- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
- Konu Sahibi canselilham
-
Amin canım inşallah belirtin felan varmı benim adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ağrısı felanda var ama bilmiyorum adey olacakmışım gibi aynıAynıymışsız canımbende şuan test gününü bekliyorum inş ikimizde müjdeli haberi verirz birbirimize hayırlısyla
Benim sadece sık idrarım var dk başı çıkıyorum artı bide belim çok ağrıyor sivilcelenme olmaya başladı yüzümde ama bilmiyorum düşünmek istemiyorum açışına bıraktım ama yarın gidip test almak istiyorum yada kan tahlili vermek istiyorum içimdeki merak gitsin sadeceAmin canım inşallah belirtin felan varmı benim adet olacak gibi ağrılarım var göğüs ağrısı felanda var ama bilmiyorum adey olacakmışım gibi aynı
Banada ver dedi ben verdim düzenli adette gördüm 70 kilodan 64 e düştüm şuan ama bence polikistik over kiloyla alakalı bi durum değil çünkü burda okuyorum 45 kilo olup polikistik over olanlar var ondan ben artık düşünüyorum polikistik overıÖnerdi canım hatta 10 kilo ver düzelir hormonların felan dedi ama malesef veremedim ben 77 kiloyum şuan
Doktorun kaçıncı gün dedi canım test gününe yarın 11. Günün değilmi benimki 14. Gün yap dedi bide sivilceyi ilaçlarda yapıyor canım banada çok yaptı ama diğerleri hamilelik belirtisi olabilir sık idrara çıkma felanBenim sadece sık idrarım var dk başı çıkıyorum artı bide belim çok ağrıyor sivilcelenme olmaya başladı yüzümde ama bilmiyorum düşünmek istemiyorum açışına bıraktım ama yarın gidip test almak istiyorum yada kan tahlili vermek istiyorum içimdeki merak gitsin sadece
Ben de inanıyorum canım pozitif bır gelısme olursa mutlaka bana da haber ver senın ıcın dua edıyorum ınsallah hersey gonlunce olurİnşallah canımSende üzülme çok mücadele veriyoruz rabbim bizide sevindirecek inanıyorum ben
İyi bak sen kiloda vermişsin ben veremedim de valla bende bilmiyorum canım sendromumu oluyomuş neymiş o olunca zayıf kilolu fark etmiyormuş ama genel olarak kiloluysan pko varsa bide doktor direk kilo ver diyo yağdan besleniyormuş çünki o bende üzülüyorum veremedim diye valla bi yandan hamile kalmayı istiyorum bi yandan da bu kiloyla hamile kalırsam 9. Ayda yuvarlanarak yürürüm artıkBanada ver dedi ben verdim düzenli adette gördüm 70 kilodan 64 e düştüm şuan ama bence polikistik over kiloyla alakalı bi durum değil çünkü burda okuyorum 45 kilo olup polikistik over olanlar var ondan ben artık düşünüyorum polikistik overı
doktorum adetin gecikirse gel dedi adet olursan yine geldiDoktorun kaçıncı gün dedi canım test gününe yarın 11. Günün değilmi benimki 14. Gün yap dedi bide sivilceyi ilaçlarda yapıyor canım banada çok yaptı ama diğerleri hamilelik belirtisi olabilir sık idrara çıkma felan
İyi bak sen kiloda vermişsin ben veremedim de valla bende bilmiyorum canım sendromumu oluyomuş neymiş o olunca zayıf kilolu fark etmiyormuş ama genel olarak kiloluysan pko varsa bide doktor direk kilo ver diyo yağdan besleniyormuş çünki o bende üzülüyorum veremedim diye valla bi yandan hamile kalmayı istiyorum bi yandan da bu kiloyla hamile kalırsam 9. Ayda yuvarlanarak yürürüm artık
İnşallah canım vericem haberiBen de inanıyorum canım pozitif bır gelısme olursa mutlaka bana da haber ver senın ıcın dua edıyorum ınsallah hersey gonlunce olur
