Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Kızlar ben cıkıyommm size coooook kırıldımmm beni cooook beklettinizzzzz :19::19::19: ben bi kac gün gelmeyebilirim sizde beni özleyinnnnn :50::50::50: :43::43::43::43::43::43: :14::14::14::14:

Son düzenleme:
Hmmm anladım cnmmm eee nasılsın dra gittin mi bugün

he gıttım kız anam ben cok sanssızım yaa lekelenmem bıtmedı dr o sekılde olmaz ıyıce temızlenmen lazım dedı haftaya kaldı ama haftaya calısıyom ızınde alamam bugun ızın aldım napacam bılemıyorum bu cuma gıdecem sansımı denıcem

he gıttım kız anam ben cok sanssızım yaa lekelenmem bıtmedı dr o sekılde olmaz ıyıce temızlenmen lazım dedı haftaya kaldı ama haftaya calısıyom ızınde alamam bugun ızın aldım napacam bılemıyorum bu cuma gıdecem sansımı denıcem

Ayyyy sansa bak yaaaa cuma günü dr orada oluyo mu ki kızzz sürekli ertelenmez insallah yaaaa

bılmıyorum cuma sansımı denıcem olmazsa ertelenecek mecburen artık dura dura kansere donecek ölüp gıdecek aslında anım cok sıkkında bakma ıste

:50::50: ayy öyle deme cnm yaaa iyi düsün iyi olsun Allah bi kapı acar mutlaka olmadı dr yada hastane degistirirsin böyle önemli bi sey ertelenmez bacımmm sen elinden geleni yap Allah yardım eder sıkma tatlı canını

allah razı olsun dusunmen yeterlı cnm yaa ama zoruma ggıttı benım kocıs te uyku sersemı gelmek ıstemedı tek kaldım

Aaa kocan evde miydi oda mı gelmedi kıyamammmm yaa seni cok iyi anlıyom bacımmm bende bazen kimsesiz oldugumu düsünüyorum hem ya dondurma olsaydı da agrın olsaydı nasıl gelecektin eve esinin düsünmesi lazımdı bi gün de uykusuz kalsın ne olacak

Aaa kocan evde miydi oda mı gelmedi kıyamammmm yaa seni cok iyi anlıyom bacımmm bende bazen kimsesiz oldugumu düsünüyorum hem ya dondurma olsaydı da agrın olsaydı nasıl gelecektin eve esinin düsünmesi lazımdı bi gün de uykusuz kalsın ne olacak

işte hersey zoruma gıttı aglaya aglaya gıttım otobuste herkes bana baktı :(

Back
X