- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Tekrar denemedin mi canım şuanOlanlar da var ama bende bir faydasi olmadi 1 kez kullandm sadece
Hadi inşallah tutar canımHayir canim kahverengi adet olunca doktorumu degistirdim o da bu ay yumurta takibi yapti 12.gun ilacsiz 11 mm yumurtam vardi doktorum bu ay buyumez der gibi umutsuz konustu bi daha ki ay hem ilac hem igne ile buyutelim dedi bende acaba bi kez daha kontrol etsenjz nasil olur dedim o gönülsuz bir sekilde peki cuma gel bi daha bakalm dedi. Ve bugun yani 16.gun tekrar gittim ve yumurtam 19 mm olmustu yani kendi kendine buyumustu. Doktorum bu kadar buyudugune gore bugun yarin catlar kendi kendine dedi bakalim bekliyorum artik hayirlisi
Hmm bana da iğneden sonraki gün ertesi günü iki gün ard arda ilişki demişti biz birini yapabildikBugünden itibaren gun asiri dedi en gec pazara catlar dedi
Hmm bana da iğneden sonraki gün ertesi günü iki gün ard arda ilişki demişti biz birini yapabildik
Gelişmeleri yazalım buraya olur muOlmustur inşallah iyj dusun iyi olsun
Gelişmeleri yazalım buraya olur mu
Gelişmeleri yazalım buraya olur mu
Bugün yarın adet olmam lazım takvime göre...son adetim bu ayın 2siydi canım 28günde bir oluyorumTamam canim 13 agustos da adet olmam lazim beklycm artık. Sen ne zaman catlatma ignesi oldun
15temmuz iğnemi vuruldumTamam canim 13 agustos da adet olmam lazim beklycm artık. Sen ne zaman catlatma ignesi oldun
15temmuz iğnemi vuruldum
Ama adet agrısı gibi agrım var yapıyım mı test sence???Test yapsan artik olup olmadigi cikar canim ignenin etkisi gecmistir
Ama adet agrısı gibi agrım var yapıyım mı test sence???
Yok canım ya adet oldum tahmininde yanılmadım yani
İnşallah canım bakalımHayirlisi canim uzme kendini bi daha ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?