- Konu Sahibi kleopatra_06
-
ayy el islerine bayildim canim acaba annen kursami gitti?adini suan unuttum ama....ayy böyle seyleri görünce benimde evlenesim geliyor.ya cok tatli heyecanlar olmali.bak oyun almissin bu fikir cok hosuma gitti esinle evde ne güzel oynarsiniz
rendemi ikeadan almıstım canım alalı baya bir zaman oluyor
bidaha da gitme sansım olmadı olsa oradan cıkmazdım...
çok tesekkür ederim canım evet annem belmek kursuna gitti mefrusat bölümüne ve a'dan z'ye herseyimizi tamamladı sag olsun :))eger düşünüyorsan sevdiğin de varsa evlenmeyi düşün hazırlıkları bile güzel oluyor biraz zahmetli,biraz yorucu oluyor ama her güzelin de bir kusuru oluyor :))nişanlımla ben dısarıyı fazla sevmiyoruz bütün gün dısarda oldugumuz için yorulduk artık ev hayatı cazip geliyor arkadaslarımız gelsin kuzenlerimiz gelsin oynarız diye düşündüm :)))
evet benim annemde ismekte mefrusata gitti oda lacivert takim yapti ama damat icin
bana degilvalla sevdigim yok evlenmek icinde erken ama memlekete gidince o dügünleri gördügümde burdaki dügün fotlarini görünce bende istiyorum
hepsi çok güzel ama günlük yemek takımına bayıldım...
meltemcim herşeyin çok güzel balım
sevdiceğinle mutlu günlerde kullan inşallah
güle güle kullan bebem
kek fanusunu
bende istiyrm bundan ama mutfak dolaplarım az olursa ortada kalır diye korkuyrm almaya valla
büyük oluyorlar baya yer tutar
saol bebimm :))güle güle kullan bebem
maymun çok tatlı yaa ne zaman büyüyeceğim ben acaba böyle şeyler görünce hiç dayanamıyorum:)
cnm aldıklarını güle güle kullan
mikro dalga fırınımız aynı ben çok memnunum ayrıca cottonboxtan nevresim takımım oda çok güzel
sağlıkla kullan inşallah aldıklarını
böyle bir yağlık sirkelik arıyorum nerden aldınız ve kaça aldınz acaba? umarım bende izmirde bulurum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?