Klomen+iğneyle Hamiş kalanlar kaçıncı denemede tuttu??

Canm bugün doktora gittim hiçbir sorun yok dedi sadece adetten sonra rahim filmi istedi rahimim de yumurtalıklarda temiz sorun yok ama tiplere bakicaz dedi inan çok rahatladım sosyalbilimci

Canm bugün doktora gittim hiçbir sorun yok dedi sadece adetten sonra rahim filmi istedi rahimim de yumurtalıklarda temiz sorun yok ama tiplere bakicaz dedi inan çok rahatladım sosyalbilimci
Canımm benim çok sevindim valla hadi gözün aydın bak üzülecek bişey yokmuş ortada hadi inşallah hayırlı haberler alırsın

Canımm benim çok sevindim valla hadi gözün aydın bak üzülecek bişey yokmuş ortada hadi inşallah hayırlı haberler alırsın
İnşallah canm valla başka doktora gitmeseydim suan boşu bosuna rahimim yumurtaliklarim alınacaktı okadar mutluyum ki şükür ya inşallah yakında hamilelik haberde alırım ya işte ilacim yarın bitiyor engeç pazartesine kadar adet olmam lazım 3. Günü gidicem tahliller için bittikten sonra inşallah rahim filmi cekilicem

Bazıları nasıl doktor oluyo anlamıyorum :/
İyikide başka doktora da gitmissin canım tehlikenin ucundan dönmüssün
İnşallah pazartrsi hayırlı haberler verirsin bize
Ben de adetin 3.günü gitcem

Bazıları nasıl doktor oluyo anlamıyorum :/
İyikide başka doktora da gitmissin canım tehlikenin ucundan dönmüssün
İnşallah pazartrsi hayırlı haberler verirsin bize
Ben de adetin 3.günü gitcem
İnşallah canm benim aynen ya nasıl doktor oluyorlar bende anlamadım iyiki gitmisim

İlk içtiklerimde 6.ay da mı ne kalmıstım en sonki içtigimde ayına hamile kalmıştım malesef 5 gebelik =0 dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…