Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Ama çağırdıysa biliyordur demek beklemek zor yanş ozman gelsin de artık beklemek İstemezsen gidersin
Canım hastahane uzak baya bi esim de izinalmak zorunda kaliyo sağlık ocağında test yaptıracam negatif olursa adetin başladığı 3. Gunu giderim artık yoksa bi 12 git sonra adet başlayınca git zor oluyor eşim için

He tabi şartlar ne gerektiriyorsa öyle yapın canım inşallah tutunmuştur aşılamadan sonra yat fln bişey dedi mi doktorun

Kızlar bende sizin gibi 2 kasımda iğnemi oldum ve bekliyorm bu ay hepimiz güzel haberimizi alsak ne güzel olur

Kızlar iğneden sonra doktorun verdiği saatte ilişkiden sonra bi gün boş mu geçiyorsunuz yoksa üst üste mi ilişkş olıyo

Kızlar iğneden sonra doktorun verdiği saatte ilişkiden sonra bi gün boş mu geçiyorsunuz yoksa üst üste mi ilişkş olıyo
Ben ilk çocumuda klomen+catlatma iğnesiyle hamile kalmıstım igne aksam vurulmustu sabah ilişki olmustu doktor onermıstı sabah spermler daha hızlı diye hergünde ilişki olmustu ama gün asırı dıyolla bır gun pehrız bırgun ılıskı sperm kalıtelı olsun doye

Kızlar catlama ıgnesı yapılırken 24mm di yumurta nette bazı yerlerde 18 22 arası dıye okuyorum acaba sıkıntı olurmu doktor da pek guven vermedı ılk cocugumda 22di

Hanımlar merhaba.bende bu ay klomen tedavisine başladım adetimin 14.günü bugün ve yumurtam 16mm doktor pazar akşamı çatlatma iğnesi verdi ve vurul dedi.pazartesinden sonr agün aşırı ilişki önerdi.klomende ilk ayım ama iğne verince öyle çok heyecanlandım ki acaba olurmu tutarmı diye ?

Canım heyacanlibir süreç evet şansını artırıyor bu iğne çünkü ne zaman ilişkiye girmek gerektiğini biliyorsun ben geçen ay denedim maalesef olmadi ama olanlarda cok sayida yank bol bol dinlen ve dua et rabbim yardimcin olsun

İlk cocugumda doktor sakın sakın ümitlenme heveslenme sen bu sekılde hamıle kalamazsın sadece yumurtaların ne cvp vercek ona bakıcam demıstı ama o ay da olmustu ılk denemede uzun lafın kısası rabbım ol derse olur!!

7 kasım sabah 10 gıbı ıgnemı oldum 3 yumurta gozuktu ultrasonda yumurta takıbı yapıldı klomenle sızler nasıl tedavı oldunuz .

ıgnenın 3 gunu .

Eklentiler

• CA7A727C-A308-41ED-AB00-D9C0DE48479E.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 40
ıgnenın 4 gunu .

Eklentiler

• 6098E775-4116-4DFA-A84E-0E614A3D0271.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben yapamazdım bu kadar erken aşılamanin 9. Günü henüz yapmaya korkuyorum cesaretini tebrik ederim canım inşallah rabbim yüzünü hep güldürsün

vaşla canım olsada olmasada ogrencem zaten hıc stres yapmıyorum Rabbım ol derse olur ol demezse 15 gunde beklesem test yapmak ıcın daha cok stres olcam su an hıc stresım yok hergun yapcam bakalım ne zaman sılıklescek ıgne etkısı geccek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…