi diyet listesi filan da vermedi başka dr a mı gitsem tekrar mı yükleme yaptırsam bilemedim yardım edin lütfen

canım,benikiler tokluk değerleri idi..açlık zaten 100 ün altında olmalı..değerlerini normal şeker değerlerine göre düşünme 100 lük te belli limite kadar birşey demiyorlar..internetten araştırırsan normal değerleri bulabilirsin..değerlerin biri yüksekse önemsemiyorlar.benim 3 de yüksek çıkmıştı..seninkiler fazla yüksek olmadığı için mi önemsemediler acaba..ama sen yinede basit şeker dedikleri,beyaz şeker,reçel,bal gibi şeyleri az tüketmeye çalış canım..mesela beyaz pirinçte bile şeker var bu tarz şeyleri kararında tüketirsen sanırım sorun olmaz..içini rahat tut bebişinide sağlıkla kucağına al inşallah.

diyet listesi verecek kadar yüksek değil ki şekerin..zaten 140 olması gereken sende 3 fazla çıkmış..beyaz şeker,bal,reçel.pirinç,patates gibi şeylerde yüksltiyor şekeri ama seninki yüksek değil kafana takma..

ben de 25+4 haftalık hamileyim 154 çıktı 50 lik şeker yüklemem korktum şimdi sağlık ocagında yaptırdıgımdan bişey demedi,kadın dogumcuya sor dedi ordaki doktor.ay hiç bilemedim ne yapacağımı.bebeğe bi zararı olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…