Teşekkür ederm canımNormal diyorlar akıntı olması
Rica ederim canım umarım iyi sonuçlar alırızTeşekkür ederm canım
İnşallah canıımmRica ederim canım umarım iyi sonuçlar alırız
Sunucunuz ne oldu acabaMerhaba 19 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum.
Bugün sabah test yaptım yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 2909357
Merhaba kahverengi regl donemi gibi akintilarim oldu. Bu sabah sağlık ocağında test verdim cikinca sonucu yazicamSunucunuz ne oldu acaba
Inşallah hamilesinizdir gün olarak geçmiş güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba kahverengi regl donemi gibi akintilarim oldu. Bu sabah sağlık ocağında test verdim cikinca sonucu yazicam
InsaAllah cok sagolun :)Inşallah hamilesinizdir gün olarak geçmiş güzel haberlerinizi bekliyoruz
Cıktı mi sonucunuz çok merak ettimInsaAllah cok sagolun :)
0.2 maalesef yokCıktı mi sonucunuz çok merak ettim
Yaaa çok üzüldüm Rabbim tez zaman da kucağını doldursun hayırlı şekilde0.2 maalesef yok
Son durumunuz nedir bu testen sonra hamile kaldınız mı bende aynı durumdayım ben kan da verdim kanda da pozitif çıktı ama değerim 18 çıktı yani biraz düşük sizin nasıl oldu acabaİğne etkisi.biliyorm ama insan genede sevınıo bunu gorunce ya insallah 12 gun sonra gercek olur Allahım çok çok amin
Eki Görüntüle 2910244
Kaç gün geçti canım iğneden aksam erken gebelk yapcam 14.günümSon durumunuz nedir bu testen sonra hamile kaldınız mı bende aynı durumdayım ben kan da verdim kanda da pozitif çıktı ama değerim 18 çıktı yani biraz düşük sizin nasıl oldu acaba
Bugün 12. Gün hala testim pozitif gösteriyor dün kan verdim hamile çıktım ama doktorum kritik biraz bekle sonra birdaha kan ver Dedi ama zaman geçmez oldu hcg dün 18 çıktı yani 11. Gün dü dünKaç gün geçti canım iğneden aksam erken gebelk yapcam 14.günüm
Bnmde hep pozitif ama çok silik cıkıyoBugün 12. Gün hala testim pozitif gösteriyor dün kan verdim hamile çıktım ama doktorum kritik biraz bekle sonra birdaha kan ver Dedi ama zaman geçmez oldu hcg dün 18 çıktı yani 11. Gün dü dün
Benimde öyle canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın sizin kaçıncı gün kan verdiniz miBnmde hep pozitif ama çok silik cıkıyo
Vermedim canım 14.günBenimde öyle canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın sizin kaçıncı gün kan verdiniz mi
Yarın verin bi bakın ben 11. Gunde verdim yarın da vereceğim inşallah yarına artmıştır senden de haber bekliyorumVermedim canım 14.gün
Bugün yapcagm testte cıkarsa vercem canımYarın verin bi bakın ben 11. Gunde verdim yarın da vereceğim inşallah yarına artmıştır senden de haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?