Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

hala beklemedeyiz canım. benim son 5 günüm. regl olmazsam hafta sonunuda atlatıp doktora gideceğim. senin daha az kaldı sende birsey yokmu?
Aslında belirtim olsa bile aman psikolojktr deyip geciyorum ama bacaklrım romatizma gibi agryı aynı bu bazen adetten once olr bende ama ne gosus ne bel agrısı hc bise yok

Nasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezki
Can'ım haklısın sordum doktora yapabilirsin dedi.
Nasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezki
canım haklısın doktora tekrar sordum yapabilirsin dedi.kafam çok karıştı yaptırdım ama içim rahat değil

Can'ım haklısın sordum doktora yapabilirsin dedi.
canım haklısın doktora tekrar sordum yapabilirsin dedi.kafam çok karıştı yaptırdım ama içim rahat değil

Kızlarrr ben fosss tam suan yani tam günüm de gece 12 de adet oldum suan Allahım üzülemiyorum artık alıştım ve bu koyuyo hemde koyuyo insana yemin edrm ama rabbim yüce her umutsuz adım aslında umuda adım dahada gucleniyorum olucak rabbime isyan etmedim etmiycemde Allahm o bebisin benden cekicegi var ama olunca yiyip bitircem onu beni bukdr beklettgi icin ımmm alısmak istmiyordum ama alıstm sanrm umarım bu dünyada anne olmadan ölmem

Kızlar benden soylemesi eger yumrtlama oldugu gunden saymaya baslanıp 14 günü adet olunypsa benim igne vuruldugum gun catlamıs yumrtam ve ogun doktr yuzunden degerlendrlmedi

Canim cok güçlüsün masallah.. Allah en hayrli zamanda nasib etsin bebisini..

Amin insAllah ben oldum siz olmazsnzda hamis haberinizi alırız insAllah ben tedaviye devam etmycem arrk biraz bu sitresli yolculuga ara veriyorum

Arkadaşlar benim bugün iğnenin 6. Günü ama çok fena göğüs lerim şişti patlayacak diye korkuyorum ilk defa böyle oldu ben adet olacağım zaman böyle belirtikerjm olmaz pko luyum zaten

Arkadaşlar bugün benim iğnenin 8.günü aslında iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor hiç çift çizgi görmedim yapıp bi bakayım dedim aslında 11.günü yapacaktım ama iğnenin etkisi kalmamış ve bu ayda olmadı galiba

Eklentiler

• IMAG0017.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMAG0014.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben 3kez iğne vurdurdum 1 kez klomen kullandım inanırmısınız gebelikle aynı etkileri nerdeyse kafanızı fazla takmayın geçen ay taktım 1 gün geciktim amaaaa malesef hazin son benden tavsiye iğneyi vurdurmadan önceki gün vurdurduğun günü değerlendirin vurdurduğunuz saatten itibaren 36 saat sayın gecede olsun kalkıp ilişkiye girin derim

Kizlar benimde son 3 gun bakalim rabbim ne uygun gordu isyan yok olmazsa denemelere devam ama eger hamile kalmissam gunu gunune not aldim anlatcam size hadi bi gayret insallah hamileyimdir

Kızlar kimler ne durumda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz insAllah Benim bugun adetimin 4 günü yarın 5 ve ben kendi kendime klomene baslıycam bakalm sonc ne olacak arrk dr ymus oymus buyms kafa yormak istemiyrouö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…