Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Bosver sen yine git o kadar büyükse kendiliginden yok olmaz bence niye randevu almadın ki

kız randewular dolu sadece salı gunlerı oglene kadar bakıyor ddr bas hekım oldugu ıcın :( ıyı bı dr belkı yadım eder dıye gıtcem aman olmazsa hıc degılse sonuclarımı ogrenırım D:D bı de kotu cıkarsa o zaman hayat durur benım ıcın

Bana kizmadiniz hemi dunde burda cok kotu simsek cakti aksam sabah yagmur yagdi edim dedi fisleri falan cek bisi olmasin bende fisleri cektim internet gidince giremedim kiz sibos bugun orayada yagmur yagdimi buraya cok guzel yagdi hava serin simdi:52:

kız randewular dolu sadece salı gunlerı oglene kadar bakıyor ddr bas hekım oldugu ıcın :( ıyı bı dr belkı yadım eder dıye gıtcem aman olmazsa hıc degılse sonuclarımı ogrenırım D:D bı de kotu cıkarsa o zaman hayat durur benım ıcın

Hmmm anladımmm kötü düsünme kıız iyi cıkacak Allahın izniyle sonucların cnm

Bana kizmadiniz hemi dunde burda cok kotu simsek cakti aksam sabah yagmur yagdi edim dedi fisleri falan cek bisi olmasin bende fisleri cektim internet gidince giremedim kiz sibos bugun orayada yagmur yagdimi buraya cok guzel yagdi hava serin simdi:52:

Ooooo bana selam yok muuu :3::3: bizim burada ikindi vakti iki saat baya hızlı yagdı kııızzz bu arada hosgeldiinnn

yok kızzz nıye küselım bısey olmasa bırden cıkmazsın aramızda oyle seyler olmaz bacummm kız yagdı damda kaynanamgılın yatagı felan wardı sırılsıklam oldu .DD ama halen serınlemedı burası aksıne su an daha sıcak :D yarın kocısıme tatıl wermısler gelemezsem kusura bakmayın bacılarımm yaa

yok kızzz nıye küselım bısey olmasa bırden cıkmazsın aramızda oyle seyler olmaz bacummm kız yagdı damda kaynanamgılın yatagı felan wardı sırılsıklam oldu .DD ama halen serınlemedı burası aksıne su an daha sıcak :D yarın kocısıme tatıl wermısler gelemezsem kusura bakmayın bacılarımm yaa

Benim kociste yarın evdeeee :52::52:

Aboww kiz desene kotu olmus nese mustahak ona:1: kiz bacim ne guzel iste gecir kocanla basbasa tatil bidaha bu firsat ayahina gelmez tatlim onemi yok yarinda bende gelmem belki:48:

Kız önce nimet olabilir ama sen yaranı dondurunca hamile kalırsın bence ben sona kalırım iki kisinin tedavi görmesi biraz zaman alır cünkü

kız sıbel demıstı dersınızz nımet en gec 4 aya hamıs kalıcak sende bence tedawıye hemen baslarsan 4-5 aya kalırsın bende tup bebekle kalırım :DD tabı allah bılır ben sadece ıcımden gecenlerı soyluyorum hıssettıklerımde kolay kolay yanılmam :D 6. hıs

kız sıbel demıstı dersınızz nımet en gec 4 aya hamıs kalıcak sende bence tedawıye hemen baslarsan 4-5 aya kalırsın bende tup bebekle kalırım :DD tabı allah bılır ben sadece ıcımden gecenlerı soyluyorum hıssettıklerımde kolay kolay yanılmam :D 6. hıs

Yaran gectikden sonra senin bizden once hamile kalmayacagin ne malum tatlim insallah once sum sum hamis kalir sonra sen en son ben hayirlisi ile sirayla sirayi bozmayalim lutfen:47:

Bacım üc bucuk senedir olmadı dört bes ayda mı olacak bence ben tüp bebege kalacam cnm sizin tüp bebeklik bi durum yoook kiii :20: insallah hepimiz hemen hamile kalırız ama icinizde en kötü vaka benim :14:

Back
X