- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Kaçıncı gunki kuzum bugün senin benm11.Gün agrilarim var baş ağrısı da var göğüs ağrısı hepsi mevcut yaniSlm arkadaşlar nasıl gidiyor bekleyiş. Benim hiç agrım kalmadı gibi kaşık ağrısı bile yok denilecek kadar az demem o ki hayaller yine hüsran
2 ekimde de vuruldu 9. Gün oluyor sanırımKaçıncı gunki kuzum bugün senin benm11.Gün agrilarim var baş ağrısı da var göğüs ağrısı hepsi mevcut yani
10 .gun oluyo bugün canm senin2 ekimde de vuruldu 9. Gün oluyor sanırım
Merhaba. Ben 6.kez çatlatma iğnesi vuruluyorum. İnan her defasından farklı seyler yaşadım canım
İğne ne zaman oldun canımCanim 1 yildir evliyim Bende bu ay klomen kullandm ve çatlatma iğnesi oldum adetim ayın 22sinde beklemek çok zor Allah hepimize nasip etsin insalah
Evet 9 gün oluyor canım.ben de 03 ekimde vuruldum. 8 gün doldu bugün2 ekimde de vuruldu 9. Gün oluyor sanırım
Sende nasıl canım belirtiler yaa ben kendimi dinliyorum sürekli yok yani agrım kalmadı hiçEvet 9 gün oluyor canım.ben de 03 ekimde vuruldum. 8 gün doldu bugün
Canım benim bile ağrım azaldı 4. Gün b bugün kırmızıları göremeden umut bitmezSlm arkadaşlar nasıl gidiyor bekleyiş. Benim hiç agrım kalmadı gibi kaşık ağrısı bile yok denilecek kadar az demem o ki hayaller yine hüsran
Umut edip hayal kırıklığı yaşamak her defasında o kadar kötü eşim asker olunca evde hep tek basima aileden uzak gurbette herşey çok zor burda ki arjadaslarin once hamilelikleri ni şimdi de arka arkaya olan bebislerini hayranlıkla izlemekten çok yoruldum artık onları çok seviyorum tabiki ama benden sonra evlenenlerin bike kucağında bebeği artık tükendim sankiCanım benim bile ağrım azaldı 4. Gün b bugün kırmızıları göremeden umut bitmez
Ah beterin beteri var işte senn bide hasretlik var üstüne çoo zor evet bende aynı herkesin bebeciğini seviyorum ama bu kadar uğraşmaya bize nasip olmadı daha yolun balındayız inşallah bizde hayırlı haberler alıcaz kaç yıllık evli olup kaç kere tüp denemiş olan arkadaşlar var inş okadar olmadan kavuşuruzUmut edip hayal kırıklığı yaşamak her defasında o kadar kötü eşim asker olunca evde hep tek basima aileden uzak gurbette herşey çok zor burda ki arjadaslarin once hamilelikleri ni şimdi de arka arkaya olan bebislerini hayranlıkla izlemekten çok yoruldum artık onları çok seviyorum tabiki ama benden sonra evlenenlerin bike kucağında bebeği artık tükendim sanki
Inşallah herkesin en ufak bi doktira gitsem bebek için mi gidiyorsun diyorlar artuk diyorum ki bebek kan pihtilasmasindan dolayı bi süre yasak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAh beterin beteri var işte senn bide hasretlik var üstüne çoo zor evet bende aynı herkesin bebeciğini seviyorum ama bu kadar uğraşmaya bize nasip olmadı daha yolun balındayız inşallah bizde hayırlı haberler alıcaz kaç yıllık evli olup kaç kere tüp denemiş olan arkadaşlar var inş okadar olmadan kavuşuruz
Bence iyi tarafında düşünmelisin hamile kalabiliyosun bu bile büyük bişey Allah tekrar nasip ederInşallah herkesin en ufak bi doktira gitsem bebek için mi gidiyorsun diyorlar artuk diyorum ki bebek kan pihtilasmasindan dolayı bi süre yasak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tabiki o konuda şükrediyorum ama insanoğluyuz herşeyi istiyoruz rabbim muhakkak doğru zamanı bekliyordurBence iyi tarafında düşünmelisin hamile kalabiliyosun bu bile büyük bişey Allah tekrar nasip eder
Evet canım Allah kalbine göre versin bebiş nasip etsin hepimize inşallah burdan takipleşelim hayırlı haberleri duyuralımTabiki o konuda şükrediyorum ama insanoğluyuz herşeyi istiyoruz rabbim muhakkak doğru zamanı bekliyordur
Vurulduğun gün sayılmaz ama yanıltır canım. Ama zaten 10 gün de erken belirtiler için sanırım10 .gun oluyo bugün canm senin
Ya ben bugün 10.gündeyim ama bi belirti yok.Sende nasıl canım belirtiler yaa ben kendimi dinliyorum sürekli yok yani agrım kalmadı hiç
Bugün 12. Gün kuzum ama doktorum iğne gününde itibaren say 14. Gün gel dedi bana dünde başka doktora sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dediVurulduğun gün sayılmaz ama yanıltır canım. Ama zaten 10 gün de erken belirtiler için sanırım
ikinci çizgi gayet net değil mi yaaBugün 12. Gün kuzum ama doktorum iğne gününde itibaren say 14. Gün gel dedi bana dünde başka doktora sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dediEki Görüntüle 2197192
Evet banada öyle geldiikinci çizgi gayet net değil mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?