Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

Ay canim çok saol mesajın çok guzel bu ay son denememi yapcam klomen ile kismetse olur yoksa asilama dedi ama onu 1 sene daha ertelemek istiyorum hizmetinizde varsa olur dediğin gibi 12 yıl olmayan sonra olan tanıdıklarım var umutsuzluk ara ara geliyor ama geri düşününce rabbim büyük diyorum insallah sana da banada her isteyenlere rabbim hayirlica nasip eder çok teşekkürler desteğin icin

Allah büyüktür bakalım bizde sabırla bekliyoruz ama bazen isyanda oluyo olmuyo degil tabii. Tüm tahlilerim yapıldı. Klomene fün başladık. Klomenin bi zararımı var nye öle dedin ki

Amin canım inşAllah

Allah büyüktür bakalım bizde sabırla bekliyoruz ama bazen isyanda oluyo olmuyo degil tabii. Tüm tahlilerim yapıldı. Klomene fün başladık. Klomenin bi zararımı var nye öle dedin ki
Canım zararı varmı yokmu hic bir bilgim yok ama sonucta hormonlarımızla oynuyo o ilac yumurta buyutuyo catlatıyo ya belki hormon dengesi bozulr flan diye dedim yoksa hc bir bilgim yok o konuda

Hamileyiiiiiiiiiimmmmmm darısı basınıza kızlarrrrr rabbim hepinize nasip etsin inşAllah
Ayyy maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah önceki ay çatlatma ignesi kullandın bu ay ara mı vermiştin canım şuan bende aynı durumdayim ama adet tarihime var daha

Hamileyiiiiiiiiiimmmmmm darısı basınıza kızlarrrrr rabbim hepinize nasip etsin inşAllah

Canım hayırlı olsun , çok sevindim .
Bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladım. Umarım senin gibi güzel sonuçlarım olur.. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin bebişini.. :)

Ayyy maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah önceki ay çatlatma ignesi kullandın bu ay ara mı vermiştin canım şuan bende aynı durumdayim ama adet tarihime var daha
Evet canım bu ay zaten ramazana denk geldi ya birsey yapmadım ve sdece hc dikkat etmedn 3-4 kez ilski oldu iste rabbimin mucizesi darısı hepinizin basına amiiiin insAllllah

Canım hayırlı olsun , çok sevindim .
Bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladım. Umarım senin gibi güzel sonuçlarım olur.. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin bebişini.. :)
Amin canım cok saol ama kese ve kalp atısıgormeden korkuyrm hala kan degerm bugun adet gecikmesinin 5 günü 560,3 3gunu 256,4 dü iki gun sonra yukseldı iste dr cok iy dedi ama icim raht etmyo yinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…