Klomen+iğneyle Hamiş kalanlar kaçıncı denemede tuttu??

Hmm bana da iğneden sonraki gün ertesi günü iki gün ard arda ilişki demişti biz birini yapabildik
Banada doktorum catlatma ignesini vurul iki gün ilşki demişti o aralar maddiye sıkışmıstık alamadım ve 2 kere yaptık peş peşede yapmadk o ay hamile kalmıştım tabi düşük oldu ama anlatmak istedigim eger Rabbim onu sana nasp edecekse her turlu eder o yuzden bi kere girdik diye üzülme vardır bundads bi hayır de

Nasipten ötesi yok canım aynen
Sen de üzme kendini en azından tutmuş yani umut var..bende daha bi kez bile tutmadı Rabbim hayırlısını versin

Nasipten ötesi yok canım aynen
Sen de üzme kendini en azından tutmuş yani umut var..bende daha bi kez bile tutmadı Rabbim hayırlısını versin
Aynen canım nasip olsun gec olsun güç olmasın hesabı sende sabret bi gün insallah bizimde olurr

Kızlaaar acil durummm

Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım

Canım PCosluyum 4 kere klomen kullandım en son iğne de kullandım bi kere iğne kullandığım ay çok şükür hamile kaldım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Amin canım darısı bize inşallah :)
Sen 4 kez kullanmıssın bana bi kez verdi klomeni bida vermiyo nedense

Amin canım darısı bize inşallah :)
Sen 4 kez kullanmıssın bana bi kez verdi klomeni bida vermiyo nedense
Canım çok fazla kullanımı zararlı mümkün olduğunca az kullanmak gerekiyor o yüzden sürekli vermiyorlar bende pcos olduğu için verdiler herhalde bu arada ben bi ay soğan kürü hamile kaldığım ay da incir kürü yaptım bunu da belirteyim

Zaten dr kontrol kullandım ama dr bittikten sonra devam et yada etme demedi
İlacı kullandıktan sonra yumurta takibi yapması gerekiyor Dr. Un büyümesine gelişmesine bakıcak eğer yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi yapması gerekiyor eğer yeterli büyüklüğe gelmediyse içinde bulunduğu ayı esgeçiyor bir sonraki regli döneminin 2. Veya 3. Günü tekrar kontrole gidiyorsun devlet hastanesine mi gidiyorsun ben 1 sene gittim çözüm bulamadım düzenli takip edilmedim en son özel e gittim ve çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin

5 gün klomen kullandım günde 2 tablet 6 . gün yumurtam 19 mm ye ulaştı ovitrella iğnesi vuruldum saat ve 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi doktrm bugun iğneden sonra 10 uncu günüm..kafam çok karışık hamile olan olamayan yaşadığı belirtilerini söyleyebilir mi

YARDIMCI OLURMUSUNUZ
5 gün klomen kullandım günde 2 tablet 6 . gün yumurtam 19 mm ye ulaştı ovitrella iğnesi vuruldum saat ve 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi doktrm bugun iğneden sonra 10 uncu günüm..kafam çok karışık hamile olanolamayan yaşadığı belirtilerini söyleyebilir mi

Herkeste farklı belirtiler oluyo benim aşırı bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet vardı şuan 28 haftalığım inşAllah sende hamilesindir canım

Herkeste farklı belirtiler oluyo benim aşırı bel ağrısı ve göğüslerde aşırı hassasiyet vardı şuan 28 haftalığım inşAllah sende hamilesindir canım
11 inci gunde dayanamadm test yaptım 2.çizgi silk ik çıktı az dha bekledm 13.günü yani bugun test yaptım tek çizgi demk ki iğnenin etkisiydi bilmiyorum çökmüş durumdayım sizde ne zman belli oldu testte negatif çıkıp hamile kalan var mı

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 2 şer tane içtim 5 günde bitti hap bitince 2 tane yumurtam oluşmuş solda 13 mm sağda 15 mm. 3 gün sonra tekrar yumurtalıklarıma bakıldı solda 21mm sağdaki 20 mm olmuş 8 eylülde ovitrelle iğnesi vurdurdum.12saat ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum.İğnenin üzerinden 15 gün gecti ve dün eczaneden aldığım testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim değerim 85 çıktı 3 yada 4 haftalık hamileymişim.Belirti olarak göğüslerim acımaya başladı ağzımın tadı yoktu iştahım kesildi ve şiddetli kasık ağrısı oldu.Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Sana kesinlikle umut vermek istemem öncelikle bunu söyleyeyim bende senin gibi dayanamadım ve erken test taptım silik çizgi çıktı 2 gün sonda tekrar denedim ve çizgi den eser yoktu kaybolmuştu bende iğnenin etkisinden dolayı dedim ama yine de gittim kan verdim ve değerim 13 çıkmıştı erken olduğu zaman iğnenin etkisinden de olabiliyor umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…