Kleo'nun ceyizi :))

Canımm inan ki ne alıyorsam hemen paylasıyorum büyük olsun küçük olsun ben takip ediyorum kampanyaları filan yardım ediyorsam da ne mutlu bana ...

kleom cam cay kaşıkları da alcaktım ben unutmustum hatırladım sayende..
celik kasıklar cayın tadını bozuyormus diye duymustum cam yada porselen tercih etmek lazımmıs
celiklerın ıcındeki alaşım etkiliyormuş.. bunuda dipnot edeyim..
paylaşmak fikir sahibi etmek ,edinmek cok güzel..

çelik çay kasıklarım da var tatlım bunları günlük kullanım için aldım aslında en saglıklısı cam biliyomusun elimden geldiginde plastik bile almıyacagım saklama kaplarını bile porselen ya da cam istiyorum nasıl iyi gidiyormuyum arkadasım?küçük ayrıntılardayım su anda dügün zamanı unutmayım die

cok güzel gidiyorsun canım .. aldıklarını begeniyorum ..
maşallah diyelim nazar degmesin.. cok korkarım nazardan ..
Allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin,sabırsızlanıyorum kullanmak icin hepsini ben

sag ol bitanem Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ben de cok inanırım az kaldı canım kendi evimizde sevdigimizin yanında olacagız...

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah hepsi çok gerekli olan şeyler..mutluluğunuz daim olsun

Yesil mutfagımın yesil cam çay kasıkları

Uploaded with ImageShack.us

Canım kaşıklar çok hoş bende çay bardakalrımın rengine göre almıştım, ama dikkat et kırılmayacak bi yerde sakla, çok çabuk kırılıp parçalanıyorlar. Günlük kullanmaya da elverişli değiller :44:

Çelik takımım da var tatlım ama uyarın için saol dikkatli bir sekilde kullanmaya calısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…