Klomen İlacıyla Yumurtası Gelişmeyen Var Mı?

zelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
15
0
86
42
Ordu
benim klomenle yumurta gelişimim olmuyor.iğne tedavisine başlıycaz.bu şekilde sorunu olupta hamile olanlar var mı? yardımcı olursanız sevinirm.

canım benimde geçen ay günde 2 tane kullanmama rağmen hiç yumurtam olmadı. doktor bu ay günde 3 taneye çıkarmıştı. eğer bundada olmazsa iğneye geçicez dedi. ama çok şükür 3 tane yumurtam oldu. inşallah hamileyimdir. bana dua et olur mu? ben de sana edicem.

inşallah canım hamilesindir.benim doktor 2 tane klomende gelişmedi adetliyken gel iğneye geçelim dedi.senin adetlerin düzenli miydi.benim düzensiz.klomen ilacı kullandıktan sonra progestan kullandığım halde hala adet olmadım.ama senin 3 le geliştiğini öğrenince biraz rahatladım.Allah yardımcımız olsun

amin canım inşallah... ben de pko var. dün test yaptı negatif çıktı hiç beklemiyorum bu ay. bence olmayacak yani hiç bi belirti felan da yok.. inşallah senin tutar.

bu polikistik over nedr.bendede yumurta gelişmiyor bende pkolumu oluyorum.canını sıkma herşeyin vakti zamanı var.inşallah yakınzamanda hamile oluruz.

internete yazarsan geniş bilgi bulabilirsin. bu arada senin pko olduğunun anlanması için bazı testler felan yapılması ve ultrasonda tanı konması gerek. sanırım sen de yok öle bişey!

benim klomenle yumurta gelişimim olmuyor.iğne tedavisine başlıycaz.bu şekilde sorunu olupta hamile olanlar var mı? yardımcı olursanız sevinirm.
evet canım ben değil ama tanıdıklarım var bır ay klomen kullandı bı işe yaramadı ilk ay merional ve sonraki ay ise gonal f kullandı ve yumutrtalıkları cevap verdi bu yolla hamile kalanda var kalamayanda var allah yardımcınız olsıun inşallah en kısa zamanda kavusursunuz ....

tşk ederim canım bilgin için.bakalım tedaviye tatil için ara verdim.kısmet birdaha ki aya

canım klomenle benimde yumurtam gelişmedi dr bana menogon iğne verdi

merhaba bende 3 aydır klomen kullanıyorum ilk ay herşey çok güzeldi çatlatma da oldum ama gebelik oluşmadı sonrakı ay ve bu ay günde 3 defa kullandım ilk kontrolumde sağda ve solda 2 yumurtam vardı 15mm ama dr um hiç sevinmedi pek ümidim yok dedi 2. kontrolde sağdaki ufalanmış iyice soldakide 15 mm den 13 mm ye düşmüş arkadaşalr varsa bilen lütfen paylaşsın neden büyümüşken küçülür bu yumurta ? çok moralım bozuldu dr um 2-3 ay ara verelim sonra aşılamaya geçelim dedi bu arada ilk çocuğuma normal yolla hamile kaldım hormon testlerimde normal bana biraz kılo ver ondan oluyor dedi

bu arada bu gün adet günümün 10. günü normalmı bu değerler varmı benım gibi sorunu olan lütfen paylaşsın şiştim yaaaaaaa

arkadaşlar bende yazın iki ay serophene kullandım. günde iki kere.olmadı. şimdiki gittiğim doktor yumurtlamam olduğunu söyledi.(adetimin 16.günü gitmiştim.) önceki gittiğim doktorda yumurtlamam olduğunu söylemişti. ama bendede bişey yok şimdilik. bebek olmazsa eğer heralde yumurta çatlatma iğnesine geçer diye düşünüyorum.(bu arada yumurta takibi yapılmadı bana hiç).inşallah hepimizin bir an önce olur.

bende yeni başladım tedaviye 35 günde falan adet oluyorum tahliller falan derken yumurtlama olmuyormuş yumurtlama problemi var dedi bu sende kilo tüylenme yapar dedi glucophage verdi kullanıyorum buna devam etmemi adetimin 3.gününden itibaren klomen kullanmamı adetim bittikten 5 gün sonra kontrole gitmemi söyledi ... zayıflamam gerektiğini söyledi.ama şu glucophage acayip bulantı yapıyor otobüste falan çıkarcam di,ye ödüm kopuyor....kızlar klomen den sonra iğne yapıcam bi bilgim yokkk ..bu aşamada başka ne yapılıyor.doktor tedavin 3 ay sürecek olmazsa aşılama dedi...

bende 2-3 ay ara vereceğim diyet yapacağım umarım verebilirim kilo sonrada aşılama yapacağız hala bu aydan ümidim var kısmet ama tabi

Ben de 1 ay klomen kullandım ,doktorum yumurtaların büyümemiş dedi, daha doğrusu yeterli büyüklüğe ulaşmamış, bir daha ki aya tekrar deneriz demişti ve bir daha ki aya gerek kalmadı ,o ay hamile kaldım.
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim.
Doktorlar ne derse desin , herşey Rabbimden.

Son düzenleme:
BENDE KLOMEN KULLANDIM hıc yumurtam olmadı benım ewlendıkketn sonra adetlerım baya duzensızlestı 6 ay fln oladıgımı bılırım progestan klomen farlutal gııb bı suru ılac kullndım ama bı ıse yaramadı son zamnlarda ılac kullnmamama ragmen adet oluyorum ama ıkı ayda yada bı bucuk ayda bır bana hıc ıgneye fln baslıycaz demedıler sobrakı ay gel asılama yapalım dedıler yakın cewrem nedn hemn bole bı uygulamaya baslamıslar fln dedı benmde kafam cok karıstı dok deıstırmeyı dusunuyorum bana tawsuye edebılecegınız bı dok warmı ıst avrupa yakasından

ben bu ay günde iki kez olarak başladım.solda 3-4 yumurtam var,yumurtlama takibindeyim.ama yumurtalar yeterli büyüklükte değilmiş..ben umutsuzum ama doktorum çok umutlu,klomen etkisini geç gösteriyormuş

arkadaşlar bu klomenle yumurtası büyüyen var mı??varsa ne kadar zamanda büyüdü??

birde çatlatma iğnesi sadece çatlama sorunu olanlara mı vuruluyor?
lütfen cevap

Nore ben de kullandım klomen ve yumurtam gelişmedi . 2 defadır kontrol oluyorum. Yine bir gelişme yok. Ama olacaktır illa ki. Bu zor bir süreç. Ben de benden başka klomen kullanan yok mu diye düşünürken burayı buldum. Doktorumun dediği gibi "olacak ama sabırlı olmamız gerek" :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…