• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klitoral vs vajinal

symyvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
19
5
1
32
Selam kızlaar . 3 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce de birlikteliklerim oldu ama şöyle bir durumum var. Klitorisime dokunmadan orgazm olamıyorum. Mastrbasyon gibi oluyor o da . Hiç vajinal orgazm olmadım yani dokunmadan bu hissi yapayamıyorum. Vakinalin daha etkili olduğunu duyuyorum hep. Eşim de her
İstediğimi yapar zevk de alıyorum hiçbir sorunum yok sadece klitorise dokunmadan da bunu yaşamayı merak ediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa çözemediğim şeyler mi var? Her kadın vajinal orgazm olur mu? Taktik varsa alabilirim 🤭

Acaba Pavlov"un klasik koşullanması gibi mi deneseniz? Yani penetrasyon esnasında klitorisi de uyararak sonra uyarmayı zamanla bırakarak..

Zaten çoğu kadında o şekilde oluyor ayrıca çok araştırdım ikisinin farkı yok içte kasılma olmuyor mu oluyor bende daha kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan olan kadın görmedim galiba burda yazan olursa memnun olurum 🤣

Bide kendi yaptığınla eşin içindeyken yaptığın zaten aynı şey olmuyor ;)

Selam kızlaar . 3 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce de birlikteliklerim oldu ama şöyle bir durumum var. Klitorisime dokunmadan orgazm olamıyorum. Mastrbasyon gibi oluyor o da . Hiç vajinal orgazm olmadım yani dokunmadan bu hissi yapayamıyorum. Vakinalin daha etkili olduğunu duyuyorum hep. Eşim de her
İstediğimi yapar zevk de alıyorum hiçbir sorunum yok sadece klitorise dokunmadan da bunu yaşamayı merak ediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa çözemediğim şeyler mi var? Her kadın vajinal orgazm olur mu? Taktik varsa alabilirim 🤭
Cok farki yok. Yani iki turlu de orgazm hissi cok fark etmiyor. Sadece vajinalde yani klitorise disaridan dokunulmadiginda vucut kendi temposundayken oldugunda sanki beklemediginiz anda geliyor gibi oluyor, bende en azindan, baskalari adina konuşmayayim :D

En büyük avantaji dokunma ihtiyaci olmadigi icin pozisyon degistirmek, bir yandan dokunmak vs gerekmiyor. Sevismenin kendi temposu icinde oluyor.

Yine kendi adima konusursam fiziksel olarak verdigim tepki biraz farkli oluyor ama zevk kisminda cok fark yok.

merve merve nin dedigi gibi bir sure eszamanli yaparsaniz belki vucudu buna şartlarsiniz.

Hep diyorum en sonunda kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptiracagim, o olacak ahshdhdh

Ya nasil mesela birlesme esnasinda illa dokunarak mi oluyor, oyle normal sevisme icinde olmuyor mu? Bende mi sorun var lan yoksa ahshd
Aslında tam bilmiyorum onu bekleyecek hiç şeyim olmuyor hemen olaya kapılıp götüruyorum 🤣 evet birleşmede dokunuyorum veya partnerin işte dokunmalı ellemeli dillemeli 🤣 sende sorun yok ama senden çok yok diye biliyorum 😁 ama gene diyeyim kendin yaptığınla partnerinle yaptığın daha farklı oluyor her ne kadar dokunsanda

Aslında tam bilmiyorum onu bekleyecek hiç şeyim olmuyor hemen olaya kapılıp götüruyorum 🤣 evet birleşmede dokunuyorum veya partnerin işte dokunmalı ellemeli dillemeli 🤣 sende sorun yok ama senden çok yok diye biliyorum 😁 ama gene diyeyim kendin yaptığınla partnerinle yaptığın daha farklı oluyor her ne kadar dokunsanda
Yani masturbasyonla partnerin dokunmasi tabii ki cok fark ediyor. Ikisinin de zevi keyfi farklı. Ben birleşme esnasindan bahsetmistim.

O ana odaklanın stres yapmayın eşiniz istediklerinizi de yapıyormuş ve orgazm oluyorsunuz sonuçta. Aralarında öyle ekstrem fark yok.klitorsinede eşin dokunsun bir süre öyle deneyin ve anın tadını çıkarın

çoğu kadında böyle olan bir şey klitoris daha çok zevk verir yani ben normal diye düşünüyorum açıkçası

Hep diyorum en sonunda kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptiracagim, o olacak ahshdhdh

Ya nasil mesela birlesme esnasinda illa dokunarak mi oluyor, oyle normal sevisme icinde olmuyor mu? Bende mi sorun var lan yoksa ahshd
Aynen öyle dokunmazsam asla olmuyor o süreçi kendim ilerletiyorum yani. Çevremde dokunmadan yaşayanlar da olduğunu gördüm eeee ben de istiyorum 😂😂

Back
X