- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Valla ne bileyim canm adet duzensizligi vardı başkada belirti yoktuCanım yumurtalar niye hasar görmüş durduk yerde mi oluyo bu bi belirtisi filan oldu mu
Gidicem inşallah pazartesiBence de bir doktora güven olmuyo canım onlara kalırsa neler neler diyorlar ama tersi çıkabiliyor mutlaka git
Üzme kendini
Üzme kendini canım benim Rabbimden ümit kesilmezzGidicem inşallah pazartesi
Kızlar beyaz sümüksü akıntı ne anlama geliyor yumurtlama oldu mu olacak mı
Adetim biteli 9 gün oldu ozaman yumurtlama dönemine mi giriyorum :)Canim yumurtlama doneminde genel olarak olan bi akinti bende oncesi de sonrasi da oluyor yumurtlama gunu de dahil belki kişiden kisiye fark edebilir
Adetim biteli 9 gün oldu ozaman yumurtlama dönemine mi giriyorum :)
30temmuzda başlamıştı canımAyin kacinda adet olmustun
30temmuzda başlamıştı canım
Hmm peki ilişki nasıl olmalı sence canım ?? Sen nasıl ayarlıyorsunEvet o zaman yumurtlama donemindesn hadi insallah olur bu ay
Hmm peki ilişki nasıl olmalı sence canım ?? Sen nasıl ayarlıyorsun
Tele mi indirdin canımBen adet takvimi uygulamasini kullaniyorum ona gore iliski planlamasi yapiyorum tavsiye ederim
Tele mi indirdin canım
Ben de deniyim ozaman
Canımm benim çok sevindim valla hadi gözün aydın bak üzülecek bişey yokmuş ortada hadi inşallah hayırlı haberler alırsınCanm bugün doktora gittim hiçbir sorun yok dedi sadece adetten sonra rahim filmi istedi rahimim de yumurtalıklarda temiz sorun yok ama tiplere bakicaz dedi inan çok rahatladımsosyalbilimci
İnşallah canm valla başka doktora gitmeseydim suan boşu bosuna rahimim yumurtaliklarim alınacaktı okadar mutluyum ki şükür ya inşallah yakında hamilelik haberde alırım ya işte ilacim yarın bitiyor engeç pazartesine kadar adet olmam lazım 3. Günü gidicem tahliller için bittikten sonra inşallah rahim filmi cekilicemCanımm benim çok sevindim valla hadi gözün aydın bak üzülecek bişey yokmuş ortada hadi inşallah hayırlı haberler alırsın
Bazıları nasıl doktor oluyo anlamıyorum :/İnşallah canm valla başka doktora gitmeseydim suan boşu bosuna rahimim yumurtaliklarim alınacaktı okadar mutluyum ki şükür ya inşallah yakında hamilelik haberde alırım ya işte ilacim yarın bitiyor engeç pazartesine kadar adet olmam lazım 3. Günü gidicem tahliller için bittikten sonra inşallah rahim filmi cekilicem
İnşallah canm benim aynen ya nasıl doktor oluyorlar bende anlamadım iyiki gitmisimBazıları nasıl doktor oluyo anlamıyorum :/
İyikide başka doktora da gitmissin canım tehlikenin ucundan dönmüssün
İnşallah pazartrsi hayırlı haberler verirsin bize
Ben de adetin 3.günü gitcem
Aynen canım hiç stres yapmaİnşallah canm benim aynen ya nasıl doktor oluyorlar bende anlamadım iyiki gitmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?