- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Banada doktorum catlatma ignesini vurul iki gün ilşki demişti o aralar maddiye sıkışmıstık alamadım ve 2 kere yaptık peş peşede yapmadk o ay hamile kalmıştım tabi düşük oldu ama anlatmak istedigim eger Rabbim onu sana nasp edecekse her turlu eder o yuzden bi kere girdik diye üzülme vardır bundads bi hayır deHmm bana da iğneden sonraki gün ertesi günü iki gün ard arda ilişki demişti biz birini yapabildik
Nasipten ötesi yok canım aynenBanada doktorum catlatma ignesini vurul iki gün ilşki demişti o aralar maddiye sıkışmıstık alamadım ve 2 kere yaptık peş peşede yapmadk o ay hamile kalmıştım tabi düşük oldu ama anlatmak istedigim eger Rabbim onu sana nasp edecekse her turlu eder o yuzden bi kere girdik diye üzülme vardır bundads bi hayır de
Aynen canım nasip olsun gec olsun güç olmasın hesabı sende sabret bi gün insallah bizimde olurrNasipten ötesi yok canım aynen
Sen de üzme kendini en azından tutmuş yani umut var..bende daha bi kez bile tutmadıRabbim hayırlısını versin
Canım PCosluyum 4 kere klomen kullandım en son iğne de kullandım bi kere iğne kullandığım ay çok şükür hamile kaldım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinKlomenin bir faydası oluyor mu??
Amin canım darısı bize inşallah :)Canım PCosluyum 4 kere klomen kullandım en son iğne de kullandım bi kere iğne kullandığım ay çok şükür hamile kaldım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım çok fazla kullanımı zararlı mümkün olduğunca az kullanmak gerekiyor o yüzden sürekli vermiyorlar bende pcos olduğu için verdiler herhalde bu arada ben bi ay soğan kürü hamile kaldığım ay da incir kürü yaptım bunu da belirteyimAmin canım darısı bize inşallah :)
Sen 4 kez kullanmıssın bana bi kez verdi klomeni bida vermiyo nedense
Ben hiçbişey yapmıyorum vallaCanım çok fazla kullanımı zararlı mümkün olduğunca az kullanmak gerekiyor o yüzden sürekli vermiyorlar bende pcos olduğu için verdiler herhalde bu arada ben bi ay soğan kürü hamile kaldığım ay da incir kürü yaptım bunu da belirteyim
Klomeni kac, ay kullanmak gerek sonuç alabilmek için bir kutu 10 tane var ben günde bir tane içtim ilacım biteli 1 hafta oldu sizce nezman başlamalıyımGelişmeleri yazalım buraya olur mu
Kaç ay kullanmak gerek diye bişey Yok doktor kontrolünde kullanmak şart belki ilk ay tutar belki 3-5 düzenli olarak takip gerekliKlomeni kac, ay kullanmak gerek sonuç alabilmek için bir kutu 10 tane var ben günde bir tane içtim ilacım biteli 1 hafta oldu sizce nezman başlamalıyım
Zaten dr kontrol kullandım ama dr bittikten sonra devam et yada etme demediKaç ay kullanmak gerek diye bişey Yok doktor kontrolünde kullanmak şart belki ilk ay tutar belki 3-5 düzenli olarak takip gerekli
İlacı kullandıktan sonra yumurta takibi yapması gerekiyor Dr. Un büyümesine gelişmesine bakıcak eğer yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi yapması gerekiyor eğer yeterli büyüklüğe gelmediyse içinde bulunduğu ayı esgeçiyor bir sonraki regli döneminin 2. Veya 3. Günü tekrar kontrole gidiyorsun devlet hastanesine mi gidiyorsun ben 1 sene gittim çözüm bulamadım düzenli takip edilmedim en son özel e gittim ve çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsinZaten dr kontrol kullandım ama dr bittikten sonra devam et yada etme demedi
Canım doktoruna gidip görünmen lazımZaten dr kontrol kullandım ama dr bittikten sonra devam et yada etme demedi
5 gün klomen kullandım günde 2 tablet 6 . gün yumurtam 19 mm ye ulaştı ovitrella iğnesi vuruldum saat ve 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi doktrm bugun iğneden sonra 10 uncu günüm..kafam çok karışık hamile olan olamayan yaşadığı belirtilerini söyleyebilir miEvet kızlar??
Herkeste farklı belirtiler oluyo benim aşırı bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet vardı şuan 28 haftalığım inşAllah sende hamilesindir canımYARDIMCI OLURMUSUNUZ
5 gün klomen kullandım günde 2 tablet 6 . gün yumurtam 19 mm ye ulaştı ovitrella iğnesi vuruldum saat ve 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi doktrm bugun iğneden sonra 10 uncu günüm..kafam çok karışık hamile olanolamayan yaşadığı belirtilerini söyleyebilir mi
11 inci gunde dayanamadm test yaptım 2.çizgi silk ik çıktı az dha bekledm 13.günü yani bugun test yaptım tek çizgi demk ki iğnenin etkisiydi bilmiyorum çökmüş durumdayım sizde ne zman belli oldu testte negatif çıkıp hamile kalan var mıHerkeste farklı belirtiler oluyo benim aşırı bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet vardı şuan 28 haftalığım inşAllah sende hamilesindir canım
YARDIMCI OLURM
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 2 şer tane içtim 5 günde bitti hap bitince 2 tane yumurtam oluşmuş solda 13 mm sağda 15 mm. 3 gün sonra tekrar yumurtalıklarıma bakıldı solda 21mm sağdaki 20 mm olmuş 8 eylülde ovitrelle iğnesi vurdurdum.12saat ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum.İğnenin üzerinden 15 gün gecti ve dün eczaneden aldığım testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim değerim 85 çıktı 3 yada 4 haftalık hamileymişim.Belirti olarak göğüslerim acımaya başladı ağzımın tadı yoktu iştahım kesildi ve şiddetli kasık ağrısı oldu.Umarım yardımcı olabilmişimdir:)5 gün klomen kullandım günde 2 tablet 6 . gün yumurtam 19 mm ye ulaştı ovitrella iğnesi vuruldum saat ve 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi doktrm bugun iğneden sonra 10 uncu günüm..kafam çok karışık hamile olan olamayan yaşadığı belirtilerini söyleyebilir mi
Sana kesinlikle umut vermek istemem öncelikle bunu söyleyeyim bende senin gibi dayanamadım ve erken test taptım silik çizgi çıktı 2 gün sonda tekrar denedim ve çizgi den eser yoktu kaybolmuştu bende iğnenin etkisinden dolayı dedim ama yine de gittim kan verdim ve değerim 13 çıkmıştı erken olduğu zaman iğnenin etkisinden de olabiliyor umudunu yitirme11 inci gunde dayanamadm test yaptım 2.çizgi silk ik çıktı az dha bekledm 13.günü yani bugun test yaptım tek çizgi demk ki iğnenin etkisiydi bilmiyorum çökmüş durumdayım sizde ne zman belli oldu testte negatif çıkıp hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?