- 4 Ekim 2018
- 510
- 141
- 103
- 26
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
5 gün var canım daha sdce belirtm var diye aldmCanım eğer günün geldiyse çıkar bence ilk idrar olmasada
Daha varmış canım o zaman seni yanıltabilir ama tabi bu kadar erken öğrenenlerde var sen yine sabret sabah ilk idrarla yap5 gün var canım daha sdce belirtm var diye aldm
Tmm canm yarın yaparm o zamanDaha varmış canım o zaman seni yanıltabilir ama tabi bu kadar erken öğrenenlerde var sen yine sabret sabah ilk idrarla yap
Haber ver bize mutlaka canım inşalah vardırTmm canm yarın yaparm o zaman
Tamam canım inşallahHaber ver bize mutlaka canım inşalah vardır
Canım naptın yaptın mı testHanımlar idrarda tortu nasıl oluyor idrar tortuluysa hamilelik varmış diyolar da ben idrara çıkınca nokta nokta biseyler görünüyor o mu tortu internette kum gibi ince bisey yazıyor
Yaptım sonuç negatif canm adetime daha 4 gün var bekliycem artikCanım naptın yaptın mı test
Daha çok var adete canım bu test seni yanıltabilir inş gelmez kırmızılarYaptım sonuç negatif canm adetime daha 4 gün var bekliycem artik
Inşallah canım yaDaha çok var adete canım bu test seni yanıltabilir inş gelmez kırmızılar
Canım beklemeye devam ama sancılarım oldukça yoğun olmadı bu ayda sende ne var ne yokHanımlar gelişme yokmu kimsede durumlar nasıl
Bende bugünü saymasam yarın 2 gün kaldı bekliyorm canmCanım beklemeye devam ama sancılarım oldukça yoğun olmadı bu ayda sende ne var ne yok
Aynı galiba pazartesi benmde adeti günümBende bugünü saymasam yarın 2 gün kaldı bekliyorm canm
Evet canım benimde öyleAynı galiba pazartesi benmde adeti günüm
Normalde adet tarihim 1 2 gün değişirdi ama yumurtlama çatlamasından 14 gün sonra genelde geçen ayda tam o gün adet oldum bu seferde öyle olır diye tahmin ediyorumEvet canım benimde öyle
Bende geçen ay adetime 2 gün kala oldum ama inşallah bu ay ikimizin adetide gelmez yaaNormalde adet tarihim 1 2 gün değişirdi ama yumurtlama çatlamasından 14 gün sonra genelde geçen ayda tam o gün adet oldum bu seferde öyle olır diye tahmin ediyorum
Ah inşallah inşallah benim hiç umudum yok inşallah senn gelmezBende geçen ay adetime 2 gün kala oldum ama inşallah bu ay ikimizin adetide gelmez yaa
Bakalım canım Allah büyükAh inşallah inşallah benim hiç umudum yok inşallah senn gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?