- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Canım hastahane uzak baya bi esim de izinalmak zorunda kaliyo sağlık ocağında test yaptıracam negatif olursa adetin başladığı 3. Gunu giderim artık yoksa bi 12 git sonra adet başlayınca git zor oluyor eşim içinAma çağırdıysa biliyordur demek beklemek zor yanş ozman gelsin de artık beklemek İstemezsen gidersin
He tabi şartlar ne gerektiriyorsa öyle yapın canım inşallah tutunmuştur aşılamadan sonra yat fln bişey dedi mi doktorunCanım hastahane uzak baya bi esim de izinalmak zorunda kaliyo sağlık ocağında test yaptıracam negatif olursa adetin başladığı 3. Gunu giderim artık yoksa bi 12 git sonra adet başlayınca git zor oluyor eşim için
Sen ne zamandır istiyodun canım inşallah Allah hepimize nasip etsinKızlar bende sizin gibi 2 kasımda iğnemi oldum ve bekliyorm bu ay hepimiz güzel haberimizi alsak ne güzel olur
Amin canım 1 yıl oldu bizimde ilk 5 ay korunduk ilaçsız doğal yolla ama olmuyor şimdi deSen ne zamandır istiyodun canım inşallah Allah hepimize nasip etsin
Ben ilk çocumuda klomen+catlatma iğnesiyle hamile kalmıstım igne aksam vurulmustu sabah ilişki olmustu doktor onermıstı sabah spermler daha hızlı diye hergünde ilişki olmustu ama gün asırı dıyolla bır gun pehrız bırgun ılıskı sperm kalıtelı olsun doyeKızlar iğneden sonra doktorun verdiği saatte ilişkiden sonra bi gün boş mu geçiyorsunuz yoksa üst üste mi ilişkş olıyo
Canım heyacanlibir süreç evet şansını artırıyor bu iğne çünkü ne zaman ilişkiye girmek gerektiğini biliyorsun ben geçen ay denedim maalesef olmadi ama olanlarda cok sayida yank bol bol dinlen ve dua et rabbim yardimcin olsunHanımlar merhaba.bende bu ay klomen tedavisine başladım adetimin 14.günü bugün ve yumurtam 16mm doktor pazar akşamı çatlatma iğnesi verdi ve vurul dedi.pazartesinden sonr agün aşırı ilişki önerdi.klomende ilk ayım ama iğne verince öyle çok heyecanlandım ki acaba olurmu tutarmı diye ?
İlk cocugumda doktor sakın sakın ümitlenme heveslenme sen bu sekılde hamıle kalamazsın sadece yumurtaların ne cvp vercek ona bakıcam demıstı ama o ay da olmustu ılk denemede uzun lafın kısası rabbım ol derse olur!!Hanımlar merhaba.bende bu ay klomen tedavisine başladım adetimin 14.günü bugün ve yumurtam 16mm doktor pazar akşamı çatlatma iğnesi verdi ve vurul dedi.pazartesinden sonr agün aşırı ilişki önerdi.klomende ilk ayım ama iğne verince öyle çok heyecanlandım ki acaba olurmu tutarmı diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?