Klomen-çatlatma iğnesi-aşılama

Cuma günü kan testi yaptırdım 341 çıktı bugün tekrar gittim 2 gün sonra oluyor 1091 çıktı canim doktor baktı belli belirsiz gözüküyor daha. Küçük ondandır dedi

Cuma günü kan testi yaptırdım 341 çıktı bugün tekrar gittim 2 gün sonra oluyor 1091 çıktı canim doktor baktı belli belirsiz gözüküyor daha. Küçük ondandır dedi
Çok güzel Yüksel iş maşallah canım Allah tamamını erdirsin

Bilemedim ki canım ya yarın doktora gidicem bakalım ne olucak korkum var ister istemez

Amin canım isteyen herkese versin rabbim
Hayirli olsun canm benm bende yeni katiliyorm araniza bnde ilk aşılamami olacam da catlatma ignesinden sonra nelere dikkt ettin iliskiye girdinmi benim hic bir bilgm yok regalimin bitmesini bekliym kılomen yerine letu kulaniyorm

Hayirli olsun canm benm bende yeni katiliyorm araniza bnde ilk aşılamami olacam da catlatma ignesinden sonra nelere dikkt ettin iliskiye girdinmi benim hic bir bilgm yok regalimin bitmesini bekliym kılomen yerine letu kulaniyorm
Valla nasıl oldu bende anlamadım Allah izin verdi oldu ben öyle çok dikkat edilicek bişey yapmadım ama hayatıma devam ettim

Çok güzel Yüksel iş maşallah canım Allah tamamını erdirsin
Canım kusura bakma rahatsız ediyorum 6 haftalık hamileyim ama karnım karnımın altında ağrı var arada keskin bir ağrı oluyor oluncada tuvalete gitme hissi oluyor acaba normal mi ki endişeleniyorum ister istemez normal mi ki canım ya

Canım bilemiyorum ki devam ederse doktor görün istersen

Bende ikinci aşılamamı oldum bugün 11.günüm. Senin hamilelik belirtilerin neydi acaba ?

Bende ikinci aşılamamı oldum bugün 11.günüm. Senin hamilelik belirtilerin neydi acaba ?
Neyse ben yarın doktora gideyim kendimi riske atmiyim benim kasıklarim çok ağrıdı baya şiddetli derecede basım ağrıyordu he birde dişlerim ağrıdı benim göğüslerim hassaslasmaya başladı böyleydi canım rabbim inşallah yüzünü güldürür ben dua ettim sana Allah büyük en hayırlısı neyse o olsun senin için canım eşinle birlikte bol bol aklınıza geldikçe dua edin canım biz eşimle hep böyleydik

Allah razı olsun canım Her şeyin hayırlısı ben biliyorum ki O’nun elinde Bende hiçbir belirti yok şuan sadece göğüslerim çok ağrıyor o kadar. Ama bu geçen aşılamamda da olan bi şeydi inşallah olur

Allah'ın izniyle olur canım sen üzülme canım allah büyük canım benim de kalp atışını duyamadi canım bende çok üzgünüm aslında kesemi gördü bebeğide gördü içinde fetüs dedi ultrason görüntüsünu de verdi aslında kesende büyüyor ama dedi eğer kalp atışlarını duyamazsak sağlıksız gebeliktir dedi inşaallah bir daha gittiğim de duyarım

Bugün mü gittin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…