Klomen ile hamile kalanlar varmı

Aynıymışsız canım bende şuan test gününü bekliyorum inş ikimizde müjdeli haberi verirz birbirimize hayırlısyla
Amin canım inşallah belirtin felan varmı benim adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ağrısı felanda var ama bilmiyorum adey olacakmışım gibi aynı

Amin canım inşallah belirtin felan varmı benim adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ağrısı felanda var ama bilmiyorum adey olacakmışım gibi aynı
Benim sadece sık idrarım var dk başı çıkıyorum artı bide belim çok ağrıyor sivilcelenme olmaya başladı yüzümde ama bilmiyorum düşünmek istemiyorum açışına bıraktım ama yarın gidip test almak istiyorum yada kan tahlili vermek istiyorum içimdeki merak gitsin sadece

Önerdi canım hatta 10 kilo ver düzelir hormonların felan dedi ama malesef veremedim ben 77 kiloyum şuan
Banada ver dedi ben verdim düzenli adette gördüm 70 kilodan 64 e düştüm şuan ama bence polikistik over kiloyla alakalı bi durum değil çünkü burda okuyorum 45 kilo olup polikistik over olanlar var ondan ben artık düşünüyorum polikistik overı

Doktorun kaçıncı gün dedi canım test gününe yarın 11. Günün değilmi benimki 14. Gün yap dedi bide sivilceyi ilaçlarda yapıyor canım banada çok yaptı ama diğerleri hamilelik belirtisi olabilir sık idrara çıkma felan

İyi bak sen kiloda vermişsin ben veremedim de valla bende bilmiyorum canım sendromumu oluyomuş neymiş o olunca zayıf kilolu fark etmiyormuş ama genel olarak kiloluysan pko varsa bide doktor direk kilo ver diyo yağdan besleniyormuş çünki o bende üzülüyorum veremedim diye valla bi yandan hamile kalmayı istiyorum bi yandan da bu kiloyla hamile kalırsam 9. Ayda yuvarlanarak yürürüm artık

B
doktorum adetin gecikirse gel dedi adet olursan yine geldi

ayyy hamile kalda yuvarlan bacım olur olur kun fe yekun unutma

Ben de inanıyorum canım pozitif bır gelısme olursa mutlaka bana da haber ver senın ıcın dua edıyorum ınsallah hersey gonlunce olur
İnşallah canım vericem haberi Allah razı olsun amin canım sende benim dualarımdasın rabbim seninde gönlüne göre versin bir kız bebişi

Aşılama falan olmadan yumurta gelişimi için klomen yerine gonalf gibi bir iğne mi kullanacaksın doğru mu anladım biliyorum ama eğer öyle ise aşılama falan olmasan sadece yumurta gelişimi için igneye rapor alabildin mi??

B

doktorum adetin gecikirse gel dedi adet olursan yine geldi
Banada öyle dedide şimdi bizim yumurtlama çatlama olayı erken oldu ya adette mi erken olacak benim pkodan dolayı adetim 45 günde felan bir gelir şimdi erkenmi gelecek acaba bebiş yoksa

Banada öyle dedide şimdi bizim yumurtlama çatlama olayı erken oldu ya adette mi erken olacak benim pkodan dolayı adetim 45 günde felan bir gelir şimdi erkenmi gelecek acaba bebiş yoksa
Valla benimde adetim 2 ayı görüyordu gelmiyordu ama şu iki 3 aydır tam günümde oluyorum adetimi düzene girdi sanırım benimkide senin adetine kaç gün var canım

Valla benimde adetim 2 ayı görüyordu gelmiyordu ama şu iki 3 aydır tam günümde oluyorum adetimi düzene girdi sanırım benimkide senin adetine kaç gün var canım
Canım kilo vermişinya ondan gününde geliyor dur ahh bide ben verebilseydim benimkine daha çokk normalde 40-45 günde bir oluyor işte daha 22. Gün düşün daha çok var ama işte adet olacam gibi göğsüm ağrıyor kasıklarım ağrıyor bilmiyorum canım

Az önce google'da da bi sayfada kadın doğum doktoru soruları cevaplamış çatlatma iğnesi ile ilgili çatlatma iğnesinden 15 gün geçip adet olunmadı ise test yapın adet daha da gelmezse doktora gidin kist olmuş olabilir yazıyor demekk normal adet tarihimizden erken gelecek canım bebiş yoksa yada kist felan olmadıysa inşallah

Hım olabilir canım inş kistimiz felan yoktur ikimizde müjdeli haberi alırız

Belki hepsi stresten oluyordur psikolojikmende etkiliyor gerçekten biz sadece ay sonumuzu bekliycwz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…