Canım üzülme takdir Allahın teslimiyetli ol ki hiç bir zaman yıkılmayasın heleki yanında destekcin derdini acabilecgin kimse yoktur seni cok iyi anlıyorum benimde ailem uzakta esimin tarfylda bu konuda cok dertlesemiyorum evlendgmden belli hic bir sekide korunmadım üstelik bütğn tahlillerim (hormon testi,rahim filmi,alttan ulturason) hersyim temiz her ay yumrtluyorum klomenle iki 3 yumurtam oldu buna ragmen gebe kalamadım tam yıkıldım üzüldüm tükendim derken sanki birsey dank etti kafama ve bu cocugum olmadıgı icin girdigim bir depresyon degilde Allaha isyana girmeye basladıgımı dusundum ve kendimi Allaha teslim ettim 9 aylık evliyim hersey yolunda olmasına ragmen evladım olmuyorsa eger bi sebebi vardır diye dusünmeye basladım unutmaki rabbim nasıl ki hepimizin dogumunu ölümünü kaderindeki evlenecegi kisiyi daha bir ruhken anamızın karnına düşmeden yazdıysa evladınımızın gelecegi günü ve onun kaderinide yazdı ve o vakte o güne kadar nekadar didinsek üzülsekte boş. Unutmayalımki kaderin üstünde bir kader vardır ozamana kadr ne yaparsan kendine yaparsın bu yüzden Allaha daha cok yönel dua et üzme kendini Rabbim tüm isteyenlere içinde de bizlere evlat nasip etsin ama hemen biran önce çabucak degil Ennnn!!! Hayırlı zamanda güzel birsekilde bu haberi Alabilmeyi nasip etsin hele ki kendimden önce duama katggım 5-10 sene evlat yolu gozleyenlerdir ben 9 ayda bu hale geldiysem onlar da nasıl bir sabır var belki sınavımız budur bizim kazanmak veya kazanamamak bizim elimizde hayırlı geceler Allaha emanet ol