- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi kleopatra_06
-
Kızlar baharatlık aldım nasıl kavanoz alıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Uploaded with ImageShack.us
aynı tereddüt bende de var paslanır mı? düğün belli mi bu arada ?
böcügümmm tesekkür ederimm tatlımm ben de altı cam üstü böyle düşündüm evet üsttekiler 3 boy şeklinde de satılıyor saol canım
böyle fikir paylasımında bulunmak çok güsel ya
annenizin,babanızın kesesine bereket.
iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Ne demek cnm, baktım ilgilendiğim bi konu var fikrimi söyliyim dedim. Bende ikeaya gittiğimde o alttaki modelden alıcam cam üstü metal kapak olan çok şık duruyor hem içinde ne olduğu ne kadar olduğu net görünüyo, hem kullanışlı biraz küçük ama çok kulladığım bahatlardan 2 tanesine aynı şeyi koyarım diye düşündüm
canım metaller uzerınde el izi yapıyor resimde de belli oldugu üzere.. porselen yada cam alabilirsin..
limon sıkacağını nerden aldın canım... çok hoşuma gitti... ben ilerideki mutfağımı baştan aşağı porselen düşünüyorum da... çok güzelmiş limon sıkacağın... çeyizinin de hepsi çok güzelmiş güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım...
Teflon tavalarımı aldım Cem'in Safran Modeli
Bu rengini çok beğeniyorum. Meltemciğim güle güle kullan canım. Benim tavalardan :)
Bide bunların tencerelerinide almıştım ben her boyundan :)
Tesekkür ederim Aslıcımm ben bu rengi çok begendim sen de görmüştüm aama yakından da bakınca çok begendim sen görmüştüm sen de ii günlerde kullan canımm insan kıyamaz bunlara
kızlar çook tesekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah daha iyilerini,daha güzellerini sizlere nasip etsin ...
güle güle kullan iyi ginlerde inşallah..
kaşık çatallarımız çamaşır makinesi bulaşık makinesi ve yağ şişelerimiz aynı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?