Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

hayıt suyunu bende duydum ama oturduğum yerde bulmam imkansız...bende arı sütüne başlıycam propolisli

Aktarların çoğunda var ya da netten sipariş edebilirsin ama az önce saraçoğlunun videosunu izledim seda sayan nın programından alıntı yapmışlar yumurtaların çoğalması için incir kürünü söyledi eğer adet gecikmesi oluyorsa incir artı havuç kürü karıştırıp için diyo 2008 yılında soğan kürünü açıklamış ve çok hamile kalan olmuş seda sayan a da soğan kürü için çok tşk gelmiş soğan kürünü bende yaptım 12 adet olunca bıraktım şimdi kafam karıştı ya incir kürüne mi başlasam diyorum

canım bizdede bi sorun yok butun tahlillerimiz falan temiz ama bende 3 aydır klomen kullanıyorum:31: 1 ay yumurtamın catlayacagını bildigi halde catlatma ignesi kullandım catladı :nazar: galiba klomenle daha fazla yumurta daha fazla gebelik sansımız oluyo benm sagda 3-4 tane olgun yumurtam vardı soldada 2 tane dusunsene hepsının tuttugu wuuuuww :52::52::52::52:
hayırlısı hakkımızdan

daha fazla yumurta ile şansı artırıyor anlattığına göre. ben de şimdi adetliyim. bir sonraki 13 mayısta falan olacak. doğum kontrol hapı kullanıyorum. sonra klomene başlayacağım. ilkinde tutma olasılığı düşük ama bir umut işte. :31: inşallah olur.

isteyen herkes bir an önce hamile kalır inşallah.

Aktarların çoğunda var ya da netten sipariş edebilirsin ama az önce saraçoğlunun videosunu izledim seda sayan nın programından alıntı yapmışlar yumurtaların çoğalması için incir kürünü söyledi eğer adet gecikmesi oluyorsa incir artı havuç kürü karıştırıp için diyo 2008 yılında soğan kürünü açıklamış ve çok hamile kalan olmuş seda sayan a da soğan kürü için çok tşk gelmiş soğan kürünü bende yaptım 12 adet olunca bıraktım şimdi kafam karıştı ya incir kürüne mi başlasam diyorum

12 tane yumurtanızmı oldu anlıyamadım...bende yaptım 3 ay önce falan 15 gün kullandım...incir kürüne başlıycam sanırım bende...Bu ayki tutmazsa hastalanınca küre başlıycam...

klomen yumurtlamayanlara verilir. yumurtladığına emin misin? eğer yumurtladığın halde verdiyse ben de bilemedim şimdi.

canım doktor sende bi sorun yok dedi yumurtalıkların rahmin gayet iyi dedi. ve adetimin günü hiç şaşmaz sanmıyorum yumurtlamada bi problem oldugunu..ve suan 2. gün gecmek üzere :)

12 tane yumurtanızmı oldu anlıyamadım...bende yaptım 3 ay önce falan 15 gün kullandım...incir kürüne başlıycam sanırım bende...Bu ayki tutmazsa hastalanınca küre başlıycam...

ya kusura bakma dalgınlıktan yanlış yazmışım soğan kürünü 12 gün uyguladım reglim başlayınca bıraktım 12 yumurtam olsaydı üçüz dördüz falan olurdu :)))))

canım doktor sende bi sorun yok dedi yumurtalıkların rahmin gayet iyi dedi. ve adetimin günü hiç şaşmaz sanmıyorum yumurtlamada bi problem oldugunu..ve suan 2. gün gecmek üzere :)

benimde adetim düzenli hiç bir zaman düzensizlik olmadı yani adet düzenli olsada yumurtalama problemi oluyo bende olduğu gibi senin günün geçiyormuş inşallah hamilesindir :)

ya sebepsız infertilite cok kotu bısey yaaaa sorumumuz olsa ona gore tedawı olacaz ama sorun yok ne tedawısı yapacaklarınıda bılmıyorlar ne kadar kotu bısey

ya sebepsız infertilite cok kotu bısey yaaaa sorumumuz olsa ona gore tedawı olacaz ama sorun yok ne tedawısı yapacaklarınıda bılmıyorlar ne kadar kotu bısey

bizde aynı durumdayız sorun yok ne yapacağımı şaşırdım sorun yoksa herkes hamile kalırken ben niye kalamıyorum diyorum velhasıl çok zormuş bu işler :(( kızlar benim bir sorum var klomen kullanmaya başladıktan sonra adetlerim çok azaldı hatta sadece kahve leke şeklinde gelir sizdede böyle oldu mu

bizde aynı durumdayız sorun yok ne yapacağımı şaşırdım sorun yoksa herkes hamile kalırken ben niye kalamıyorum diyorum velhasıl çok zormuş bu işler :(( kızlar benim bir sorum var klomen kullanmaya başladıktan sonra adetlerim çok azaldı hatta sadece kahve leke şeklinde gelir sizdede böyle oldu mu

aynı durum bendede war canım adetı kesıyor o yuzden klomen kıst yapıyor dıyorlar adet sancısınıda kesıyor bende

bu ay da klomen kullandım 2. kez oluyor... cuma ovitrelle oldum artık... ama ümidimi ben yitireli çok oluyor... bugün kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor yumurta çatlayınca ağrı olurmu ki?

