Kleo'nun ceyizi :))

Kızlar baharatlık aldım nasıl kavanoz alıyım fikirlerinize ihtiyacım var

Uploaded with ImageShack.us

ya bende böyle mutfak istiyorum gri yatay bir metal var onu mutfaga biz mi yaptırıyoruz baharat takımının içindemi asmışlar ne güzel bahratlık falan hatta benim beğendiğim mutfagıda göstereyim kk dan bir bayanın evi :)

Eklentiler

• $2844.webp
    28 KB · Görüntüleme: 79
Hepsini biz aldık canım ikeadan ....ben baharatlıgını aldım ama içerisine nasıl kavanoz koysam ona karar veremiyorum cam mı yoksa metal mi metallerde paslanabilir

Canım gböyle bişey düşünebilirsin. Üstteki her tarafı metal olanlara dikkat etmek lazım yıkadıktan sonra heryerini iyice kurulamak lazım yoksa paslanıyo dendiği gibi, ama alttakiler ikeada da var onlara bişey olmuyor düşünebilirsin, dışarda züccaciyelerde de var büyük küçük boyları aklunda olsun.

böcügümmm tesekkür ederimm tatlımm ben de altı cam üstü böyle düşündüm evet üsttekiler 3 boy şeklinde de satılıyor saol canım

böyle fikir paylasımında bulunmak çok güsel ya

böcügümmm tesekkür ederimm tatlımm ben de altı cam üstü böyle düşündüm evet üsttekiler 3 boy şeklinde de satılıyor saol canım

böyle fikir paylasımında bulunmak çok güsel ya

Ne demek cnm, baktım ilgilendiğim bi konu var fikrimi söyliyim dedim. Bende ikeaya gittiğimde o alttaki modelden alıcam cam üstü metal kapak olan çok şık duruyor hem içinde ne olduğu ne kadar olduğu net görünüyo, hem kullanışlı biraz küçük ama çok kulladığım bahatlardan 2 tanesine aynı şeyi koyarım diye düşündüm

canım metaller uzerınde el izi yapıyor resimde de belli oldugu üzere.. porselen yada cam alabilirsin..

canım metaller uzerınde el izi yapıyor resimde de belli oldugu üzere.. porselen yada cam alabilirsin..

böcügümmm ben de cam düsünüyorum aslında senin paylastıgın cam güseldi bir daha gittigim zaman ondan alıyım ya da buraya bakıcam artık ...

Sinoplu cam alıcam canım en saglıklısı o olur :10
:

limon sıkacağını nerden aldın canım... çok hoşuma gitti... ben ilerideki mutfağımı baştan aşağı porselen düşünüyorum da... çok güzelmiş limon sıkacağın... çeyizinin de hepsi çok güzelmiş güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım...

tesekkür ederimm canımm ben de porselen agırlıklı olusturmaya calıstım limon sıkacagım mudo canımm tesekkür ederim iyi dileklerin içinde

Bu rengini çok beğeniyorum. Meltemciğim güle güle kullan canım. Benim tavalardan :)
Bide bunların tencerelerinide almıştım ben her boyundan :)

Tesekkür ederim Aslıcımm ben bu rengi çok begendim sen de görmüştüm aama yakından da bakınca çok begendim sen görmüştüm sen de ii günlerde kullan canımm insan kıyamaz bunlara

Tesekkür ederim Aslıcımm ben bu rengi çok begendim sen de görmüştüm aama yakından da bakınca çok begendim sen görmüştüm sen de ii günlerde kullan canımm insan kıyamaz bunlara

evet kıyamaz kullanmaya insan
ama kullanalım biz fiyatlarıda çok uçuk değil üretimi devam ettikçe yenileriz zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…