Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

İnsallah işe yarar canım. Güzel haberi alırsın 2 hafta sonra. Benim doktorum eğer çok şişman değilsen çatlatma iğnesinden sonra mutlaka çatlar iğnem dedi.
Değilim Yani ama bakalım benim eşimin soerm sayısında sıkıntı var bide ilişki olduğu gece rahatsızdı artık nasip diyorum ğnşallah siz ne zaman vuruldunuz

Değilim Yani ama bakalım benim eşimin soerm sayısında sıkıntı var bide ilişki olduğu gece rahatsızdı artık nasip diyorum ğnşallah siz ne zaman vuruldunuz
Canım eşine keçiboynuzu al benim bi arkadaşımın eşinin sperm sayisi çok az di 2 kavanoz bitirdi kız şimdi doğum bile yaptı baba da o tavsiye etmişti insanı kötü hissettiriyor yani ben öyle oldum ama duydugum herşeyi yapıyorum

Maşallah Allah bizede nasip etsin bende bugün ona başlıyım bu ay olmazsa önümüzdeki aya olur belki hep bi umut içindeyiz

Ya daha 8 gün olmuş.Olumsuz düşünmek için çok erken değil mi? Döllenme olduysa bile en az 10 gün sonra filan beta hcg yükselmeye başlıyor

Ya daha 8 gün olmuş.Olumsuz düşünmek için çok erken değil mi? Döllenme olduysa bile en az 10 gün sonra filan beta hcg yükselmeye başlıyor
Aslında erken ama burdaki arkadaşların topiklerde okuduğum kadarıyla hep belirti yaşıyorlar bende sadece kasik ve bel ağrısı var maalesef

Evet kuzum benimde bugün ignenin 10.günü ağrılar bendede oldu kuzum

Inşallah bu ağrılar hayra işarettir canım ya senin günler azalmış sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama nedense geçmek bilmiyo
Hemde hiç geçmiyor 10 günü atlatama kadar varya 10 hafta olmuş sanki gecmiyorki son 4 gün kaldı ayy insallah bebislerimiz. bizimledir

Yok kuzum ya 4. Olcak nasip olursa ama sanki ilk olcak kadar heyecan ve istemiyom nasip olur inşalalh test yaptım 6. Gün-de bu şekilde ciktiEki Görüntüle 2196657 bugün birdaha yapicam ama
Yaa maşallah allahım esirgesin çocuklarını 6. Gün iğnenin etkisinden olabilir ama bu gün biraz daha gerçeğe yakın bi sonucu görebilirsin hadi olumlu haberlerini alalım da bizede umut olsun

Yaa maşallah allahım esirgesin çocuklarını 6. Gün iğnenin etkisinden olabilir ama bu gün biraz daha gerçeğe yakın bi sonucu görebilirsin hadi olumlu haberlerini alalım da bizede umut olsun
Ahh ahh insallah canım ya nasıl bir sonuç cikicak acaba çok merak ediyorum bakalım yapicam 3 gibi atarım buraya ama resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…