kızlar hayıt suyuna başladım az önce ilk kez içtim inşallah şifa olur formlarda şiddetle öneriyorlar aldığım yerde hemen sonuç alamazsın bi kaç ay ort. 3 ay kullanman gerekir dedi tadı çok iğrenç ya Allah ım çabalarımızın karşılığıı verir inşallah

slm cnm merak ettim hayıt suyu ne işe yarıyo nedir bu kızlar çok kez yazmışlar da :ssz: gebelik için mi onun içinse klomenle kullanılır mı ben de bebek istiyorum ne olursa içicem artık :emir_bebek:

bu ay da klomen kullandım 2. kez oluyor... cuma ovitrelle oldum artık... ama ümidimi ben yitireli çok oluyor... bugün kasık ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor yumurta çatlayınca ağrı olurmu ki?

çook geçmiş olsun inş hamilesindir klomeni dr neden veriyor ben de dün başladım kaç ayda sonuç veriyorr yani hamilelik kaçıncı ayda olur

slm cnm merak ettim hayıt suyu ne işe yarıyo nedir bu kızlar çok kez yazmışlar da :ssz: gebelik için mi onun içinse klomenle kullanılır mı ben de bebek istiyorum ne olursa içicem artık :emir_bebek:

merhaba hazan,hayıt suyunu bıraktım çünkü bende klomene başladım ilk kez kullanıyorum ağrı veye başka yan etkiler olmadı sen formlardaki başlıkları oku bilgilenirsin
bende senin gibiydim hiç bişeyden haberim yoktu çok şey öğrendim :))) bu arada hayıt suyunu genelde adet düzensizliği olanlar kullanıyo sende varsa kullanabilirsin
ilacı kullananlardan kimi ilk aydan sonuç almış ama çokm az kimi 2. ayda kimileri 3. ve sonuç alamayanlarda var stres yapma inşallah sonuç alırız

Ben klomen kullandım ve sonrasında 13. günü bende ovitrolle iğnesini vuruldum ve progestan diye bi ilaca başladım benimde kasıklarımda çok ağrı var..İlaçtanmıdır bilmiyorum miğde bulantısı yanması ve halsizlikten ayağa kalkamıyorum...
cnm ben de bu ay klomen kullandım.ki bu benim klomende üçüncü ayım.ayın 17 sinde pregnyl diye bir igne yazdı iki taneyi katıp bir defada vurdu.oluşan tekk yumurtamı çatlatmak için. sonrasında o akşam 19 u 20 si ilişki dedi.. ben 19 unda şehir dışına çıktım 20 sinde yapamadık 21 ine kaldı.. sonrasında da progestan folic asit estrofem ve norprolac diye ilaçlar başladı.. dünden beri her an adet olmuşum gibi başladı.ilaç içtiğim müddetçe mide bulantısı hat safhadaydı zaten.ve uyutuyodu. okadar hevesli ve merakla bekliyorum ki bebişimi her olumsuzluga olumlu bir kılıf nuluyorum..hayırlısı inş hepimiz için

Benim doktorum iğne olduğum gün ve sonrasındaki üç gün birlikte olun dedi... günün 3-4 gün geçerse yada adet olursan gel dedi...

aynı cümle bana da söylendi.. sadece tek fark ben pkoluyum zaten son bir kaçdır hep düzensiz. hesaplayamıyorum ki nezaman olmam gerekiyor

canım bizdede bi sorun yok butun tahlillerimiz falan temiz ama bende 3 aydır klomen kullanıyorum:31: 1 ay yumurtamın catlayacagını bildigi halde catlatma ignesi kullandım catladı :nazar: galiba klomenle daha fazla yumurta daha fazla gebelik sansımız oluyo benm sagda 3-4 tane olgun yumurtam vardı soldada 2 tane dusunsene hepsının tuttugu wuuuuww :52::52::52::52:
hayırlısı hakkımızdan

maşallah arkadaşım.ben de kullandım klomen ve sadece sag tarafta tek yumurta vardı.sanırım onuda riske atmak istemedi hemen iğne vurdu..

Back
X