Klomen Belirtisimi yoksa hamilemiyim?

Üslubunuza göre karşılık verdim...iyi günler.......

kusura bakma callcenter cnm inan okadar gerildimki sayfan bi an böle bi munakasayla doldu kusura bakmaaa

Canım peki göğüslerinde böyle şişlik varmı bende hem şişlik hemde uclarında yuvarlak delikli böyle büzülmüş belirtiler var.
evet cnm sişilik bi hayli var dolgunlastı gögüslerim ama dedigin kabarcıklar bir önceki gebeligimdee cıkmıstı ve hala gecmedi onun için bişey söyliyemiyecegim....

Son düzenleme:
ilk klomen kullandığım ay günde 2 ane almıştım ve 60 mm yumurtlar olmuştu: acile gitmiştim bi gece yattım serum yedim: idrar çıkışıyla içtiğim sıvıyı ölçtüler ve sorun çıkmadı hemen regyliyle o yumurtalar attım şükür: bu ayda günde br tane aldım klomeni 5.gün kullandım 5 gün ve son klomende felaket başım döndü: miğdem yandı. kabızlık oldu ve devam ediyor: yani bu klomen hormonlarımızı altüst ediyor bundan eminim. ilk klomende 21.gün progesterona baktırmıştım ve yeterli progesterona sahip olduğumu söylemişti doktorum : 27 küsürlerde çıktı... bu ayda bu yüzden ne progesterona kalkıştım nede bu belirtilere tek fark hiç bitmeyen açlık hissimdi: bu yüzden burda tarışmak bilgi edinmek istedim : herkese teşekkür ederim.

evet cnm sişilik bi hayli var dolgunlastı gögüslerim ama dedigin kabarcıklar bir önceki gebeligimdee cıkmıstı ve hala gecmedi onun için bişey söyliyemiyecegim....

inş eftelya hamile kalırız ya bide bende böğürme oluyor afedersinde miğdem kalkacak gibi:artık kaç ay oldu bu iş olsun istiyorum ama Rabbim hayırlısını versin hayırlıysa olsun hayırlı değilse beklesin diyorum her zaman....

bende 1sefer aldım buay diger kullandıklarımdaa 2kere almıstım cok yumurta olmustu amayine vardı yumurta doktor sölemedi ama o odadan cıkınca ultrason ekranına baktım hehehe 3tane daha vardııı ama bu sefer cok agrım oldu cnm ya zor yürüdümm ama suan agrı yok catladılar galibaaa ins olur busefer cnm ya cok istiyorum

Klomen benim adet düzenimi alt üst etmişti..Kullandığıma pişman olmuştum ..Yani açıkçası bana yaramamıştı...Aynen yumurtalar çok hızlı ve fazla büyümüştü..eritmek için doğum kontrol hapı almak zorunda kalmıştım...boşa gitti yumurtalar yani..yumurta rezervi azalırsa tek yumurtanın bile önemi oluyor..eğer sağlıkla zamanında olgunlaşan yumurtalarınız varsa ,rahimde sorun yoksa,hamilelik gerçekleşiyorsa en iyisi sadece yumurta takibi aslında..

ins cnm ya ins en önemlisi hamile kalmakla bitmiyor iş saglıklı bi sekilde gebeligin sürmesii rabbim saglıklı bir gebelik ve saglıklı bebişler nasip etsin insss böle dua edelimmm herseyin hayırlısı

Hamile kalırsanız 12. haftadan itibaren muhakkak rahim ağzı uzunluğunu ölçtürün...ben daha önce hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali yüzünden ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim...bebekler gayet sağlıklıydı ama küzeve giremiyecek kadar küçüktüler..şimdi mezardalar...benim yaşadığım üzüntüyü diğer insanlar yaşamasın....

Son düzenleme:

kuşum istermisin birde çoğul gebelik olsun! inş çatlamışlardır Allahım nolur artık zamanı geldi !

adet düzensiz benimde: Alla alla doğum kontrol hapımı! çok geçmiş olsun canım!
yumurta okadar çok oluyorki bu klomeni kullandıımda bu sefer en son 5 yada 6 tane vardı. küçüklü büyüklü! bu ay tutmazsa zaten klomene ara verebilirim.

aa canım! Başın sağolsun Rabbim sana sabır versin! şimdi yine ikizlerin var sanırım! evet rahim ağzı kontrolu ok canım yazdım aklımın bir köşesine!

basınız saolsun cok üzüldüm deminki yasananları unutalım lütfen ben cok gerildim bi an bende bebegimi kaybettim cok zor bi durum Allah sabır versinnn.......

Çoğul gebelik olabilir klomen kullandığında..çünkü 1 den fazla yumurta oluşuyor...

foliküler kistler doğum kontrol hapıyla ( yasmin kullandım ) küçülüp eriyor.Ama eğer çikolata kistiyse doğum kontrol hapı ile küçülmezler..

sanıyorum yaşın epey genç ,ben 37 yaşındayım..şu an yumurta rezervin yeterli olabilir belki..ama yine de fazla heba etmemek gerekir yumurtacıkları....:uhm:

Son düzenleme:

iki tane vardı bir sağda bir solda :17 mm 13.gün: ama ne durumdalar bilen yok: hehe

27 yaşındayım bende...

yazdığım mesaj gitmemiş off

toptan tekrar yazayım..eftelya senin de başın sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…