- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Değilim Yani ama bakalım benim eşimin soerm sayısında sıkıntı var bide ilişki olduğu gece rahatsızdı artık nasip diyorum ğnşallah siz ne zaman vuruldunuzİnsallah işe yarar canım. Güzel haberi alırsın 2 hafta sonra. Benim doktorum eğer çok şişman değilsen çatlatma iğnesinden sonra mutlaka çatlar iğnem dedi.
Ayın 2 sinde oldum canım iğneAyın kaçında iğne oldun canım?
Canım eşine keçiboynuzu al benim bi arkadaşımın eşinin sperm sayisi çok az di 2 kavanoz bitirdi kız şimdi doğum bile yaptı baba da o tavsiye etmişti insanı kötü hissettiriyor yani ben öyle oldum ama duydugum herşeyi yapıyorumDeğilim Yani ama bakalım benim eşimin soerm sayısında sıkıntı var bide ilişki olduğu gece rahatsızdı artık nasip diyorum ğnşallah siz ne zaman vuruldunuz
Bir gün arayla iğne olmuşuz. Ben de 3 ünde oldum. Bakalım bu ay kader yüzümüze gülecek mi :)Ayın 2 sinde oldum canım iğne
Maşallah Allah bizede nasip etsin bende bugün ona başlıyım bu ay olmazsa önümüzdeki aya olur belki hep bi umut içindeyizCanım eşine keçiboynuzu al benim bi arkadaşımın eşinin sperm sayisi çok az di 2 kavanoz bitirdi kız şimdi doğum bile yaptı baba da o tavsiye etmişti insanı kötü hissettiriyor yani ben öyle oldum ama duydugum herşeyi yapıyorum
Ya daha 8 gün olmuş.Olumsuz düşünmek için çok erken değil mi? Döllenme olduysa bile en az 10 gün sonra filan beta hcg yükselmeye başlıyorMuhakkak yazarim ama sonuç olumsuz bence canım bu ayda olmadi gibi bu gün 7 gün çatlatma iğnesi etkisi ile çift çizgi oluyormuş bi göreyim şu iki kırmızı dedim o bike çıkmadı testin yarisi kırmızı kanlı gibi oldu. Sende inşallah yaz olumlu haberlerini bekliyorum inşallah
Ben de 03 ekimde iğne oldum canım.Değilim Yani ama bakalım benim eşimin soerm sayısında sıkıntı var bide ilişki olduğu gece rahatsızdı artık nasip diyorum ğnşallah siz ne zaman vuruldunuz
Ne zamandır istiyorsunuz bebişBen de 03 ekimde iğne oldum canım.
Aslında erken ama burdaki arkadaşların topiklerde okuduğum kadarıyla hep belirti yaşıyorlar bende sadece kasik ve bel ağrısı var maalesefYa daha 8 gün olmuş.Olumsuz düşünmek için çok erken değil mi? Döllenme olduysa bile en az 10 gün sonra filan beta hcg yükselmeye başlıyor
Evet kuzum benimde bugün ignenin 10.günü ağrılar bendede oldu kuzumMerhaba ben 1 hafta önce klomen sonrası çatlatma iğnesi vuruldum göbekten igeme vurulduğum günden bu yana kasiklarim ve belim ağrıyor aynı etkiler herkesde oluyor mu ve olumlu sonuçlara ulaşanlar bi umut olur mu bize
Canım sen aşılama falan düşünmüyor musun 6. Çatlatma iğnen di sanki ben bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıracam artıkAyın 2 sinde oldum canım iğne
Bende 1 inde oldum iğne:)))Bir gün arayla iğne olmuşuz. Ben de 3 ünde oldum. Bakalım bu ay kader yüzümüze gülecek mi :)
Inşallah bu ağrılar hayra işarettir canım ya senin günler azalmış sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama nedense geçmek bilmiyoEvet kuzum benimde bugün ignenin 10.günü ağrılar bendede oldu kuzum
Sisman olunca sorun mu oluyormuş canmİnsallah işe yarar canım. Güzel haberi alırsın 2 hafta sonra. Benim doktorum eğer çok şişman değilsen çatlatma iğnesinden sonra mutlaka çatlar iğnem dedi.
Hemde hiç geçmiyor 10 günü atlatama kadar varya 10 hafta olmuş sanki gecmiyorki son 4 gün kaldı ayy insallah bebislerimiz. bizimledirInşallah bu ağrılar hayra işarettir canım ya senin günler azalmış sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama nedense geçmek bilmiyo
Hiç test yaptım mı. Ilk mi olacak rabbim nasip ederse ınsaalhHemde hiç geçmiyor 10 günü atlatama kadar varya 10 hafta olmuş sanki gecmiyorki son 4 gün kaldı ayy insallah bebislerimiz. bizimledir
Yok kuzum ya 4. Olcak nasip olursa ama sanki ilk olcak kadar heyecan ve istemiyom nasip olur inşalalh test yaptım 6. Gün-de bu şekilde ciktiHiç test yaptım mı. Ilk mi olacak rabbim nasip ederse ınsaalh
Yaa maşallah allahım esirgesin çocuklarını 6. Gün iğnenin etkisinden olabilir ama bu gün biraz daha gerçeğe yakın bi sonucu görebilirsin hadi olumlu haberlerini alalım da bizede umut olsunYok kuzum ya 4. Olcak nasip olursa ama sanki ilk olcak kadar heyecan ve istemiyom nasip olur inşalalh test yaptım 6. Gün-de bu şekilde ciktiEki Görüntüle 2196657 bugün birdaha yapicam ama
Ahh ahh insallah canım ya nasıl bir sonuç cikicak acaba çok merak ediyorum bakalım yapicam 3 gibi atarım buraya ama resmiYaa maşallah allahım esirgesin çocuklarını 6. Gün iğnenin etkisinden olabilir ama bu gün biraz daha gerçeğe yakın bi sonucu görebilirsin hadi olumlu haberlerini alalım da bizede umut olsun
Bekliyorum inşallah ben de dün yaptım testin yarısından çoğu kırmızıya döndüAhh ahh insallah canım ya nasıl bir sonuç cikicak acaba çok merak ediyorum bakalım yapicam 3 gibi atarım buraya ama resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?