Klomen + çatlatma iğnesi ve test?

Sonuclariniz ne oldu bende beklemedeyimmm

Arkadaşlar hayırlı günler bende ayın 28nde çatlatma iğnesi oldum iki haftaya yakın göğüs uçlarım güneş yanığı gibi ağrıyır 9eylüldrn itibaren akıntım var kavrengi açık kırmızı gibi o günden itibaren bel ve karın ağrım var adet olacak gibi bu gün yok ağrım 4 gündür adetim başlamadı 9 test yaptım silik çıktı fakat kan verdim negatif dediler yarın doktoruna gidicem acaba kist falan mı oldu

İğne etkisi.biliyorm ama insan genede sevınıo bunu gorunce ya insallah 12 gun sonra gercek olur Allahım çok çok amin
Eki Görüntüle 2910244
Son durumunuz nedir bu testen sonra hamile kaldınız mı bende aynı durumdayım ben kan da verdim kanda da pozitif çıktı ama değerim 18 çıktı yani biraz düşük sizin nasıl oldu acaba

Son durumunuz nedir bu testen sonra hamile kaldınız mı bende aynı durumdayım ben kan da verdim kanda da pozitif çıktı ama değerim 18 çıktı yani biraz düşük sizin nasıl oldu acaba
Kaç gün geçti canım iğneden aksam erken gebelk yapcam 14.günüm

Kaç gün geçti canım iğneden aksam erken gebelk yapcam 14.günüm
Bugün 12. Gün hala testim pozitif gösteriyor dün kan verdim hamile çıktım ama doktorum kritik biraz bekle sonra birdaha kan ver Dedi ama zaman geçmez oldu hcg dün 18 çıktı yani 11. Gün dü dün

Bugün 12. Gün hala testim pozitif gösteriyor dün kan verdim hamile çıktım ama doktorum kritik biraz bekle sonra birdaha kan ver Dedi ama zaman geçmez oldu hcg dün 18 çıktı yani 11. Gün dü dün
Bnmde hep pozitif ama çok silik cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…