- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Bize iğne den sonraki 36 saat dedi hatta saat bile verdi hesapladı sonrada iki veta üç güne bi dedi canımHanımlar iğneden sonra hangi günler ilişkiye girdiniz bana doktor ertesi gün başlayın gün aşırı dedi öyle 36 saat sonra falan demed
Bana iğneden sonraki gün dedi kesin bi saat vermedi canım benimde 2.iğne oluşum ama son olacak galiba gitmicem artık doktoraHanımlar iğneden sonra hangi günler ilişkiye girdiniz bana doktor ertesi gün başlayın gün aşırı dedi öyle 36 saat sonra falan demed
selam canım. merak ettim seni.vr mı bi gelişme?He tabi şartlar ne gerektiriyorsa öyle yapın canım inşallah tutunmuştur aşılamadan sonra yat fln bişey dedi mi doktorun
Yok canım bekliyorum adate 6 gün fln var ama ağrılar başladı olmadı yani bu sefer de sen naptınselam canım. merak ettim seni.vr mı bi gelişme?
AA çok üzüldüm canım ya sonucun değişme ihtimali var mı acaba umudun tükenmesin Allah büyük en beklemediğin anda olur inşallah üzme kendini herşey Allah’tan yüzümüz gülücek inanıyorum sende İnan hiç bişeyin sonu değil daha zamanımız çok birimde bebişlerimiz bizi bulacakKızlar benim aşılamam tutmadı dün 10. Gündü kan testi yaptık 0.12 cıktı
Yani iğne değil de asila ma olunca 10. Gün-de belli olurdu diyorum yani değişme ihtimali bence yok olursa da mucize olur ne yapacağımı bilmiyorum tüp bebek mi denesem tekrar aşılama mi yapsam daha bu ikinci ay ilkinde sadece iğne denemiştik bu ay aşılama tamamen bıraksak mi diyorum yada kafam çok karışık o kadar kasik ağrısı falan demekki hepsi psikolojikAA çok üzüldüm canım ya sonucun değişme ihtimali var mı acaba umudun tükenmesin Allah büyük en beklemediğin anda olur inşallah üzme kendini herşey Allah’tan yüzümüz gülücek inanıyorum sende İnan hiç bişeyin sonu değil daha zamanımız çok birimde bebişlerimiz bizi bulacak
Çok doğru ben sörf bu yüzden istemiyorum aşılama çok umut bağlıyosun ama ikinci aşılamada tutma oranı daha yüksek diye biliyorum ama bence bi ay ara ver bi kendini topla enerjini topla tekrar öyle başla doktorunla konuş o yönlendirir inşallah değerin ypkselir belli mi olır bunları boşuna konuşmuş oluruz canım dYani iğne değil de asila ma olunca 10. Gün-de belli olurdu diyorum yani değişme ihtimali bence yok olursa da mucize olur ne yapacağımı bilmiyorum tüp bebek mi denesem tekrar aşılama mi yapsam daha bu ikinci ay ilkinde sadece iğne denemiştik bu ay aşılama tamamen bıraksak mi diyorum yada kafam çok karışık o kadar kasik ağrısı falan demekki hepsi psikolojik
benim cuma günü,iğneden sonra 14. gün olacak.bekliyorum sadece. hiç test yapmadım.hiç bi belirti de hissetmiyorum canım. bakalım artıkYok canım bekliyorum adate 6 gün fln var ama ağrılar başladı olmadı yani bu sefer de sen naptın
Yapma en güzeli aklını bulandırma cuma yaparsın inşallah vardır uğraşmazsın başka bebişini beklersin :)benim cuma günü,iğneden sonra 14. gün olacak.bekliyorum sadece. hiç test yapmadım.hiç bi belirti de hissetmiyorum canım. bakalım artık
inş canım. ya bu ay daha sabırlıyım çok şükür. çok nötr hislerim. varsa da yoksa da hayırlısı olsun hepimiz için.Yapma en güzeli aklını bulandırma cuma yaparsın inşallah vardır uğraşmazsın başka bebişini beklersin :)
Keşke hep böyle kalabilsek kendimizi yormayız bu kadar tabi olmazsada devam edicez çare aramaya bi zamandan sonra daha sabırlı olunuyo zaten bence heralde hep olmayınca bırakıyorsun bi yerdeinş canım. ya bu ay daha sabırlıyım çok şükür. çok nötr hislerim. varsa da yoksa da hayırlısı olsun hepimiz için.
Benimde cuma günü iğneden sonra 15.guh bende hiç test falan yapmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız en ufak bi belirti hissediyor musun canmbenim cuma günü,iğneden sonra 14. gün olacak.bekliyorum sadece. hiç test yapmadım.hiç bi belirti de hissetmiyorum canım. bakalım artık
Bir şey hissediyorum diyemem canım. Zaten iğnenin üzerinden 10 gün geçti.döllenme olduysa bile 8-9 gün önce oldu. Varsa bile belirti hissedemeyiz benceBenimde cuma günü iğneden sonra 15.guh bende hiç test falan yapmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız en ufak bi belirti hissediyor musun canm
Evet aslında öyle bende de bi belirti yok ama çok sık idrara çıkıyorum bu aralar soguklardan da olabilir umitlenmek istemiyormBir şey hissediyorum diyemem canım. Zaten iğnenin üzerinden 10 gün geçti.döllenme olduysa bile 8-9 gün önce oldu. Varsa bile belirti hissedemeyiz bence
Kızlar sonuçları belli olan gelişmesi olab varmıEvet aslında öyle bende de bi belirti yok ama çok sık idrara çıkıyorum bu aralar soguklardan da olabilir umitlenmek istemiyorm
Canım eğer günün geldiyse çıkar bence ilk idrar olmasadaHanımlar test aldım da ilk idrarlami yapmam gerekiyor farkediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?