• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen 50 mg kullananlar ?

Semakilci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
235
59
98
32
Merhabalar arkadaşlar ben yaklaşık 10 aydır gebe kalamıyorum çünkü pkos mevcut malesef bu ay da kimyasal yaşadım ama hala kanamam gelmedi söyleyeceğim şu ki ilk çocuğumda neler kullanmışım hatırlamıyordum e nabıza girdim, hamile kaldığım ay doktor bana klomen vermiş. Ama inanın hiç hatırlamıyorum kullandığımı daha 22 yaşındaydım. Ve doktorun ilacı bana verdiği ay hamile kalmışım sorum şu eğer bu ilaçla o ay hamile kaldıysam doktor yazmadan reçetesiz alınıyormuş alıp kullansam sorun olur mu ? Çünkü geçen gittiğim doktor aşırı ilgisiz ve paragözdü devlet hastanesiyse bir tane onda da randevu yok.

Doktora danışmadan kullanmayın bence. Cünkü klomen kullandıktan sonra doktora gitmeniz gerekiyor yumurta takibi yapıyorlar

Doktora danışmadan kullanmayın bence. Cünkü klomen kullandıktan sonra doktora gitmeniz gerekiyor yumurta takibi yapıyorlar
Hayır işte eğer o ilacı kullandıysam hiç öyle şeyler olmadı doktor iğneye başlarız demişti bende tatilde olacağım burda olmayacağım demiştim o da bu ilacı vermiş yarın SGK’ya soracağım gerçekten almış mıyım bu ilacı diye. Eğer alıp kullandıysam doktor kontrol falan etmedi bir ay kadar şehir dışındaydım o arada hamile kalmışım

Hayır işte eğer o ilacı kullandıysam hiç öyle şeyler olmadı doktor iğneye başlarız demişti bende tatilde olacağım burda olmayacağım demiştim o da bu ilacı vermiş yarın SGK’ya soracağım gerçekten almış mıyım bu ilacı diye. Eğer alıp kullandıysam doktor kontrol falan etmedi bir ay kadar şehir dışındaydım o arada hamile kalmışım
Şansınız yaver gitmiş olabilir. Forumda eger okuduysanız kullanıldıgında kesin hamilelik oluşuyor diye birşey yok. Kontrolsüz kullanırsaniz kist oluşabilir

Şansınız yaver gitmiş olabilir. Forumda eger okuduysanız kullanıldıgında kesin hamilelik oluşuyor diye birşey yok. Kontrolsüz kullanırsaniz kist oluşabilir
Buradaki doktorlardan çok umutsuzum ve biraz da çıldırmak üzereyim olmuyor diye

Back
X