Aşılama falan olmadan yumurta gelişimi için klomen yerine gonalf gibi bir iğne mi kullanacaksın doğru mu anladım biliyorum ama eğer öyle ise aşılama falan olmasan sadece yumurta gelişimi için igneye rapor alabildin mi??Biz de 2 yıldır ıstıyoruz hsg falan cektırdım tupler acık rahım normal dedı sonra araya korona gırınce 1 sene heba oldu suan 2. Yıl yani klomeni 3 aydır kullanıyorum ılk ay 2 yumurta oldu olgun olarak dıger 2 ay da bırer yumurta olgunlastı yanında bır de kucuk yumurta cıkıyor o bıseye yaramıyo zaten baskın yumurta onemlı. Valla ben de bılmıyorum ne olacak sonumuz cokta uzuluyorum elımden bısey gelmıyor adet olunca iğneye baslıycaz umarım ondan daha ıyı bır sonuc alırım
Banada öyle dedide şimdi bizim yumurtlama çatlama olayı erken oldu ya adette mi erken olacak benim pkodan dolayı adetim 45 günde felan bir gelir şimdi erkenmi gelecek acaba bebiş yoksaB
doktorum adetin gecikirse gel dedi adet olursan yine geldi
Kızz öylede ne biliyim hiç böyle hayal etmemiştim güya ellili kilolarda hamile kalacaktım,ayyy hamile kalda yuvarlan bacım olur olur kun fe yekun unutma
Valla benimde adetim 2 ayı görüyordu gelmiyordu ama şu iki 3 aydır tam günümde oluyorum adetimi düzene girdi sanırım benimkide senin adetine kaç gün var canımBanada öyle dedide şimdi bizim yumurtlama çatlama olayı erken oldu ya adette mi erken olacak benim pkodan dolayı adetim 45 günde felan bir gelir şimdi erkenmi gelecek acaba bebiş yoksa
Kızz öylede ne biliyim hiç böyle hayal etmemiştim güya ellili kilolarda hamile kalacaktım,aynen canım hayırlsı inşallah
Canım kilo vermişinya ondan gününde geliyor dur ahh bide ben verebilseydim benimkine daha çokk normalde 40-45 günde bir oluyor işte daha 22. Gün düşün daha çok var ama işte adet olacam gibi göğsüm ağrıyor kasıklarım ağrıyor bilmiyorum canımValla benimde adetim 2 ayı görüyordu gelmiyordu ama şu iki 3 aydır tam günümde oluyorum adetimi düzene girdi sanırım benimkide senin adetine kaç gün var canım
Ayyy aynen birden aldım hemde zayıftım önce düğün stresine 36 bedene düşmüştüm ta şimdi 44 bile bazen olmuyorevlendikten sonramı aldın kiloyu
Az önce google'da da bi sayfada kadın doğum doktoru soruları cevaplamış çatlatma iğnesi ile ilgili çatlatma iğnesinden 15 gün geçip adet olunmadı ise test yapın adet daha da gelmezse doktora gidin kist olmuş olabilir yazıyor demekk normal adet tarihimizden erken gelecek canım bebiş yoksa yada kist felan olmadıysa inşallahValla benimde adetim 2 ayı görüyordu gelmiyordu ama şu iki 3 aydır tam günümde oluyorum adetimi düzene girdi sanırım benimkide senin adetine kaç gün var canım
Aynı benAyyy aynen birden aldım hemde zayıftım önce düğün stresine 36 bedene düşmüştüm ta şimdi 44 bile bazen olmuyor
Hım olabilir canım inş kistimiz felan yoktur ikimizde müjdeli haberi alırızAz önce google'da da bi sayfada kadın doğum doktoru soruları cevaplamış çatlatma iğnesi ile ilgili çatlatma iğnesinden 15 gün geçip adet olunmadı ise test yapın adet daha da gelmezse doktora gidin kist olmuş olabilir yazıyor demekk normal adet tarihimizden erken gelecek canım bebiş yoksa yada
Belki hepsi stresten oluyordur psikolojikmende etkiliyor gerçekten biz sadece ay sonumuzu bekliycwzCanım kilo vermişinya ondan gününde geliyor dur ahh bide ben verebilseydim benimkine daha çokk normalde 40-45 günde bir oluyor işte daha 22. Gün düşün daha çok var ama işte adet olacam gibi göğsüm ağrıyor kasıklarım ağrıyor bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?