İğnenin bugün 3.günü sırf çizgi göreyim diye yaptm canımmBunu ne zaman yaptın ki bacim
Tabi normalde daha belirgin ilk test ama ikinci test icin ayni seyi soyleyemeyecegim acaba yarin yine mi alsam bat tarihine akdar her sabah yapsamPeki testler fotofa daha az gercekte daha cok gorunuyormu silikmi ilkine gore
Birde sabah yap bence
Benim uc yumurtalar vardi doktor iptal etmek istiyordu ucuz olur diyeTutanı kaç mm ve nasıl ilişli olarak degerlendirmstnz cnm bnm 16 mm 20 mm solda imiş yumurtalarım
Yarin kalkar kalkmaz yap karsilastir benceTabi normalde daha belirgin ilk test ama ikinci test icin ayni seyi soyleyemeyecegim acaba yarin yine mi alsam bat tarihine akdar her sabah yapsam
InsaAllah gerçeğini de görürüzİğnenin bugün 3.günü sırf çizgi göreyim diye yaptm canımm
Bu ay olmazda bizde öyle yapalım olmadıBenim uc yumurtalar vardi doktor iptal etmek istiyordu ucuz olur diye
19-15-20 gibi biseydi tam olculer iliskide doktorum farkli olarak hergun demisti igneden Iki gun once basladik igne gunu igneden Iki gun sonra ve Iki gunde gun asiri olmustu
Bende iğne gunu ve ıkı gun sonra oldu o zaman ihtimal var yani siznde 48. Saat olms o zamanBenim uc yumurtalar vardi doktor iptal etmek istiyordu ucuz olur diye
19-15-20 gibi biseydi tam olculer iliskide doktorum farkli olarak hergun demisti igneden Iki gun once basladik igne gunu igneden Iki gun sonra ve Iki gunde gun asiri olmustu
Ihtimal hep var umutsuz olma olacak insallah takilma boyle seylere bazilari gun asiri yapiyor bazilari uc gunde bazilari hergun insallah tutar sen rahat ol takma yeterBende iğne gunu ve ıkı gun sonra oldu o zaman ihtimal var yani siznde 48. Saat olms o zaman
Ayy insallah olur canım yaaIhtimal hep var umutsuz olma olacak insallah takilma boyle seylere bazilari gun asiri yapiyor bazilari uc gunde bazilari hergun insallah tutar sen rahat ol takma yeter
InsallahAyy insallah olur canım yaa
Ben inanmıorm ona cnku ılk cocugum adet sonrası 1 ay boyunca gunde 2 3 iliski ile oldu canım balayındaydık gunde 2 3 kere oluodu ve hergun baktm hamıleymInsallahBazilari sperm bayatliyor diye saat takip ediyor ama hic belli olmaz dusûnmemeye calis bu surecte kitap oku hobi edin stres etkilemesîn
13 günüBence hamilesiniz benimde böyleydi iğnenin kaçıncı günüydü
Vallah ben esime hergun yapmiyoruz tutmayacak dedigim de tecavuz edilenlerin nasil oluyor abartma demistiBen inanmıorm ona cnku ılk cocugum adet sonrası 1 ay boyunca gunde 2 3 iliski ile oldu canım balayındaydık gunde 2 3 kere oluodu ve hergun baktm hamıleym
Aynen öyle canımVallah ben esime hergun yapmiyoruz tutmayacak dedigim de tecavuz edilenlerin nasil oluyor abartma demisti
Dusununce cok hakli Allah vermek istesin yeter bence
Canım iğneden sonra akıntılarn oldu mu benm 5.gun ve akıntım başladıBende 19 ağustos ta çatlatma iğnesi vuruldum bat 8 Eylül umarım güzel sonuçlar alırız
Evet canım akıntı ve çok fazla kasık ağrım oldu, hala ara ara kasıklarıma ağrı giriyorCanım iğneden sonra akıntılarn oldu mu benm 5.gun ve akıntım başladı
Bendede bugün 5.gün yenı basladı krem peynir gbi bembeyaz ve yogun oluyorEvet canım akıntı ve çok fazla kasık ağrım oldu, hala ara ara kasıklarıma ağrı giriyor
Normal diyorlar akıntı olmasıBendede bugün 5.gün yenı basladı krem peynir gbi bembeyaz ve yogun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?