- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
benim doktoruma çatlamamış olma ihtimali var mı diye sormuştum. O da şişman insanlarda folikül çeperi kalın olabiliyor. O zaman çatlamayabiliyor demişti.Sisman olunca sorun mu oluyormuş canm
Oop birlikte bekleyelim o halde :)Bende 1 inde oldum iğne:)))
Walla ben anladım ki belirtilere filan kanmamak lazım. Çünkü belirti çok değişkenlik gösteriyor. Ayrıca iğnenin etkileri de olabiliyor. Çoğu da psikolojik oalbilyor su günlerde. Regl tarihin gelince belki belirti arayabiliriz. Ama 8 gün yorum yapmak için inan çok erken canımAslında erken ama burdaki arkadaşların topiklerde okuduğum kadarıyla hep belirti yaşıyorlar bende sadece kasik ve bel ağrısı var maalesef
Geçen sene ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri uğraşıyoruz canımNe zamandır istiyorsunuz bebiş
İnşallah tutunmuştur bebişin beklemek çok zorGeçen sene ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri uğraşıyoruz canım
Bekleyelim tabikisideeeOop birlikte bekleyelim o halde :)
Hımmm anladım canmbenim doktoruma çatlamamış olma ihtimali var mı diye sormuştum. O da şişman insanlarda folikül çeperi kalın olabiliyor. O zaman çatlamayabiliyor demişti.
Canm yaptım test üstteki 6. Gün altaki bugün 10. GunBekliyorum inşallah ben de dün yaptım testin yarısından çoğu kırmızıya döndü
ayy insallah canım yaa.duymak bile iyi geldİİnşallah tutunmuştur bebişin beklemek çok zor
Bu iğneyle hamile kalan var mı bilmiyorum ama sorununuz yok bi hamilelikte olmuş inşallah tutar canım iyi düşünelim iyi olsunayy insallah canım yaa.duymak bile iyi geldİ
Ben 03/ekimde iğne oldum canım.bugün 7.gün doldu henüz. 12 günden sonra dayanamam yaparım sanırım :)
Ya inşallah canımBu iğneyle hamile kalan var mı bilmiyorum ama sorununuz yok bi hamilelikte olmuş inşallah tutar canım iyi düşünelim iyi olsun
Hımmm ben 1 inde oldun sandım kuzum hayırlısı inşalalh ben iğnenin etkisi azalmismi diye yapıyorum 6. Gün-de baya vardı bugün yok gibi iğne etkisi geçmiş ama ağrılar devam bugün pazardan dönünce çok kasiklairm ağrısı yaBen 03/ekimde iğne oldum canım.bugün 7.gün doldu henüz. 12 günden sonra dayanamam yaparım sanırım :)
senin 4.cocuk mu olcak inş :)Hımmm ben 1 inde oldun sandım kuzum hayırlısı inşalalh ben iğnenin etkisi azalmismi diye yapıyorum 6. Gün-de baya vardı bugün yok gibi iğne etkisi geçmiş ama ağrılar devam bugün pazardan dönünce çok kasiklairm ağrısı ya
Evet canm insallhsenin 4.cocuk mu olcak inş :)
Maşallah çok iyi.inşallah gönlüne göre olur.Evet canm insallh
Canım çift çizgi varmı yaa ben tam anlayamadım inşallah bebişin seninledir. Sen 1 inde iğne vurulmissun bende 2 sinde saat 8 de vuruldum acaba tekrar yapsam mı yarınCanm yaptım test üstteki 6. Gün altaki bugün 10. GunEki Görüntüle 2196686
Kuzum iğnenin etkisi gecmismidirki 10. Gün bugünCanım çift çizgi varmı yaa ben tam anlayamadım inşallah bebişin seninledir. Sen 1 inde iğne vurulmissun bende 2 sinde saat 8 de vuruldum acaba tekrar yapsam mı yarın
Ya sanırım 14. Güne kadar beklemek en iyisi geçmeyebilir etkisiKuzum iğnenin etkisi gecmismidirki 10. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?