Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

Cnm kendi kafana gore kullanma bence..
Merhaba çatlatma iğnesi yapalı 9 gün oldu .sizce ne zaman test yapmalıyım.sağ kasığım çok ağrıyo iğnenin etkisinden olabilir mi?
Evet canm olabilir senin sonuç için önünde daha bi 9 gün var bence sabret evet zor sabır ama inşallah olur bebisin 9 gün sonra hem evde hemde hastanede test yapabilirsin bende 16. Günümde adet oldum mesela tutmadı bakalım bu ay inşalalh tutar

Kızlar kimler ne durumda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz insAllah Benim bugun adetimin 4 günü yarın 5 ve ben kendi kendime klomene baslıycam bakalm sonc ne olacak arrk dr ymus oymus buyms kafa yormak istemiyrouö
Kullanma kendi kendinebak bende adet oldum ama perşembe doktora gittim konuştuk benim klomen in dozunu artırdı kafana göre olmaz bu işle canm ben aynı anda 2 tane iciyodm oysa geçen ay sabah akşam 1 taneydi ondan doktora gitmeden yapma derim en

Hayırlı haberlerini beklicem .allah bu ay sana kısmet eder inşallah...isteyen herkese....

Ben de vazgectim sonradan mantksz geldi hormonlarmla daha fazla oynamak istemiyoru bu ayda boyle normal siteressiz bi ay olsn benim icin dinlenmeye ihtycm var artk

Canım bende klomen'e başladım..
Salı günü ovitrelle kullanacam inşallah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlarımız olur..

Slm kizlar bende bu ay ikinci klomen ama yumurtam oluşmadı çarşamba gitcem tekrar kısmet belki vardır 1 tanede olsa insallah yoksa günde 3 çıkartacak doktorum ocak 2016 da evlendim hiç korunma olmadi pkoluyum bende hayırlısı hepimiz için insallah 24 yaşındayım insallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.

Kızlar naber ? Kimsenin sesi solugu cıkmamıs hamis olanımız yokmu aramızda tedavisi tutan flan inşAllah vardır
Ben klomen kulanmistim yumurtam yine oluşmadı bu ay 3 kulancam olusmazsa asilama dedi doktorum ama nasıl oluyor bilmiyorum endişeliyim ne yapcam bilmiyorum uZulmekte istemiyorum olmazsa soruları başladı yine kafamda kimsemde yok yaşadığım şehirde kendimi yalnız hissediyorum o zaman ağlamaklı oluyorum i nsalah rabbim burdaki herkese hayırlı evlatlar nasip eder

Ben çatlatma ignesi oldum yumurtam 18cm di inşallah döllenir dedi dr ama döllenmedi. Adet günü muayne etti alttan yumurtalar kalitesizmiş prolaktinden olblr dedi

Canım üzülme takdir Allahın teslimiyetli ol ki hiç bir zaman yıkılmayasın heleki yanında destekcin derdini acabilecgin kimse yoktur seni cok iyi anlıyorum benimde ailem uzakta esimin tarfylda bu konuda cok dertlesemiyorum evlendgmden belli hic bir sekide korunmadım üstelik bütğn tahlillerim (hormon testi,rahim filmi,alttan ulturason) hersyim temiz her ay yumrtluyorum klomenle iki 3 yumurtam oldu buna ragmen gebe kalamadım tam yıkıldım üzüldüm tükendim derken sanki birsey dank etti kafama ve bu cocugum olmadıgı icin girdigim bir depresyon degilde Allaha isyana girmeye basladıgımı dusundum ve kendimi Allaha teslim ettim 9 aylık evliyim hersey yolunda olmasına ragmen evladım olmuyorsa eger bi sebebi vardır diye dusünmeye basladım unutmaki rabbim nasıl ki hepimizin dogumunu ölümünü kaderindeki evlenecegi kisiyi daha bir ruhken anamızın karnına düşmeden yazdıysa evladınımızın gelecegi günü ve onun kaderinide yazdı ve o vakte o güne kadar nekadar didinsek üzülsekte boş. Unutmayalımki kaderin üstünde bir kader vardır ozamana kadr ne yaparsan kendine yaparsın bu yüzden Allaha daha cok yönel dua et üzme kendini Rabbim tüm isteyenlere içinde de bizlere evlat nasip etsin ama hemen biran önce çabucak degil Ennnn!!! Hayırlı zamanda güzel birsekilde bu haberi Alabilmeyi nasip etsin hele ki kendimden önce duama katggım 5-10 sene evlat yolu gozleyenlerdir ben 9 ayda bu hale geldiysem onlar da nasıl bir sabır var belki sınavımız budur bizim kazanmak veya kazanamamak bizim elimizde hayırlı geceler Allaha emanet ol

Ben çatlatma ignesi oldum yumurtam 18cm di inşallah döllenir dedi dr ama döllenmedi. Adet günü muayne etti alttan yumurtalar kalitesizmiş prolaktinden olblr dedi
Canım senin icinde şunları soyleyeblrm öncelikle bütün tahliilerini yaptır. Hicbirseyin olmadgna emin olduktan snra klomene. Basla egerki yinede olmuyorsa dedigim gbi kader ve cok sitres yapma buda engel cogu seye benimde gecen ay 18+20 mm iki yumrtam vardı catltma ignesi oldum hersye ozen gosterdim ama tam gununde adet oldum ve artk kendime soz verdim yine ilski duzenime devam ama tedavi gorup ice sitres yapmıycam insAllah rabbim nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…