- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canım Rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin canımBen 3 defa klomen+ ovitrelle oldum canım 3 ü de tuttu ama ilk ikisini kaybettik malesef şimdi üçüncü hamileliğim onuda daha yeni öğrendim 4 haftalık dua edelim birbirimize Allahım kucağımıza almayı Nasib etsin
Hadi hayırlısı canım üzme kendini düzelmiştir inşallahİlk ikisinde tam 36 saat sonra oldu ama bu 3. De iğne olduğum gün akşam oldu 36. Saatte müsait değildik olamadı hatta çok üzüldüm ama oldu şükür gerçi yine korkuluyor beta 119 çıktı şimdi artışı az görüldü cumartesi 70 ti bugün 119 az oluyor yani dua edin bana hamile kalıp hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim bebeklerimizi
Peki sadece bi kez mi ilişki oldu sadece iğne oldugunun aksamı mıİlk ikisinde tam 36 saat sonra oldu ama bu 3. De iğne olduğum gün akşam oldu 36. Saatte müsait değildik olamadı hatta çok üzüldüm ama oldu şükür gerçi yine korkuluyor beta 119 çıktı şimdi artışı az görüldü cumartesi 70 ti bugün 119 az oluyor yani dua edin bana hamile kalıp hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim bebeklerimizi
İğne sonrası nasıl oldu canım? İğneyi oldun ya sonra?İğneden 4_5 gün önce gün aşırıya başlamıştım ben zaten yani iğne öncesi de iki kere filan oldu
Canm bende 2 kere klomen tdavisi oldum ama ne yazıkki olmadı galiba tuplerimde bi sorun var bu ay ortasında rahim filmi cekilkicemOlanlar da var ama bende bir faydasi olmadi 1 kez kullandm sadece
Süpermiş canım ne güzel :)İğneden 9 gün sonra evlilik yıldönümümdü erken olmasına rağmen kendimce bi teori yaptım ve 7. Gün test yaptırdım 9 çıktı beta iki gün sonra 9. Gün yükselirse var düşerse yok dedim kendimce doktor da doğruladı 9. Gün yükselmiş se sürpriz yapacaktım eşime kan verdim ama sonuç 3 çıktı ve düşmüş yok dedim iki gün sonra 11. Günde evde idrar testi vardı onu yapmak bakalım sıfırlanmış mı dedim bi yaptım iki çizgi çıktı 12. Gün kan testine gittim 38 çıktıı veee hamile olduğumu öğrendim senin kaçıncı günün
Canım ben de çekilcektim ama önce bi tedavi uygulayalım dedi doktorumCanm bende 2 kere klomen tdavisi oldum ama ne yazıkki olmadı galiba tuplerimde bi sorun var bu ay ortasında rahim filmi cekilkicem
Evet eşim de bir kez sperm testi yaptırdı doktor bişey yok dedi bilmiyorum vallaKızlar ellerinize bakıldı mı sadece kendinize uğraşmayın bence doktorlar kadın geliyor diye hemen her testi filmi kadından istiyo ama eşiniz de büyük bi faktör boşa vakit kaybetmeyin benim eşimin ablası da 3 kez klomen + iğne oldu tutmadı doktor eşine bakalım sıkıntı yoksa aşılamaya geçicez demiş
Anladm canm ama benim tedavi boşa gittiCanım ben de çekilcektim ama önce bi tedavi uygulayalım dedi doktorum
İnşallah bişey çıkmaz canım tüplerdeAnladm canm ama benim tedavi boşa gitti
Canım suan doktordayim ve hiç iyi şeyler söylemedi doktorum tuplerim büyük hasar görmüş ve yumurtalıklar zedelenmis salı günü ameliyat olucam yumurtalıklar her ikiside alınacak birdaha çocuk sahibi olamiyacam halen daha inanamıyorum nasıl olur buİnşallah bişey çıkmaz canım tüplerde
Canım nasıl olmus neden olmus bu yani başka doktora da mı gitsen?Canım suan doktordayim ve hiç iyi şeyler söylemedi doktorum tuplerim büyük hasar görmüş ve yumurtalıklar zedelenmis salı günü ameliyat olucam yumurtalıklar her ikiside alınacak birdaha çocuk sahibi olamiyacam halen daha inanamıyorum nasıl olur bu
Benimde icim hiç rahat etmedi pazartesi başka doktora gidicem bakalım o ne derse ona göre hareket edicemCanım nasıl olmus neden olmus bu yani başka doktora da mı gitsen?
Bence de bir doktora güven olmuyo canım onlara kalırsa neler neler diyorlar ama tersi çıkabiliyor mutlaka gitBenimde icim hiç rahat etmedi pazartesi başka doktora gidicem bakalım o ne derse ona göre hareket edicem
Canım yumurtalar niye hasar görmüş durduk yerde mi oluyo bu bi belirtisi filan oldu muBenimde icim hiç rahat etmedi pazartesi başka doktora gidicem bakalım o ne derse ona göre hareket edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?