Klomen + çatlatma iğnesi ve test?

Maalesef Iki ay oldu kaybedeli kalbi durdu veya atmadi 7-8 haftalikti degerleride iyidi bir anda olmadi
Simdi yeniden basliycam insallah
InsaAllah Rabbim hayrlisiyla nasip eylesin tekrardan. Beklemek cok zor. Genelde insanlar kafaya takmayınca hatta o ay düşünmeyince olduğunu soyluyolar ama elde degil

InsaAllah Rabbim hayrlisiyla nasip eylesin tekrardan. Beklemek cok zor. Genelde insanlar kafaya takmayınca hatta o ay düşünmeyince olduğunu soyluyolar ama elde degil
Igneyle olunca mecbur kafaya takiyorsun
Igne suresince 14 gun nasil dusunmeden yapacaksin ki olmuyor
Ama insallah hayirlisiyla olsun dusuk de cok zor o yuzden sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hepimize

Igneyle olunca mecbur kafaya takiyorsun
Igne suresince 14 gun nasil dusunmeden yapacaksin ki olmuyor
Ama insallah hayirlisiyla olsun dusuk de cok zor o yuzden sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hepimize
Amin insaAllah ben kızımda adetten 4 gun once baslamistim test yapmaya cok cok silikti bu kadar bile değildi. Adet gecikten 7 gun sonra bile tam kirmizi değildi. Gec dollenme de olabiliyor. Bakalim hayrlisi Allah'tan Rabbim isteyen herkesin kucağını merhametiyle evladla doldursun insaAllah

İğne sonrası ne zaman oldu ilişknz biz 48 saati degerlendirenldık 36 saati deik (
Benim doktorum igneden once Iki gun igne gunu igneden sonra Iki gun surekli degerlendirdi sonra bir gune dusurdu az iste tutcaksa tutar bosver dusunme oyle Allah istesin yeter

Aynen silik te olsa cizgi cikmasi guzel umutlandirmak istemem ama bence var

Benim doktorum igneden once Iki gun igne gunu igneden sonra Iki gun surekli degerlendirdi sonra bir gune dusurdu az iste tutcaksa tutar bosver dusunme oyle Allah istesin yeter
İğne gününü ben şansa bırakmayp degerlendirmistm o gun rahım agzını kontrol etmstm acıklık vardı o yuzden riske etmedm igneden 7 saat snra iliski oldu ve o gun ic camasırına yapısan beyaz kremside akıntım olmustu ama o iliskiden sonra 39 saat sonra iliski oldu iğne olalı 48.saate denk geldi canım ama ilişki öncesi baktm bugün rahim agzı kapanmıs belkıde catlama dun oldu 36 saati beklemedş vucudum 24 saatte oldu olablrmi bu

O kadarını bilemiyorum ki maalesef

İğne etkisi.biliyorm ama insan genede sevınıo bunu gorunce ya insallah 12 gun sonra gercek olur Allahım çok çok amin

Herkes hesapliyor felan ama gec dollenme felan da var be olacagini tahmin etmek cok zor kalbini bozma olur insallah 12 saat 36 saatte tutmayan da pek cok benim 2.inci ignemdi ilkinde tutmamisti

Herkes hesapliyor felan ama gec dollenme felan da var be olacagini tahmin etmek cok zor kalbini bozma olur insallah 12 saat 36 saatte tutmayan da pek cok benim 2.inci ignemdi ilkinde tutmamisti
Tutanı kaç mm ve nasıl ilişli olarak degerlendirmstnz cnm bnm 16 mm 20 mm solda imiş yumurtalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…