Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Slm arkadaşlar nasıl gidiyor bekleyiş. Benim hiç agrım kalmadı gibi kaşık ağrısı bile yok denilecek kadar az demem o ki hayaller yine hüsran

Slm arkadaşlar nasıl gidiyor bekleyiş. Benim hiç agrım kalmadı gibi kaşık ağrısı bile yok denilecek kadar az demem o ki hayaller yine hüsran
Kaçıncı gunki kuzum bugün senin benm11.Gün agrilarim var baş ağrısı da var göğüs ağrısı hepsi mevcut yani

Merhaba. Ben 6.kez çatlatma iğnesi vuruluyorum. İnan her defasından farklı seyler yaşadım canım

Canim 1 yildir evliyim Bende bu ay klomen kullandm ve çatlatma iğnesi oldum adetim ayın 22sinde beklemek çok zor Allah hepimize nasip etsin insalah

Canım benim bile ağrım azaldı 4. Gün b bugün kırmızıları göremeden umut bitmez
Umut edip hayal kırıklığı yaşamak her defasında o kadar kötü eşim asker olunca evde hep tek basima aileden uzak gurbette herşey çok zor burda ki arjadaslarin once hamilelikleri ni şimdi de arka arkaya olan bebislerini hayranlıkla izlemekten çok yoruldum artık onları çok seviyorum tabiki ama benden sonra evlenenlerin bike kucağında bebeği artık tükendim sanki

Ah beterin beteri var işte senn bide hasretlik var üstüne çoo zor evet bende aynı herkesin bebeciğini seviyorum ama bu kadar uğraşmaya bize nasip olmadı daha yolun balındayız inşallah bizde hayırlı haberler alıcaz kaç yıllık evli olup kaç kere tüp denemiş olan arkadaşlar var inş okadar olmadan kavuşuruz

Inşallah herkesin en ufak bi doktira gitsem bebek için mi gidiyorsun diyorlar artuk diyorum ki bebek kan pihtilasmasindan dolayı bi süre yasak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Inşallah herkesin en ufak bi doktira gitsem bebek için mi gidiyorsun diyorlar artuk diyorum ki bebek kan pihtilasmasindan dolayı bi süre yasak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bence iyi tarafında düşünmelisin hamile kalabiliyosun bu bile büyük bişey Allah tekrar nasip eder

Vurulduğun gün sayılmaz ama yanıltır canım. Ama zaten 10 gün de erken belirtiler için sanırım
Bugün 12. Gün kuzum ama doktorum iğne gününde itibaren say 14. Gün gel dedi bana dünde başka doktora sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…