Kleo'nun ceyizi :))

çok tesekkür ederim canım evet annem belmek kursuna gitti mefrusat bölümüne ve a'dan z'ye herseyimizi tamamladı sag olsun :))eger düşünüyorsan sevdiğin de varsa evlenmeyi düşün hazırlıkları bile güzel oluyor biraz zahmetli,biraz yorucu oluyor ama her güzelin de bir kusuru oluyor :))nişanlımla ben dısarıyı fazla sevmiyoruz bütün gün dısarda oldugumuz için yorulduk artık ev hayatı cazip geliyor arkadaslarımız gelsin kuzenlerimiz gelsin oynarız diye düşündüm :)))

evet benim annemde ismekte mefrusata gitti oda lacivert takim yapti ama damat icin
bana degil valla sevdigim yok evlenmek icinde erken ama memlekete gidince o dügünleri gördügümde burdaki dügün fotlarini görünce bende istiyorum

inşallah canım Allah gönlüne göre birini hayırlı kısmetleri versin zamanı gelince hersey oluyor :))

güle güle kullan bebem
kek fanusunu
bende istiyrm bundan ama mutfak dolaplarım az olursa ortada kalır diye korkuyrm almaya valla
büyük oluyorlar baya yer tutar

güle güle kullan bebem
kek fanusunu
bende istiyrm bundan ama mutfak dolaplarım az olursa ortada kalır diye korkuyrm almaya valla
büyük oluyorlar baya yer tutar

bebişim yarın sana da alırım evini görmeye gelirken de getiririm :))illaki koyacak bir yer cıkar neler alıyoruz kapagını cıkartırız meyve tabagı yaparız ne olucak ki:)

günlük yemek takımım yeşil tonlarında oldugu için salata kasesi olur die düşündüm

sürahi [/B

saklama kapları

arkadasım aldı kapı girişine asmak için :))

bi de bugün bavulum yoktu bavul aldım

cnm aldıklarını güle güle kullan

mikro dalga fırınımız aynı ben çok memnunum ayrıca cottonboxtan nevresim takımım oda çok güzel
sağlıkla kullan inşallah aldıklarını

cnm aldıklarını güle güle kullan

mikro dalga fırınımız aynı ben çok memnunum ayrıca cottonboxtan nevresim takımım oda çok güzel
sağlıkla kullan inşallah aldıklarını

çook tesekkür ederim canım memnun kalmana sevindim bana henüz kullanmak nasip olmadı (çook tesekkür ederim eksikleri tamamlıyoruz işte yavas yavas ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…