- Konu Sahibi Huzurumsun01
Kiz olacak benimkide husran ben simdiden ole goruyom ama hayirlisi![]()
Öyle deme kızzz seni heveslendirmek de istemem hayırlısı olsunnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz olacak benimkide husran ben simdiden ole goruyom ama hayirlisi![]()
Hmm hemen veriyorlar mı randevu kız öyle ya bende hep sonu hüsran oldu ama sende olmaz insallah![]()
Öyle deme kızzz seni heveslendirmek de istemem hayırlısı olsunnnn![]()
Kuzu sibosun selami var kk ye giremiyor bilgisayaromi ne araziliymis hemde cok yorgunmis kaynanasi onu yormus o yuzden sana solememi istedi yalnis anlamayacakmissin kuzu tam![]()
Hmm tmm cnm önemli degil ya niye yanlıs anlayayım ki yarın görüsürüz artık
Aynen tatlim hayirlisi diyelim gitsin![]()
Kiz bana bile dogru durist yazmiyo hep o kaynanasigil yuzunden surekli orda kizcagizi esir almislar![]()
Kaynanası gildemi yemek yiyo kız görümcesi falan yokmu niye sürekli o orada
Hee oyleymis tatlim gorumcesi kucukmus is yapamiyomus oda yardim ediyomus isde![]()
Hmmm anladımm cnmm
Kiz hic iki kisiyle sohbet olmuyo he soyle kalabalik olsa ne guzel olurdu kizz bise diyecem biz seni obur topikden aldik die bize kizmiyon hemi![]()
Nimos sende de yumurta tembelligi mi vardı :44:
Hee anam ya hic sorma bir tane falan olusiyo yumurtam klomen kullaniyom isde![]()
Biraz öyle oluyo kızzz yok yaaa ne kızması o topicte de sizden baska kimseyle muhabbet etmiyordum kiiisiz nereye ben oraya
![]()
Kiz anam ne bilelim bacim korkuyoz hakkimizda yalnis dusunecen die valla sibosla beraber senden cok ozur dilitoz yalnis anlama bacim valla sim simde olsa iyi sohbet olurdu topik kalabalikken guzelnoluyo baksana sayfa zor geciyo bile![]()
Hmm benim de öyle kız ilacla bile zor büyüyo bi de gec catlıyo bazen hic catlamıyo![]()
Yok cnm ne özrü yaaa siz ne yaptınız ki sizi tanıdıgıma o kadar memnun oldum ki anlatamamhakkınızda da gayet iyi seyler düsünüyom merak etmeyin korkmayın
benim iki bacım vardı artık dört olduu
![]()
Kiz catlamayan yumurta kist yaparmis sende varmi kist peki sen igne kullaniyon mu anam![]()