Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Hanımlar iğneden sonra hangi günler ilişkiye girdiniz bana doktor ertesi gün başlayın gün aşırı dedi öyle 36 saat sonra falan demed

Hanımlar iğneden sonra hangi günler ilişkiye girdiniz bana doktor ertesi gün başlayın gün aşırı dedi öyle 36 saat sonra falan demed
Bana iğneden sonraki gün dedi kesin bi saat vermedi canım benimde 2.iğne oluşum ama son olacak galiba gitmicem artık doktora

Kızlar benim aşılamam tutmadı dün 10. Gündü kan testi yaptık 0.12 cıktı
AA çok üzüldüm canım ya sonucun değişme ihtimali var mı acaba umudun tükenmesin Allah büyük en beklemediğin anda olur inşallah üzme kendini herşey Allah’tan yüzümüz gülücek inanıyorum sende İnan hiç bişeyin sonu değil daha zamanımız çok birimde bebişlerimiz bizi bulacak

Yani iğne değil de asila ma olunca 10. Gün-de belli olurdu diyorum yani değişme ihtimali bence yok olursa da mucize olur ne yapacağımı bilmiyorum tüp bebek mi denesem tekrar aşılama mi yapsam daha bu ikinci ay ilkinde sadece iğne denemiştik bu ay aşılama tamamen bıraksak mi diyorum yada kafam çok karışık o kadar kasik ağrısı falan demekki hepsi psikolojik

Çok doğru ben sörf bu yüzden istemiyorum aşılama çok umut bağlıyosun ama ikinci aşılamada tutma oranı daha yüksek diye biliyorum ama bence bi ay ara ver bi kendini topla enerjini topla tekrar öyle başla doktorunla konuş o yönlendirir inşallah değerin ypkselir belli mi olır bunları boşuna konuşmuş oluruz canım d

inş canım. ya bu ay daha sabırlıyım çok şükür. çok nötr hislerim. varsa da yoksa da hayırlısı olsun hepimiz için.
Keşke hep böyle kalabilsek kendimizi yormayız bu kadar tabi olmazsada devam edicez çare aramaya bi zamandan sonra daha sabırlı olunuyo zaten bence heralde hep olmayınca bırakıyorsun bi yerde

benim cuma günü,iğneden sonra 14. gün olacak.bekliyorum sadece. hiç test yapmadım.hiç bi belirti de hissetmiyorum canım. bakalım artık
Benimde cuma günü iğneden sonra 15.guh bende hiç test falan yapmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız en ufak bi belirti hissediyor musun canm

Benimde cuma günü iğneden sonra 15.guh bende hiç test falan yapmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız en ufak bi belirti hissediyor musun canm
Bir şey hissediyorum diyemem canım. Zaten iğnenin üzerinden 10 gün geçti.döllenme olduysa bile 8-9 gün önce oldu. Varsa bile belirti hissedemeyiz bence

Bir şey hissediyorum diyemem canım. Zaten iğnenin üzerinden 10 gün geçti.döllenme olduysa bile 8-9 gün önce oldu. Varsa bile belirti hissedemeyiz bence
Evet aslında öyle bende de bi belirti yok ama çok sık idrara çıkıyorum bu aralar soguklardan da olabilir umitlenmek istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…