- 28 Mayıs 2017
- 20
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Selamun Aleykum kızlar napyosunuz nasılsınız yokmu kimsede bi hareket
Vallahi bende belirti yok sende varmı canım hic bi belirtihala beklemedeyiz canım. benim son 5 günüm. regl olmazsam hafta sonunuda atlatıp doktora gideceğim. senin daha az kaldı sende birsey yokmu?
amin insAllah rabbim hepimize evlat kokusu nasip etsinAynı şeyler hissediyormusuz hepimiz gerçekten Bende şuan hemen olsun değilde yıllarca olmayacakmış hissinden elimden geleni yapıyorum Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlat lar versin
Aslında belirtim olsa bile aman psikolojktr deyip geciyorum ama bacaklrım romatizma gibi agryı aynı bu bazen adetten once olr bende ama ne gosus ne bel agrısı hc bise yokhala beklemedeyiz canım. benim son 5 günüm. regl olmazsam hafta sonunuda atlatıp doktora gideceğim. senin daha az kaldı sende birsey yokmu?
Can'ım haklısın sordum doktora yapabilirsin dedi.Nasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezki
canım haklısın doktora tekrar sordum yapabilirsin dedi.kafam çok karıştı yaptırdım ama içim rahat değilNasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezki
Can'ım haklısın sordum doktora yapabilirsin dedi.Nasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezki
canım haklısın doktora tekrar sordum yapabilirsin dedi.kafam çok karıştı yaptırdım ama içim rahat değilNasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezki
Canim cok güçlüsün masallah.. Allah en hayrli zamanda nasib etsin bebisini..Kızlarrr ben fosss tam suan yani tam günüm de gece 12 de adet oldum suanAllahım üzülemiyorum artık alıştım ve bu koyuyo hemde koyuyo insana yemin edrm ama rabbim yüce her umutsuz adım aslında umuda adım dahada gucleniyorum olucak rabbime isyan etmedim etmiycemde Allahm o bebisin benden cekicegi var ama olunca yiyip bitircem onu beni bukdr beklettgi icin ımmm alısmak istmiyordum ama alıstm sanrm umarım bu dünyada anne olmadan ölmem
Nasil yani canim yumurtan catladiginda iluski olmadi miKızlar benden soylemesi eger yumrtlama oldugu gunden saymaya baslanıp 14 günü adet olunypsa benim igne vuruldugum gun catlamıs yumrtam ve ogun doktr yuzunden degerlendrlmedi
Şöyle igne oldugum gün ilski onermedi dr yapöadık ve hani diyolar ya yumrtlamadn snra 14 uncü gğn adet olrsnz ben bir gün erken oldm yani igne vurulalı 13 ncü gnm bugunNasil yani canim yumurtan catladiginda iluski olmadi mi
Anladim canim benim hakkinda hayirlisi olsun insallah..Ama khve leke geldi sadece daha tık yok ya sanırım sabaha söker gecen ayda boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?